- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Pek sevgili hamiş arkadaşlarım size bugünlerde başımdan geçenleri anlatmak istiyorum ki umarım sizler de yaşamayın şimdi malumunuz özel doktorlara vs gidiyoruz aylardır rutin kontrollerimiz yapılıyor vs ben bu dönem boyunca 3 farklı kadın doğumcuya gittim ve her biri gayet rahat bir şekilde benden kan istemeden ve değerlerime dikkat etmeden bişey yok kan vermene gerek yok herşey normal diyip hatta üstüne çok nette gezinme panik bi insansın diyip beni yolladılar. sonuç olatrak ben 2. kan ve hormon tahlilimi 5. ayımda yaptırdım yaaa kimseyi de suçlamak sitemiyorum ama ilk gebeliğim ve hayatım boyunca sağlık problemi yaşamadım ve yönlendirilmek istiyorum her neyse doktor akrabamın yoğun ısrarları üzerine dün kan verdim ve sonuçta kanım az kolestrolüm yüksek en acısı da hipotiroid çıktım hipotiroid gebelikte çok tehlikeli ve balkabaklarımızın sinirsel ve zekasal gelişimlerini tehdit ediyor yarın endokrinden randevum var tosunum için dualarınızı rica edicem ve lütfen her ay düzenli kan ve hormon testi yaptırın gerçekten insan vücudundaki değişimleri gebelikte takip edemiyor malesef![]()
Allah yardımcın olsun canım..Dualarımdasınız zaten sıkıntıda olan bir kaç arkadaş daha var..İnşallah iyi haberlerle gelirsin..