• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
herkese selam canlar bende bugun minik mucizemi gördüm hem kalp atışlarını hem kendisini yalnız tek pürüz doktor 6 hafta 4 günlük dedi benim hesabıma görede 7 hafta 3 günlük doktor 3-5 gün yanılma payır olabilir dedi tek bebek dedi sağlıklı dedi 1 ay sonra tekrar gel dedi benim 2. bebeğim bir oğluşum var inşallah hepimiz sağlıklı sıhatlı kavuşuruz kuzucuklara...

selam kızlar.nasılsınız bugün?bazılarımız bebişleriyle ilk tanışmalarını yapmışlar :)) okuduğuma göre bazısı karından görebilmiş bazısı vajinal merak ettiğim şu doktorlarınız sadece ultrason muayenesi yaptılar değil mi?jinekolojik muayene de yapıyorlar mı yani spekulum takarak falan :50:

Sadece ultrason muayanesı yapıyrlar cnm. Bnm karnmdan baktı kucuk oldugu ıcın ve hıc su ıcmedgm ıcın zor gordu vajınal ultrasnla da gormemı ıstermsn dedı. Snra gerek duymadk.. Kese gormeye gıdıceksen su ıcıp sıkıstır kendını. Daha rahat goruolar cnm.. :)

merhaba kızlar
işten gelim,yemek,bulaşık derken mayıs annelerinde bldum kendimi
kesesini,kalp atışını duyanlar,yeni hamile olduğunu öğrenenler gözünüz aydın
kızlar
biz doğal yoğurt alıyoruz,ama sabah hemşire arkadaşım doğal yoğurt yeme
kaynamamışsa filan tifo geçebilir dedi
bi bilginiz varmı,hazırda yemek istemiyorum
sütü de günlük süt içiyorum,siz neler yapıyorsunuz

Bebeğini gören , kalp atışını duyan , kesesini gören arkadaşlar hepinizin gözü aydın tekrardan ...

Allah nasip ederse sabah bnim de kontrolüm var bi sorun yoksa kesem oluşmuştur inş.
Dua edin her şey yolunda gitsin , çok heyecanlıym

merhaba kızlar..bende mayıs annesi olacagım inş.benide ekleyebilirmisiniz..

SAT 28 TEMMUZ
YAS 28
İLK COCUK OLACAK İNS.
MESLEK TASARIMCI
GAZİANEP

herkese hayırlı hamilelikler..

kızlarr yaaaa benm geçen haftaki değerim 1944 tü bugün kan testinde beta sonucum tam bir hafta sonra 24877 çıktı değerim çok yüksek özel doktorumu aradım bugün devlete gitmiştim özeldeki doktoruma değerleri söyledim biraz yüksek dedi ikiz olabilir dedi ama ultrasyonda bugün tek kese görüldü şaşırdım yaa

Progestan ignesini 8 adet kullandim lekelenmem oldugu icin hergun iki ampul 1 haftafir kullanmiyorum ama dun kalcam kizarmaya basladi
Cok fena aciyor kaşıntı var ne yapnaliyim grip te oldum cok korkuyorum bebegime birsey olmaz inşallah
Geldimi herşey ust uste geliyo:43::43::2:

Bebeğini gören , kalp atışını duyan , kesesini gören arkadaşlar hepinizin gözü aydın tekrardan ...

Allah nasip ederse sabah bnim de kontrolüm var bi sorun yoksa kesem oluşmuştur inş.

Cok guzel heycan bu cnm ya.. Ins kesecıgını gorur guzel haberlrr getrrsn bızeeee :)))

sat 9 ağustos
yaş 28
2.çocuğum olacak allah nasip ederse :)))
26 aylık bi prensesim var..
konyada yaşıyorum :)))
kızım 2011 temmuz doğumlu ve temmuz anneleriyle tam 2 senedir beraberiz..miniklerimiz beraber büyüdü diyebilirim..
hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik diliyorum :))) $1379424959213.webp$1379424959213.webp
buda benim kesem..çarşamba kendinide görürüm umarım..:emir_bebek::emir_bebek:

