Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadarda güzel yazmışsın bende ilk doğumunda benzer şeyler yaşamıştım o depresyonları çok iyi bilirim şimdi ikinci olunca neler olacak çok merak ediyorum.oğlum 4,5 yaşında olacak kardeşi gelince yaşanacak kıskançlıklarla nasıl başedeceğim şimdiden bunları düşünüyorum bende.
canım gönlünü ferah tut dünde yazmıştım belki okumamışsındır.doktorum 3 lü ve 4 lü önermedi bana .genelde yalancı pozitif çıkıyor sonrada amniyosentez yaptırılmak zorunda kalıyor dedi.ikili test sonucum da bişey yoktu gerek görmedi çok istersen yaparız ama dedi.seninde sonuçlarında hiç bişey çıkmayacak allahın izniyle rahat ol bebeğini üzme ne olur.
Kızlar günaydın 17. Haftamdayım hala bulantılarım geçmedi hafifledi ama hala bulanıyo midem. Düntemizliğe bi bayan geldi deterjanı bolkullanıyo uyardım ama eli alışmış herhalde sıvı arap sabunu un yarısı dan çoğunu kullanmış her yer kokuyo bana yemek yapmakta zorlanıyorummm
ben 51 ile hamile kaldım 47 lere falan düştüm şimdi 52 olmuşum.
benide gören bebek nerde diyorlar, karnın yok diyorlar ama var, kendilerinin 6 aylık hamile göbeği olduğu için bizim düz karnımızın azıcık kabarması tuhaf geliyor :)
merhaba hanımlar bugün ikili test sonucumu aldım çok şükür ii çıktı hiç sorun yok. dr 3lü ve 4lü test için yapalım ya da yapmayalım demedi. sonucu ii çıkıp diğer testleri isteyen doktoru var mı aranızda.
ne kadarda güzel yazmışsın bende ilk doğumunda benzer şeyler yaşamıştım o depresyonları çok iyi bilirim şimdi ikinci olunca neler olacak çok merak ediyorum.oğlum 4,5 yaşında olacak kardeşi gelince yaşanacak kıskançlıklarla nasıl başedeceğim şimdiden bunları düşünüyorum bende.
canım gönlünü ferah tut dünde yazmıştım belki okumamışsındır.doktorum 3 lü ve 4 lü önermedi bana .genelde yalancı pozitif çıkıyor sonrada amniyosentez yaptırılmak zorunda kalıyor dedi.ikili test sonucum da bişey yoktu gerek görmedi çok istersen yaparız ama dedi.seninde sonuçlarında hiç bişey çıkmayacak allahın izniyle rahat ol bebeğini üzme ne olur.
doktorum ikili sonuçlarımın iyi olduğunu ve dörtlü teste gerek kalmadığını söyledi direk ayrıntılı ultrason yapalım dedi 20-22. haftada.dörtlü testte yalancı pozitif çıkabiliyor o zaman amniyosentez yaptırman gerekir dedi.çok kararsız kaldım size böyle bir yorum yaptımı doktorlarınız.
benimde karnım gayet belli herkes kaç aylık diye soruyor ikinci doğumda çabuk çıkıyor kızlar
ayrıntılı ultrasonum yapıldı bgn.. 18+1 dim ama çoğu gelişimi 19. haftalarda çıktı....
270 gr olmuşuz...
kızımız olduğu kesinleşti...
btn organlarının gelişimi gayet normalmiş..
üstüne üstlük kıpır kıpırdı... neyse bi vesikalık pozunu da yakaladık... bu anı eşiniz kaçırmasın uzun süren bir tarama, bol bol izliyorsun...
Günaydınn, bebiş iyi çok şükür. İki gün önce babası ilk kez hareketii hissetti. Elini karnıma koydu babasına pıt pıt tekme attı kızım:)))
Aa sen mi yapıyosun dedi eşim şaşkınlıkla, çok güldümm ya:)))
merhaba hanımlar bugün ikili test sonucumu aldım çok şükür ii çıktı hiç sorun yok. dr 3lü ve 4lü test için yapalım ya da yapmayalım demedi. sonucu ii çıkıp diğer testleri isteyen doktoru var mı aranızda.
