2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
yoyoooo öyle sinirli bi anne olmak yok.sadece birazcık tutarlı davranışlar sergileyerek sakin bi çocuk yetiştirmek istiyorum.yaramaz ve kirli çocukları sevmem.bizim kız anasına çekerse yırttık zaten.annem hep söyler öyle temizmişimki çok çok afedersin lavaboya giderken alttan elbiselerimi çıkarırmışım:1:.tek leke görmezmiş üstümde başımda.yemeğimi güzelce yer çekilirmişim bi kenara

ay maşallah :) inşallah bızımkı de bana benzer :) çok sakin varlıgıyla yoklugu bır bı cocukmusum hep gulermısım. annemlerın demesı :) hastanelerı cok severmısım.. hatta kan alırlarken bakarmısım :) sımdı bakamıyorum :D
ama agrasıfımdır bıraz.. vururum totosuna muhtemelen kızdırırsa benı.. en azından kımsenın bogazına ıp dolamaması gerektıgını bılecek :)

çok güzeller güle güle sağlıkla giysin yakışıklı bende oğluma buna benzer şeyler aldım keçeden harfler aldım daha badisine dikeceğim hele bir izne çıkayım allahın izni ile çok güzel planlarım var :1:

sağol canım ınsallah ben de ızne cıksam cok rahat edıcem :)

ay maşallah :) inşallah bızımkı de bana benzer :) çok sakin varlıgıyla yoklugu bır bı cocukmusum hep gulermısım. annemlerın demesı :) hastanelerı cok severmısım.. hatta kan alırlarken bakarmısım :) sımdı bakamıyorum :D
ama agrasıfımdır bıraz.. vururum totosuna muhtemelen kızdırırsa benı.. en azından kımsenın bogazına ıp dolamaması gerektıgını bılecek :)

:9::9::9:ALLAH muhafaza tehlikeli...oyunlardan uzak tutmak lazım enazından anlatmak gerek.benimde öyle çok tahammülüm yoktur kargaşaya bazen kızarımda çocuklara ama hep sonrasında pişman olurum.onlar daha günhsız melekler çocuk işte oynasın bağırsın çağırsın diyorum

:9::9::9:ALLAH muhafaza tehlikeli...oyunlardan uzak tutmak lazım enazından anlatmak gerek.benimde öyle çok tahammülüm yoktur kargaşaya bazen kızarımda çocuklara ama hep sonrasında pişman olurum.onlar daha günhsız melekler çocuk işte oynasın bağırsın çağırsın diyorum

öyle tabı.. şimdiki yeni model cocuklar gıbı elinde tablet yada telefon ıletısımden uzak bı cocuk olmasını da ıstemıyorum. hoplasın zıplasın tabı ama dozunu bılsın istiyorum.. inşallah basarabılırım cocugumu eğitebilmeyi..

öyle tabı.. şimdiki yeni model cocuklar gıbı elinde tablet yada telefon ıletısımden uzak bı cocuk olmasını da ıstemıyorum. hoplasın zıplasın tabı ama dozunu bılsın istiyorum.. inşallah basarabılırım cocugumu eğitebilmeyi..

çocuk eğitmek çok zor olacak gibi geliyor çok korkuyorum ben çok yaramaz haşarı ve inatçı bir çocuktum annemi çok zorluyordum hatırlıyorum 3 yaşında karyolanın üstüne çıkıp kolumu kırmışım 7 yaşında vitrin devirdim tepemden aşağı ki ben bunları yaparken çok sert bir bakışından korkulacak ve devamlı peşimde olan annem vardı iki ablamda çok uslu sessiz sakin gayet aklı başındalardı şimdi benim çocuğum erkek olacak ve bana benzerse diye ödüm kopuyor kendi annem bile dua ediyo inşallah sana çekmez çekerse işin çok zor diyo :18:

hamileliğimin başından beri özele gidiyorum.hiç devlet hastanesine gitmedim.ama doğumumu hep devlette yapmayı düşündüm.zaten doğumu yapan benim her şekilde çıkar bebeğim deyip özeli fizuli görüyordum ama dün gece kayınvalidem kararımı değiştirdi.eskiden doğum yapan bayanları kesmezlerdi şimdilerde çok aşırı büyük kesilerden bahsediliyor.kesinlikle senin özelde doğurmanı istiyorum dedi.orda daha anlayışlı oluyolar rahat edersin dedi.tabi ben bi yandan beni düşünmesine sevindim bi yandan da şu kesi meselesine takıldım.korktum açıkcası.hakikatende haklı kayınvalidem.son zamanlarda normal doğum yapıp kesi almayan çok az insan var.özellikle devlet hastanelerinde.kolayamı kaçıyolar ne?kafam çok karışık ama sanırım bende başşından beri gittiğim özel hastanede doğuracam.hem yakın arkadaşlarımda var o hastanede.doğumumda söz vermişti yanımda olacağına.belki moral olurda rahat bi doğum nasip olur.ücretide bişey değil.450tl normal doğum.

