• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Arkadaşlar ikinci el bebek sepeti satan bir site veya kişiler biliyor musunuz? Bilen varsa yardımcı olur musunuz? Birde bebek sepetine yatak hangi malzemeden yapılıyor bilgisi olan var mi?

saol cnm.
simitin bi ucuna silikon sikip kurdeleyi tutturdum. sonra kurdeleyi sarip en sonunu yine silikonla tutturdum.
tulu de 15 cm eninde kestim. 1 m boyu. iplikle buzdurdum. sonra da silikonla simitin etrafina yapistirdim. uzerine biblo vs yi de silikonla tutturunca en son uzum tule geldi sira. onu da once iple buzdum. sonra da silikonla yapistirdim. kurdeleyi de yine silikonla yapistirdim.
nem de omrumde ilk kez yaptim. zor degil cnm. u tube dan videolara baktim.

saol canım, anladım galiba:)

kızlar :17:utanarak soruyorum ama benim hamilelğimde düşük riski oluşmya başlamştı doktrm ilişkiye girmemizi ilk 3 ay yasakldı ve ben hala korkuyorum eşimle yakınlaşmıyorum.. bebeğimi riske atmak istemiyorum hiç bi şeklde.. yanlşmı yapıyorum acaba

kızlar :17:utanarak soruyorum ama benim hamilelğimde düşük riski oluşmya başlamştı doktrm ilişkiye girmemizi ilk 3 ay yasakldı ve ben hala korkuyorum eşimle yakınlaşmıyorum.. bebeğimi riske atmak istemiyorum hiç bi şeklde.. yanlşmı yapıyorum acaba

en dogrusunu yapiyrsun cnm.
benim de riskim var. ben de hala uzak duruyrm ;))

Merhaba kızlar, nasılsınız?

Benim oğlum hastaydı doktora götürdüm bugun, birkaç ilaç verdi. Benim de sağ kasık bel kısmımda can sıkıcı bir ağrı vardı. Taa son oğlum göbeğime zıpladığından beri... Gitmişken ben de doktoruma uğradım. Bebiş iyi çok şükür, nasıl da büyüyorlar hızla kuzular:))
Doktorum idrar tahlili istedi, temiz çıktı. Bir de vaginal kültür aldı, hafif bir akıntı varmıs ilaç verdi ama kultur de temiz çıkarsa biraz hareketlerine dikkat et o zaman dedi ama oglusla ne mümkünnn

Kapı süsü malzemelerini bugun ipekyoludesign sayfasından sipariş verdim, heyecanla bekliyorum.

Bir de bugun sürekli midem yanıyor. Saç çıkması bu kadar erken miydi ki? Aç değilim ama sürekli birşeyler yemek istiyorum ne olacakkk böyle uffff:((((

Bizden bu kadar, siz de neler var?

en iyisini yapıyosun bende evde olsam yapardım sanırım. çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı ama hiç zamanım olmuyo:(

saol cnm. ben de mecburi yatiyrm. zatwn iki tane kaybettim. kismet olursa bu kez hersey yolunda gidiyr. bebek icin ayrildim isimden...
ama hic pisman degilim ;))

Heyyyy ellerine sağlık pek güzel olmuş, birşey sorucam harfler falan satılıyor mu kendin mi yaptın onları da

saol tatlim. harfler boyle hazir satiliyr. istersen kendin de alip kesebilirsin ama baya buyuk satilan keceler. ben fazlasini kullanmam diye almadim.
bu suslerin hazirlarini sordum. 25-80 arasi degisiyor.

en dogrusunu yapiyrsun cnm.
benim de riskim var. ben de hala uzak duruyrm ;))

Canım inanır mısın bana o işler hamileyken çok ters geliyor, nedenini bilmiyorum ya da birden fazla nedeni var kendimce diyeyim ama eşin de anlayışlı davranıyorsa, içinden geldiği gibi davranmalısın.

Merhaba kızlar, nasılsınız?

Benim oğlum hastaydı doktora götürdüm bugun, birkaç ilaç verdi. Benim de sağ kasık bel kısmımda can sıkıcı bir ağrı vardı. Taa son oğlum göbeğime zıpladığından beri... Gitmişken ben de doktoruma uğradım. Bebiş iyi çok şükür, nasıl da büyüyorlar hızla kuzular:))
Doktorum idrar tahlili istedi, temiz çıktı. Bir de vaginal kültür aldı, hafif bir akıntı varmıs ilaç verdi ama kultur de temiz çıkarsa biraz hareketlerine dikkat et o zaman dedi ama oglusla ne mümkünnn

Kapı süsü malzemelerini bugun ipekyoludesign sayfasından sipariş verdim, heyecanla bekliyorum.

Bir de bugun sürekli midem yanıyor. Saç çıkması bu kadar erken miydi ki? Aç değilim ama sürekli birşeyler yemek istiyorum ne olacakkk böyle uffff:((((

Bizden bu kadar, siz de neler var?

merhaba,çok geçmiş olsun oğlunuza da,çok soğuk hava bende çok korkuyorum kızımdan dikkat ediyoruz ama çabucak hastalanıyor minikler, negüzel ya bir arkadaş daha yapmış kapı süsü ben çok yoğun çalışıyorum gidincede kızla ilgileniyorum ama çok severim böyle şeyleri belki bebek şekerlerini kendim yaparım kızımda hazır almıştım:16:

Canım inanır mısın bana o işler hamileyken çok ters geliyor, nedenini bilmiyorum ya da birden fazla nedeni var kendimce diyeyim ama eşin de anlayışlı davranıyorsa, içinden geldiği gibi davranmalısın.

sanırım aynı düşüncelere sahibiz.. bebeğime ihanet etmişim gbi hissederim yada ona haksızlık gbi ..

kendisi yapmak isteyenler icin benim kullanidgim malzemeleri yazayim. tam yetti. artan olmadi hic.