Herkese iyi geceler kızlar ben bişi sorucam benim uyku hali dısında hiç birşeyim değişmedi mide bulantım falanda yok bi gariplik yoktur inşallah:18:

sat 9 ağustos
yaş 28
2.çocuğum olacak allah nasip ederse :)))
26 aylık bi prensesim var..
konyada yaşıyorum :)))
kızım 2011 temmuz doğumlu ve temmuz anneleriyle tam 2 senedir beraberiz..miniklerimiz beraber büyüdü diyebilirim..
hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik diliyorum :)))Eki Görüntüle 811537 Eki Görüntüle 811537
buda benim kesem..çarşamba kendinide görürüm umarım..:emir_bebek::emir_bebek:

Kac hafta kac gunluk canim...
Masaallah :nazar: Rabbim nazarlardan korusun ikiside :emir_bebek::nazar:

güzel annelerr çok mutluyummmmm

bugün maşallah bebeğimin kesesini, içinde bebeğimi ve pır pır kalp atısını duydum. doktor sağlıklı görünüyor dedi.kesenin etrafında kan yok dedi. tahlil sonuçlarım da iyi çıktı. tiroit hapı kullanıyorum o da normal çıktı. sistis olmuştum o da geçmiş. arkadaşlarıma haber vermemiştim hepsini aradım hamileyim diye bağırdım resmen. inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.

Kızlar doktorla tekrar konuştum geçen hafta keseni zor gördük bu sefer kesen büyümüş bebeği gördük gelişim çok güzel dedi ... Ben kalp atışını duyamayınca ondan dedim güldü :) kanaman yok herşey çok güzel ... Cumartesi gel kalp atışına bakalım dedi :) şükürler olsun Rabb'ime ... Fazla efhamlanmak iyi değil doktor beye efhamlandın Diyince sölücek laf bile bulamadım :)) bebişlerimiz büyüsünler kucağımıza alalım inş..

kızlarrrr az önce doktordan geldimmm çok ama çoookk mutluyummmmmmm:46::46::46: geçen haftaki kan değerim 1944 çıkmıştı bugün 24877 çıktı doktorum 5 hafta 3 günlük dedi :49: kesemizi gördük kalp atışlarını dinleyemedik tabiki 7 haftalıkken dinlicezz :49::49: bide kesemizin fotosunu aldık miniminnacık bebişimizinnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gözün aydın canım

herkese selam canlar bende bugun minik mucizemi gördüm hem kalp atışlarını hem kendisini yalnız tek pürüz doktor 6 hafta 4 günlük dedi benim hesabıma görede 7 hafta 3 günlük doktor 3-5 gün yanılma payır olabilir dedi tek bebek dedi sağlıklı dedi 1 ay sonra tekrar gel dedi benim 2. bebeğim bir oğluşum var inşallah hepimiz sağlıklı sıhatlı kavuşuruz kuzucuklara...

gözün aydın canım çok sevindim oh ne güzel kalbini de duymuşsun bende perşembe gidecem duymak için:emir_bebek:

dualarımız seninle hayyırlı haberlerle gelirsin inş

güzel annelerr çok mutluyummmmm

bugün maşallah bebeğimin kesesini, içinde bebeğimi ve pır pır kalp atısını duydum. doktor sağlıklı görünüyor dedi.kesenin etrafında kan yok dedi. tahlil sonuçlarım da iyi çıktı. tiroit hapı kullanıyorum o da normal çıktı. sistis olmuştum o da geçmiş. arkadaşlarıma haber vermemiştim hepsini aradım hamileyim diye bağırdım resmen. inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.

amin canım Allah mutlıluğunu artırsın gözün aydın

Herkese iyi geceler kızlar ben bişi sorucam benim uyku hali dısında hiç birşeyim değişmedi mide bulantım falanda yok bi gariplik yoktur inşallah:18:

benim de hep uykum geliyo ve nerdeyse gecen hafta 12 şer saat uyudum. uyku konusunda bu hafta daha iyiyim. mide bulantım da hiç yoktu 2 gün önce hafiften başladı. aynı sen gibi düşünüyordum niye böyle beebk yaşamıyo mu diye üzülüyordum. şükür bugün sağlıklı olduğunu gördüm.ve midemiz bulanmadığı için şanslıyız. benim annemin anneannemin teyzelerimin de bulanmazmış.

Back
X