Ofertaa Ufaklıktan haberler nasıl?İyi geçiyordur inşallah ilk gün..Çabuk alışması dileğimle..
Bir titreklik oluyor o basınçla sanırım benim kalp ritmime göre göbeğğimdeki titreklik :) Hatta eşim başlarda izlerken soruyordu onun ki olabilir mi diye :))) Göbeğin hafiften dalgalanır gb oluyor onun durdugu yerde,bazen çok net görünüyor kuvvetli hareketlerinde..
http://pratikanne.com/2010/12/proje-7-kanguru-sling-dikme-videosu.html
İnşallah çıkar link..Yardımcı olabilir diye düşündüm..
Dalan Roxy aldık canım,annem almış daha doğrusu :) Zaten önerilenlerinde içinde var..Yumuşatıcı istemiyor yanında..Eşimin gömleklerinde denedim,beğendim,onunla devam edeceğim![]()
Allah yardımcınız olsun canım ,okuduğum bir doğum hikayesinde doğumdan sonra farkedilmişti eş çıktığında bayan ebenin eşi görünce sigara mı içiyordunuz diye sorduğunu fln yazmıştı hatta,hatırladığım kadarıyla bir sorun yoktu,inşallah sorun olmadan tamamlarsınız zamanınızı..
Allah yardımcınız olsun, inşallah en azından 35 haftayı kazasız beleasız atlatacaksınız. benim 1. 35 haftalık sağlıkla doğdu. 2. için de bazı sıkıntılar yaşıyorum bebeklerimizi sağlıcakla alırız inşallah kucaklarız.
Geçmiş olsun canım inşallah hiçbir sorun olmayacak ve zamanında alacaksın yavrunu kucağına
geçmiş olsun canım umarım zamanında ve sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. ben bir şey sormak istiyorum sana. senin ikili testin nasıldı,dörtlünün kötü oldugunu yazmıssın ya da ayrıntılıda bu plesentanın durumu anlasılmamıs mıydı? benim ikili iyi, üçlü kötü cıkmstı, aminosentez yaptırmadı,ayrıntılı ultrasonum gayet iyi cıktı,acaba seninki gibi bir durum mu var kötü cıkmasına neden olan diye düsündüm. inan içimden engelli olmasındansa böyle bir probleminin olmasını geçirdim. ama inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır ve zamanında gelir diye dua ediyorum ilk başta tabi.
canım çok geçmiş olsun plesanta yaşlanması nasıl bişeymişki? bebeğin gelişimini falanmı yavaşlatıyo? allah yardımcın olsun inşallah vaktinde sağsağlim kavuşursun bebeğine![]()
Çok teşekkür ederim hepinize, sigara kullanmamama rağmen malesef böyle bir sorun ile karşılaştık. Bebek gelişimini yavaşlatmıyor ama eş yaşlandığı için vücut fazlalık olarak görüyor ve bebeği dışarı atmak istiyor bebek gelişimini 36. haftaya kadar tamamlasa ona bile razıyım yani. 32-34. haftada doğumdan söz ediliyor ve bu da beni tedirgin ediyor