sıkma canının, bende geçen haftalarda 1 hafta çok mutsuzdum ağladımikızıma bağırdım,eşler dersen hiç anlayışlı değiller,tamam bizim hormanlarımıza etkili ama eşler 9 aycık alttan alıverseler hiç bir sıkıntı stres yaşamayız dimi? sıkma canını zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunları bol bbol dua et,,
ahh kızlar bende çok sıkıntılıyım,ikiarada bir derede kaldım ,bu hafta sonu kayınvalidelere taşınıcaz doğuma kadar,geçen hafta yemeğe çağırdılar bana böyle işe gidip gelmen çok zor eve gelip ymek yapıyosun kızla ilgileniyosun yazık diye üzülmüşlermiş mişşşş,, miş diyorum çünkü daha önce kızıma bakarken burnumdan getirmişlerdi, ben kabul etmedim ama eşim çok üzülüyorum sana iki otobüs gidiyosun gel yemek yap kaldır et yazık sana deyince çok ısrar ettiler kabul ettim ama çok korkuyorum sorun yaşarım diye:26: onların evi işyerimde 5dk bile değil çok yakın,
evet şimdi yolum uzak çok yoruluyorum ama huzurluyum ama bugün resmen zor yürüdüm artık iyice ağırlaşıyorum bu hafta bide 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam inşallahh

nasıl çalışıcaksam bu halde

neyapsam kızlar bir akıl verin bana,bakıcıda buarada bi terellelii normalde iyi bakar ama kızının üniv.sınavı var ondanmı bilmem oda ayrı stres bana; Allah ım hepimizin yardımcısı olsun ,
herkese iyi haftalar......