Çok tşkr ederim canım inanki üç gündür ölü gibiyim inş birşey çıkmayacak çok korkuyorum elimde değil benim doktorum ikili testte kan testi yaptırmamıştı sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılmıştı detaylı ultrasondada baktırdık onda sorun çıkmadı herşey normeldi inş herşey güzel olur
Canım bende mevlüt için ve hastane odası süslemeleri için araştırmaya başladım hastane odası için organizatörle çalışıcam ama mevlütte küçük kolonyolar ve sabun vermek istiyorum eğer instgramın varsa özelden mesaj atarım çok güzel hesaplar var fiyatlarıda makul ama çok gelir diyorsan istanbulda oturuyorsan eğer ordan sabun kalıbı ve kalıp sabun alıp kendinde yapabilirsin kuzenim öyle yaptı internettende araştır istersen istanbulda değilsen netten tedarik edebilirsin:)kızlar saçlarımızı boyatacak mıyız yoksa bakımsız anneler mi olsak doktoruma sormayı unuttum da şimdilik iyiyim 1 ay sonra için düşünüyorum...BİRDE ÇOCUK İÇİN BUTİK SABUN ALMAK İSTİYORUM HEDİYELİK UYGUN BİR YER BULABİLİRMİYİM:
Hayırlı olsun canım kesinleşince insan rahatlıyor :)kızlar bugün doktora gittik üclü tarama testimizi yaptık ultrasyondan bebesimi gördük allahım nasıl büyümüs cok kıpır kıpırdı cok hareketliydi ve oglum olacakmıs doktorumuz zaten 12. haftada erkek demisti dogru cıktı..cok cok mutluyum ayrım yapmıyordum ilk cocugum zaten allahım saglıklı ve hayırlısını versin hepimize...buarada kilomuz 217 gr doktorumz cok iyi dedi. bende kilo almadım demistim 1 aydır tartılmaıstım bugün doktorum baktı 1 kilo almısım bundan sonra alacagımı söyledi gelisimimiz hersey sükür cok iyi buarada 16+5 günlk olmusuz:))
bizim doktor kontrolümüz bugündü. cinsiyetimiz de %99 erkek :) bir prensesimiz vardı şimdi de prensimiz gliyor Allahın izniyle. 117 gr olmuş paşam. haftaya da amniyosentez olacağım. herşey yolunda gider umarım.
Canım bende mevlüt için ve hastane odası süslemeleri için araştırmaya başladım hastane odası için organizatörle çalışıcam ama mevlütte küçük kolonyolar ve sabun vermek istiyorum eğer instgramın varsa özelden mesaj atarım çok güzel hesaplar var fiyatlarıda makul ama çok gelir diyorsan istanbulda oturuyorsan eğer ordan sabun kalıbı ve kalıp sabun alıp kendinde yapabilirsin kuzenim öyle yaptı internettende araştır istersen istanbulda değilsen netten tedarik edebilirsin:)
Hayırlı olsun canım kesinleşince insan rahatlıyor :)
İçini ferah tut Allah'ın izniyle herşey yolunda gider inşallah oğlun hayırlı olsun:)
tatlım aynısı ben de de var çogu zaman şeffaf beyaz arası bazen sarıya da kaçıyor, yakın zamanda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antibiyotik kullanmadım antiseptik kullandım karın ağrılarım azaldı geçti mi bilmiyorum onunla alakalı olabilir diye düşünmüştüm ama öyle olmasa bile dediğin gibi gebelikte normal özellikle bu dönemlerde akıntı olurmuş rahim sağlığı korumak içinmiş bir yerde okumuştum istersen dr una danışHanimlar bisey sorcam,
Ben akintinin gebelikte normal oldugunu biliyorum, ama bende kalin sumuksu bir akinti var.
kasinti falan vs yok, yani mantar olmadigindan eminim. Boyle olaniniz varmi? ilk hamileligimde yoktu.
akintinin kalin ve sumuksu olmasi biraz acayip geliyorda..surekli yok ama, ilk haftalardada gormustum.
randevuma iki haftama var daha. soracam dr yinede.
yasak değil canımkızlar link koymak yasak mı buraya bir tane site var bebek kıyafetleri bana çok uygun geldi belki aranızda benden önce keşfeden de vardır
hayırlı olsuunarkadaşlar kızımız olacakmış...inş hepimiz sağlıklı şekilde gebeliğimizi tamamlarız![]()
gönderdim canımBana da özelden gonderır mısın, ıncelemek ısterım
Selamlar kizlar nasılsınız birkaç gündür giremiyorum ben siteye umarım herkes iyidir. Biz bugun ogrendik bi kizimiz olacakmış:) rabbim herkesin gönlüne göre versin.