kızlar
bugün itibarıyle tam 9 kılo almıs durumdayım!
ve de ılk defa fıtıgım sabah kalktıgımda sıkıntı yarattı.. sol ayagımın ustune bastıgım anda sinir sıkısıyor..

bende hamılelıkten once de 3 yerde fıtık 2 yerde dısk kayması vardı zaten..

normal dogum ıstıyorum ama fıtıgı ve hemoroıdı olanlar yapamaz dıyor ınternette.. bende ıkısıde var ama yıne de yapmak istıyorum.. nasıl olur acaba..

varmı bıldıgınız bu halde normal dogum yapan ?

çocuk eğitmek çok zor olacak gibi geliyor çok korkuyorum ben çok yaramaz haşarı ve inatçı bir çocuktum annemi çok zorluyordum hatırlıyorum 3 yaşında karyolanın üstüne çıkıp kolumu kırmışım 7 yaşında vitrin devirdim tepemden aşağı ki ben bunları yaparken çok sert bir bakışından korkulacak ve devamlı peşimde olan annem vardı iki ablamda çok uslu sessiz sakin gayet aklı başındalardı şimdi benim çocuğum erkek olacak ve bana benzerse diye ödüm kopuyor kendi annem bile dua ediyo inşallah sana çekmez çekerse işin çok zor diyo :18:

bence o hoplayıp zıplama yasına gelınce sen de basla onunla hoplayıp zıplamaya.. :) sonra da otur sakin bir eyleme geç.. o zaman senı taklıt edecek bence.. en azından ben oyle yapıcam :) cocuk ornek alarak buyur dıye dusunuyorum.. benım annem cok kıtap okurdu mesela bende cok okurdum..

baba da cok buyuk etken tabı.. ben kıtap okurken eşim bilgisayarda counter oynarsa hayatta benımle ılgılenmez cocuk.. oyuzden bırlıkte hareket etmemız lazım babalarla..önce babaları egıtebılırsek cocuk kolay kısmı :D

Günaydın arkadaşlar,
İstanbul Sema Hastanesi'nde doğum yapmayı düşünen var mı acaba aranızda?
İnternette pek birşey bulamadım hakkında. Gülçin hanımı çok övdüler ben de ona gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim:))

hamileliğimin başından beri özele gidiyorum.hiç devlet hastanesine gitmedim.ama doğumumu hep devlette yapmayı düşündüm.zaten doğumu yapan benim her şekilde çıkar bebeğim deyip özeli fizuli görüyordum ama dün gece kayınvalidem kararımı değiştirdi.eskiden doğum yapan bayanları kesmezlerdi şimdilerde çok aşırı büyük kesilerden bahsediliyor.kesinlikle senin özelde doğurmanı istiyorum dedi.orda daha anlayışlı oluyolar rahat edersin dedi.tabi ben bi yandan beni düşünmesine sevindim bi yandan da şu kesi meselesine takıldım.korktum açıkcası.hakikatende haklı kayınvalidem.son zamanlarda normal doğum yapıp kesi almayan çok az insan var.özellikle devlet hastanelerinde.kolayamı kaçıyolar ne?kafam çok karışık ama sanırım bende başşından beri gittiğim özel hastanede doğuracam.hem yakın arkadaşlarımda var o hastanede.doğumumda söz vermişti yanımda olacağına.belki moral olurda rahat bi doğum nasip olur.ücretide bişey değil.450tl normal doğum.

ben de central hospıtal da olcam normal dogum ıstedıgımı ozellıkle ustune basa basa her randevuda soyluyorum..
korkuyorum cunku ben sancı cekerken eşimi sezeryan dıye ıkna edebılırler .. bende can havlıyle bısey dıyemıcek duruma gelırsem hemencık kesıp bıcerler valla.. kolaylarına gelıyor cunku sezeryan yapmak.. beklemek yok anneyle ugrasmak yok.. basıolar anestezıyı hop bıttı gıttı..

