2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
:( tatlım demek kı sımıt pogaca gercekten ve gercekten sekerı yukseltıyormus ,ıkımızde denedık ve test ettık , en ıyı ogrenme deneme yanılma yontemıdır derım ben hep ...

PIŞ MA NIM vallahı yemıcem bır daha soz

dun ben de supagle yiyerek test ettim nasıl bir gafletse artık, kimseye tavsiye etmem, bu sabah bile açlık 120 çıktı...

teşekkür ederim. ben ne olur ne olmaz diye 62 beden aldım. yakası bu tipte olanları arıyordum, mothercare için de iyi şeyler duymuştum iyi denk geldi ama henüz görmedim inşallah fikrim değişmez görünce :)

mothercare iyi marka bebek ve anne için üretim yapıyor. pahalı biraz ama kalitelidir. kampanya yakalayınca tadından yenmez...

3 tekerlekli değil mi o? dengesi bozuluyor diyor herkes. bir de katlandığında oturma yeri katlanmıyor, arabada çok yer kaplıyormuş. acaba öyle bir durum söz konusu mu? ne zor karar vermek. alacak yapacak ne çok şey var. ama ben hala kpss çalışıp iş değiştirme derdindeyim. benim işleri kim yapacaksa. :27:

ilk hamile kaldığımdan beri günlük alıp yazacağım güya. 30. haftaya geldim nerdeyse hala günlük falan yok ortada. çok tembelim çok. :24:
dengesi gayet güzel vallahi. sürmeye bağlı. ben çarşıda nice 4 tekerlekli arabaları devirdiklerine şahit oldum yamuk yumuk. dikkat edersen bişey olmaz ki dengeside gayet güzel. evet iki parça oluyo ama zatenüst parçasında bebeği taşıyosun çıkarım araba koltuğu bile oluyo.ayaklarınıda bagaja at:1: sen bilirsin canım içine sinmesi önemli gez bak hepsine hangisi sinerse onu al bence:34:

kızlar aklıma gelmişken ümraniye yakınlarında oturan varsa ataşehir memorial hastanesinde doğum öncesi hazırlık kursu başlamış ben önümüzdeki perşembe ordayım inşallah :) her perşembe aksam 6 8 arası eşlerinizle katılabilirsiniz bi internet sitesine girip inceleyebilirsiniz hastaneyi arayıp randevu almanız gerekiyomuş ayrıca şişlideki memorial hastanesindede var sanırım hem ücrette almıyolar bizim için çok faydalı olur eminim :49:

dun ben de supagle yiyerek test ettim nasıl bir gafletse artık, kimseye tavsiye etmem, bu sabah bile açlık 120 çıktı...

Sizinkiler demekki çok daha yüksek. Çünkü ben arada öyle kazandibi tatlı falan yiyorum en fazla 170 çıkıyor bi sonraki öğündede düşmüş oluyor.

Selam KIZLAR bizde bugün yine e bebekteydik. Sağolsun annem babam nerdeyse tüm ihtiyaçlarımızı aldılar. 1800 liraya patladı babacığıma. Joie aire travel sistem, chiocco park yatak, avent yeni doğan biberon seti, iki emzik, baby me deterjan ve yumuşatırım, chiocco pudra, anne bakım çantası,10 lu hastane çıkışı, emzik kutusu, ilaç kaşığı, ateş ölçer, lansinoh anne seti( elektrikli göğüs pompası), ağız mendili, 12 li unibaby yeni doğan ıslak pamuk, avent göğüs kalkanı bunların hepsi aldıklarımızın içinde. Bizi büyük yükten kurtardı babacığım Allah razı olsun..:2::5:

nasılsınız güzel anneler ... bugün işlerim çoktu anca girebildim ..
çokta okuyamadım. umarım yaramaz birşey yoktur :4::4::4:

