Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm.
simitin bi ucuna silikon sikip kurdeleyi tutturdum. sonra kurdeleyi sarip en sonunu yine silikonla tutturdum.
tulu de 15 cm eninde kestim. 1 m boyu. iplikle buzdurdum. sonra da silikonla simitin etrafina yapistirdim. uzerine biblo vs yi de silikonla tutturunca en son uzum tule geldi sira. onu da once iple buzdum. sonra da silikonla yapistirdim. kurdeleyi de yine silikonla yapistirdim.
nem de omrumde ilk kez yaptim. zor degil cnm. u tube dan videolara baktim.
saol tatlim)
bebek suslerini de hazirliyrm. onlari da bir ara eklerim.
ev de yatan gebe olunca ugras ariyrm kendime.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33208
anneler. kapi susumuz hazir)
ben yaptim oglum icin.
simdilik album acik herkese. sizler bakinca tekrar kapatirim.
17 tl ye mal oldu bana)
kızlarutanarak soruyorum ama benim hamilelğimde düşük riski oluşmya başlamştı doktrm ilişkiye girmemizi ilk 3 ay yasakldı ve ben hala korkuyorum eşimle yakınlaşmıyorum.. bebeğimi riske atmak istemiyorum hiç bi şeklde.. yanlşmı yapıyorum acaba
en iyisini yapıyosun bende evde olsam yapardım sanırım. çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı ama hiç zamanım olmuyo![]()
Heyyyy ellerine sağlık pek güzel olmuş, birşey sorucam harfler falan satılıyor mu kendin mi yaptın onları da
en dogrusunu yapiyrsun cnm.
benim de riskim var. ben de hala uzak duruyrm)
en dogrusunu yapiyrsun cnm.
benim de riskim var. ben de hala uzak duruyrm)
Merhaba kızlar, nasılsınız?
Benim oğlum hastaydı doktora götürdüm bugun, birkaç ilaç verdi. Benim de sağ kasık bel kısmımda can sıkıcı bir ağrı vardı. Taa son oğlum göbeğime zıpladığından beri... Gitmişken ben de doktoruma uğradım. Bebiş iyi çok şükür, nasıl da büyüyorlar hızla kuzular:))
Doktorum idrar tahlili istedi, temiz çıktı. Bir de vaginal kültür aldı, hafif bir akıntı varmıs ilaç verdi ama kultur de temiz çıkarsa biraz hareketlerine dikkat et o zaman dedi ama oglusla ne mümkünnn
Kapı süsü malzemelerini bugun ipekyoludesign sayfasından sipariş verdim, heyecanla bekliyorum.
Bir de bugun sürekli midem yanıyor. Saç çıkması bu kadar erken miydi ki? Aç değilim ama sürekli birşeyler yemek istiyorum ne olacakkk böyle uffff(((
Bizden bu kadar, siz de neler var?
Canım inanır mısın bana o işler hamileyken çok ters geliyor, nedenini bilmiyorum ya da birden fazla nedeni var kendimce diyeyim ama eşin de anlayışlı davranıyorsa, içinden geldiği gibi davranmalısın.
haklisin cnm.Canım inanır mısın bana o işler hamileyken çok ters geliyor, nedenini bilmiyorum ya da birden fazla nedeni var kendimce diyeyim ama eşin de anlayışlı davranıyorsa, içinden geldiği gibi davranmalısın.
merhaba,çok geçmiş olsun oğlunuza da,çok soğuk hava bende çok korkuyorum kızımdan dikkat ediyoruz ama çabucak hastalanıyor minikler, negüzel ya bir arkadaş daha yapmış kapı süsü ben çok yoğun çalışıyorum gidincede kızla ilgileniyorum ama çok severim böyle şeyleri belki bebek şekerlerini kendim yaparım kızımda hazır almıştım![]()
Hiç düşünme o zaman cnm, minikler için herşeye değer, onlara kavuşmak herşeye bedel. İnsanın gözü kimseyi, hiçbirşeyi görmüyor.haklisin cnm.
tabiki herkesin kendi karari ama bana da senin gibi hos gelmiyor gebeyken. sanki bebege zarar vereckmisim gibi hissediyrm. ee zaten yorgunuz bebekelrden...
bir de benim.durumum ozel.cnm. riskli gebeyim ben ne yazikki. doguma kadar riskim bitmiur benim. pihtilasmam var. hergun igne yapiyrm. progestani da yeni kesti dr. lekelenmem de olunca dr yasak demisti. zaten sagolsun esim de benimle hep ayni fikirde olmustur.sansliyim.
Çok teşekkür ederim. Yuvaya gidiyor yarım gün sanırım oradan alıyor virüsleri. Ateşi filan olmuyor çok şükür. Yorgunluktan uyuyup kaldı kuzucuğum benim gözümün nuru:)))
Eki Görüntüle 893583
kızlarutanarak soruyorum ama benim hamilelğimde düşük riski oluşmya başlamştı doktrm ilişkiye girmemizi ilk 3 ay yasakldı ve ben hala korkuyorum eşimle yakınlaşmıyorum.. bebeğimi riske atmak istemiyorum hiç bi şeklde.. yanlşmı yapıyorum acaba
Yaa kızlar benim riskim yok ama bizde ilişkiye nerdeyse girmiyoruz hamile kaldığından beri en fazla 5 kere girmişizdir. Ben aslında yapmamız gerektiğini düşünüyorum ama eşim istemiyor. Bebeğe bişey olacak diye korkuyor ne kadar öyle olmadığını söylesemde istemiyor. Benimde ilişki sırasında affedersiniz açık yazıyorum kuruluktan canım acıyor o yüzden bende pek istekli değilim. Yani aslında ikimizde istemiyoruz. Ne bileyim sonra sıkıntı olurmu ki??