- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
wla bizimkide ancak morelimi bozuo truodim yuksek cikiginda not edio die solemistim yaaaa bu sende de kalir bebekte de kalir ne bu kg sen hic kipirdamion mu falan demisti....tansiyon idrar tahlili hak gtire asi icin iki kez gittim mrb mrb deyip kactim ..subatta gel demisti kontrole sonra ne olcak ewe gelcem butun gece aglicam bnm yuzumden kizimda troid olcak seker olcak o yuzden gitmicem....kızlar bişey soracağım dün sağlık ocağından ebe aradı aşılarım tam vurulmayacak bana ama konrole çağırıyor bikaç gündür dayanılmaz kraplarım var kızımı bile okuldan almaya zor gidip geliyorum sağlık ocağı biraz uzak dolmuş vs yok giden eşimde arabayla gitmiş off gitsem mi gitmesem mi tansiyonuma bakıyor bişeyde yapmıyor yolda kramp girerse diye korkuyorum sizide cağırıyorlarmı sağlık ocağından
canim walla benim dr um tahlil yaptirmadan akintimin sekli kokusuyla miktariyla fitile basladi asla istemioz bunu erken doum sebebi dedi simdi baya azaldi akintim.....kızlar gittim geldim zorlada olsa sağlık ocağına dün arıyor ebe gel yarın diye bugün gidiyorum izinli töbe töbe nasıl iş yapıyorlar pazartesi giderdim bilsem neyseki başkası ben yapayım kontrolleri dedi tansiyonuma baktım bebeğin kalp atışlarına kilo herşey iyi dedi idrar kültürü yaptı yine lökosit cıktı dr göster dedi bende kendi dr gösteririm dedim ihmal etme erken doğum sebeplerinden ihmal etme dedi benim daha kntrolüme 2 hafta var ne yapsam ki gitsem mi kendi dr acaba akıntım cok gerçekten arada kasık ağrımda oluyor korkuyorumda bu arada 5 kilo aldığımı görünce 8-9 kiloyla bitirirsin hepside doğumda gider bebişi besliyosun demekki dedi bir ona sevindim
he canım ya evet, aylardır yemedim içmedim uykularım kaçtı, hep bi fırsat kolladım senin nickini yazdım duvarlara unutmayayım yeri geldiğinde bi daha üstüne gid hakaret edeyim, linç mantığıyla insanları kışkırtayım, onu bi daha bi daha üzeyim dedim hep.
ya benim yazdığım yazının ana fikri zaten sağdan soldan herkesin kendine ait fikri doğru bilip dayatması üzerine hissettiğim baskıydı. yoksa kimsenin söylediği üzerine düşüncelerimi ya da eylem planımı değiştirmiyorum. benimsemediğim fikre de saygı falan duymuyorum. ha arada gerizekalı demeyeydim iyiymiş orda baya bi gaza gelmişim sanırım kusura bakma, her düşündüğümü dile getirmemem gerektiğini henüz öğrenemedim, ama ilerleme kaydediyorum neyse ki, mesela senin yazından sonra başka biri işkoliklik adı altında kendince benim düşüncelerimi, planlarımı küçümseyip eleştirmiş ya, bilsen neler geçiyor içimden, ama yazmıyorum, peki napıyorum? kokulu öpücükler yolluyorum kendisine :)))
ahhh tontisim bnm yaaaa anladik zaten biz bi anlik cilginlikla yazdigini....buyutulcek bisi yok ikinizde takmayin kafaniza hiiiii