Selam KIZLAR bizde bugün yine e bebekteydik. Sağolsun annem babam nerdeyse tüm ihtiyaçlarımızı aldılar. 1800 liraya patladı babacığıma. Joie aire travel sistem, chiocco park yatak, avent yeni doğan biberon seti, iki emzik, baby me deterjan ve yumuşatırım, chiocco pudra, anne bakım çantası,10 lu hastane çıkışı, emzik kutusu, ilaç kaşığı, ateş ölçer, lansinoh anne seti( elektrikli göğüs pompası), ağız mendili, 12 li unibaby yeni doğan ıslak pamuk, avent göğüs kalkanı bunların hepsi aldıklarımızın içinde. Bizi büyük yükten kurtardı babacığım Allah razı olsun..:2::5:

güle güle kullansın kuzucuk :)

allahım hayırlısıyla kullanmak nasip etsin hepimize.

ooo çok şanslısın : ) hayırlı olsun güle güle kullanın : )

güle güle kullansın kuzun :) herseyı halletmişsin ne güzel:) bıze de kayınvalıdem chıcco lullaby lx element park yatak ve graco evo travel sıstem aldı:)arkadaslar joker hellobaby gıbı yerlerde pazarlık sansı olmuyor. kayınvalıdem normal bebek magazasından pazarlık yaparak bayagı uyguna aldı hem de 9 a karta boldurdü. bebek odasını da benım annem pazartesı alıyor.bız sadece bakım urunu ıvır zıvır seylerı alacagız.kayınvalıdem 0-3 ay arası kıyafetlerı aldı kendı annem 3-6...ben hep yattıgım ıcın ıkısı lıste yapmışlar ona göre almışlar:)hala gereksız şeylerde alıyorlar yok dedem benı sevıyo yok babaannem yok teyzem halam benı cok sevıyoo:) bizi seven kalmadı artık:)eskıden bana hedıye alırdı kayınvalıdem şimdi hersey bebişeee.

canim ciok uzuldum bende tatli hayraniyim ufff allah yardimcin olsum

bebek arabamiz ayni benim turkuazli sadece ;))) o kadar guzel giduo ki ucuoohele ki puseti takinca sirinlik abidesi

Bestekız bende oglum olacagı ıcın turkuvazını aldım , ınternetten kırmızısının fotrografını bulmustum da onu koydum hatta soyle solım ıstanbulda hıcbır yerde turkuazını bulamadım arastırdım da sonunda ankaradan ınternetten satın alıp getırttım :)

hayirli olsun turkuaz arabaniz gelince resmini ekler misin?
Bizimde kizimiz gelicek buyuk ihtimal turkuazi cok sevdigim icin turkuaz aldim arabasini ve bulundugum ulkede o rengi olmadigi icin polonyadan getirttik bizde :ssz: gecen pazartesi elime ulasti...
Turkuaz rengi gercekten ic acici görundugunden daha guzelmis:5:

Benimde kiz ama turkazi cok sewdigim ve kizlara da yakisan bi renk oldugunu duflsundugumden aldim.......:))))))

Merhaba kizlar umarim hepiniz iyisinizdir aman dikkat edin grip kol geziyo ben tekrar grip oldum 1 kilo serum yedim geldim simdi daha iyiyim simdi o serumda kilo yapcak ama baska turlu vitaminle iylesme sureci uzuyor neyazikki ben cok merakli bi anneyim sanirim ama bu ay disimi sikicam gitmiycem doktora ay sonu muayenem bekliycem dahiliyeye muayeye olup serumumu yiyip ciktim simdi size bir sorum olacak sık sık ultrasona girmek bebege zararlimi acaba yani bu konuda biraz korkuttu kayinvalidem beni bi bilginiz varmi

Kızlar anadolu yakasında çalışabilecek kimya mezunu veya kimya öğretmeni tanıdığınız var mı biraz acil....Kimya öğrencisi bile olur yani

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar detaylıdıan geldim çok şükür hersey yolunda hiçbir sorunumuz yok :nazar: dr çok çok iyiydi herseyi bir bir anlattı gösterdi. çok memnun kaldım kızım büyümüş 600 gr 28 cm boyunda.

Back
X