- 1 m boyunda 50 cm genisliginde tul. parlak olanindan aldim.
- istediginiz biblo ya da kece susler..
- 1 tane silikon cubugu
- kopuk halka
- kopuk halkaya sarmak icin 2 cm eninde kurdele (10 m uzunlugunda)
- sus icin ayri bir renkte 3 cm eninde kurdele. bundan az alsaniz da yeter. 1 yada 2 m yeterli.

Yaa kızlar benim riskim yok ama bizde ilişkiye nerdeyse girmiyoruz hamile kaldığından beri en fazla 5 kere girmişizdir. Ben aslında yapmamız gerektiğini düşünüyorum ama eşim istemiyor. Bebeğe bişey olacak diye korkuyor ne kadar öyle olmadığını söylesemde istemiyor. Benimde ilişki sırasında affedersiniz açık yazıyorum kuruluktan canım acıyor o yüzden bende pek istekli değilim. Yani aslında ikimizde istemiyoruz. Ne bileyim sonra sıkıntı olurmu ki??

haklisin cnm.
tabiki herkesin kendi karari ama bana da senin gibi hos gelmiyor gebeyken. sanki bebege zarar vereckmisim gibi hissediyrm. ee zaten yorgunuz bebekelrden...
bir de benim.durumum ozel.cnm. riskli gebeyim ben ne yazikki. doguma kadar riskim bitmiur benim. pihtilasmam var. hergun igne yapiyrm. progestani da yeni kesti dr. lekelenmem de olunca dr yasak demisti. zaten sagolsun esim de benimle hep ayni fikirde olmustur. ;) sansliyim.

merhaba,çok geçmiş olsun oğlunuza da,çok soğuk hava bende çok korkuyorum kızımdan dikkat ediyoruz ama çabucak hastalanıyor minikler, negüzel ya bir arkadaş daha yapmış kapı süsü ben çok yoğun çalışıyorum gidincede kızla ilgileniyorum ama çok severim böyle şeyleri belki bebek şekerlerini kendim yaparım kızımda hazır almıştım:16:

Çok teşekkür ederim. Yuvaya gidiyor yarım gün sanırım oradan alıyor virüsleri. Ateşi filan olmuyor çok şükür. Yorgunluktan uyuyup kaldı kuzucuğum benim gözümün nuru:)))

$image.webp

haklisin cnm.
tabiki herkesin kendi karari ama bana da senin gibi hos gelmiyor gebeyken. sanki bebege zarar vereckmisim gibi hissediyrm. ee zaten yorgunuz bebekelrden...
bir de benim.durumum ozel.cnm. riskli gebeyim ben ne yazikki. doguma kadar riskim bitmiur benim. pihtilasmam var. hergun igne yapiyrm. progestani da yeni kesti dr. lekelenmem de olunca dr yasak demisti. zaten sagolsun esim de benimle hep ayni fikirde olmustur. ;) sansliyim.
Hiç düşünme o zaman cnm, minikler için herşeye değer, onlara kavuşmak herşeye bedel. İnsanın gözü kimseyi, hiçbirşeyi görmüyor.

Canım, bende şimdilik risk yok ama ilk bebeğimi düşürdüğüm için bunda biraz pimpirikliyim ve hamileliğimi öğrendiğimden beri bizde de olmuyor. ben zaten istemiyorum eşimde biraz korkuyor bu neden le bizde de tık yok.
Allah bebişlerimize sağlıklı ömürler versin.

Yaa kızlar benim riskim yok ama bizde ilişkiye nerdeyse girmiyoruz hamile kaldığından beri en fazla 5 kere girmişizdir. Ben aslında yapmamız gerektiğini düşünüyorum ama eşim istemiyor. Bebeğe bişey olacak diye korkuyor ne kadar öyle olmadığını söylesemde istemiyor. Benimde ilişki sırasında affedersiniz açık yazıyorum kuruluktan canım acıyor o yüzden bende pek istekli değilim. Yani aslında ikimizde istemiyoruz. Ne bileyim sonra sıkıntı olurmu ki??

Benim ilk gebeliğimde hiçbir riskim yoktu, doktor da yasaklamamıştı. Çok başlarıydı madem öyle söylemesi ayıp biz de deneyelim demiştik. Ertesi gün ben fecii sancı ve ağrılarla acile koşunca doktor ilişki sonrası böyle olabilir normal demişti! Biz de o günün korkusunu asla unutamadık... Bazı aktrisler filan açıklama yapar ya hani; hep garipsemişimdir. Hani 9 ay boyunca cinsel hayatmızda hiçbirşeey değişmedi vs derler ya... Bu nasıl mümkün olabilir aklım almıyor?
Neyse ki gebelik, lohusalık vs derken bir süre sonra düzeliyor herşey merak etme. Üstelik ben ilk bebeğime balayında hamile kalmıştım düşün....

Back
X