20 subatta gıttıgım randevumda kesiyle ilgili bılgı aldım bıraz.. cok ufak bı kesı atılacak dedı doktorum..popoya dogru kesıyolarmış.
ben kesmenızı ıstemesem boyle bı talebım olabılırmı dıye sordum.. egerkı kesmezsek rahmın nereden yırtıldıgını goremeyız ve rastgele bı dıkıs olur zor toparlanır dedı..

durum bu..

bence o hoplayıp zıplama yasına gelınce sen de basla onunla hoplayıp zıplamaya.. :) sonra da otur sakin bir eyleme geç.. o zaman senı taklıt edecek bence.. en azından ben oyle yapıcam :) cocuk ornek alarak buyur dıye dusunuyorum.. benım annem cok kıtap okurdu mesela bende cok okurdum..

baba da cok buyuk etken tabı.. ben kıtap okurken eşim bilgisayarda counter oynarsa hayatta benımle ılgılenmez cocuk.. oyuzden bırlıkte hareket etmemız lazım babalarla..önce babaları egıtebılırsek cocuk kolay kısmı :D

evet babayı da eğitmek şart ama benim eşim içinde durum vahim şimdiden kendi kumandalı oyuncakları bir sürü ve hastası çocuk olunca resmen evde kavga ediceksiniz diyorum eşim çok hareketli ve tabir yerindeyse çok muzur bir adam çocuğun uslu olacağı varsa bile böyle bir anne baba ile zor gibi geliyor ama allah yardım etsin:1:

Kızlar,
Size anlatmam ve danışmam gerek. Yardımcı için bir sürü kişiyle görüşüyorum birkaç gündür. Son yardımcıyı çok sevmiştim, içimden çok üzüldüm her geleni onunla kıyaslıyorum, bu sefer güvenebileceğim biri olmasını çok istiyorum.

Tam böyle karamsar bir şekilde düşünüp üzülürken, ezan okunmaya başladı. İçten bir şekilde dua ettim; Allah'ım suanda birilerinin kalacak eve, yere ihtiyacı var, iyi bir insan zor durumda ama karsısına ıyıler cıkmıyor. Benım de guvenecegım ıyı bırıne ıhtıyacım var ama o da benım karsıma cıkmıyor. Bır vesıle et bızı karsılastır Yarabbı dıye dua ettım...

Bırkac saat sonra telefon caldı, bana yabancı bırını gonderecektı aracı kurum, onun aılevı bır sorunu cıkmıs baska bırı gelse olur mu dedıler, tamam dedım. Gelen kız Turk'tu... (Turk yatılı yardımcı bulmak cok zor nerdeyse ımkansız) esınden yıllar once ayrılmıs, buyuk bır oglu var (13 yasında) memlekette anneanneyle kalıyormus. Bu kızcağız, bırkac sene yatılı calısıp para bırıktırıp oglunu buraya almak ıstıyor. Kalacak sureklı bır yerı, aılesı yok, cok ıhtıyacı var calısmaya... Gozlerınde okudum halını...Çok uzuldum.

Sonradan aklıma geldı acaba bugun ettıgım duanın karsılıgı mıydı gelen bu kısı? Tek sorunu, seker hastası olması, muhakkak gunde bır kez ınsulın vurulacak derecede hem de. Esım bıraz buna takıldı, calısmasını etkıler dıyor. Sızın bır bılgınız var mı bu tıp seker hastalarının yorucu bır ıs yapmaması mı gerekli acaba, bu tur ıslerde calısma durumları nasıl oluyor?

canım kalbin temizmiş bak ne güzel duan kabul olmuş. her işte bir hayır vardır mutlaka bence iş yapabilir genç kadın sonuçta yaşı olsa anlarım ama birbirinize yardımınız olur diye düşündüm ben.

fiyat çok iyi canım bence hiç düşünme daha rahat edersin, devlet hastanelerinde benim en çok korktuğum kalabalık,hastane enfeksiyonu ve göreceğim muamele. bir de tersliyormuş hemşireler falan. devlette bile tanıdık olması lazım rahat edebilmek için.

evet babayı da eğitmek şart ama benim eşim içinde durum vahim şimdiden kendi kumandalı oyuncakları bir sürü ve hastası çocuk olunca resmen evde kavga ediceksiniz diyorum eşim çok hareketli ve tabir yerindeyse çok muzur bir adam çocuğun uslu olacağı varsa bile böyle bir anne baba ile zor gibi geliyor ama allah yardım etsin:1:

bizimki de ucan helikopter meraklısı .. evde boy boy helikopter var :) zaten devamlı pc basında kleopatram :)

e bızımkı de erkek olacagı ıcın rol model baba olacak.. bakalım artık nasıl olacak :)

eşim cok heveslı ama dogunca nolur bılmıyorum.. :)

Allah buyuktur :)

Back
X