2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
aynı şey bende de oluyor belime sanki iğne batırıyorlar ama zaman zaman geçiyor, arada tekrarlıyor
bir de ben ne zaman dr a gitcek olsam iyi oluyorum, mesela bugun dr kontrolüm var kendimi iyi hissediyorum ama dr dan çıktıktan birkaç gün sonra ağrılarım oluyor, anlıyamadım bebiş benle dalga mı geçiyor

ben de dün doktora mı gitsem dedim, ama dediğin gibi doktora gidecek olsam iyi oluyorum. ben de bizimkilere rezil olurum diye gitmedim. anlamadım ama, değişik bir ağrı böyle bi yanma da oluyor sanki... garip :(

ben de dün doktora mı gitsem dedim, ama dediğin gibi doktora gidecek olsam iyi oluyorum. ben de bizimkilere rezil olurum diye gitmedim. anlamadım ama, değişik bir ağrı böyle bi yanma da oluyor sanki... garip :(

Maden suyu içiyor musun? Kas ağrılarına iyi geliyor diyorlar ben günde bir tane bazen iki tane içiyorum, devamlı içtiğim zaman iyi geliyor sanki ağrılara

Maden suyu içiyor musun? Kas ağrılarına iyi geliyor diyorlar ben günde bir tane bazen iki tane içiyorum, devamlı içtiğim zaman iyi geliyor sanki ağrılara

benim böbreğimde büyüme ve ağrı var. böbreğimi yormamak için, içmiyordum. :5:
ama iyi geliyorsa en azından 2 güne bir içebilirim belki canım. teşekkür ederim tavsiyen için.

3 güncük kaldı :) geçer inşallah:)

Benimkide aynı o durumda elimde bi yastıkla dolaşıyorum yada hep ayaklarımı uzatıyorum masanın altına ayağımı yükseltmek için bişeyler koydum uzatıp öyle oturuyorum

bende kendimi koltuğa yaslıyom ama işyeri işte.gelen giden oluyo.karnım yaslanınca ben burdayım diyo.utanıyorum sürekli doğruluyorum bizim kızdanda hemen tekme yiyom

günaydın kızlar, herkese selamlar....
hasta olan herkese geçmiş olsun diliyorum. :5:
bende de 4-5 gündür bel ağrısı başladı. doktorumu henüz aramadım. ama aramalı mıyım bilemiyorum. belime iğne batması gibi bişeyler oluyo. böyle hafif hafif ağrılar girip çıkıyor. siz de yaşadıysanız bana yardımcı olabilir misiniz? neden kaynaklanıyor acaba... kuyruk sokumu ağrısından farklı bir ağrı bu, anlam veremedim... :18:

yorulunca bel ağrısı çok ağırıyo.öyleki doğrulamıyorum ağrısı çok fena bişey.sonra yavaş yavaş yürüyerek doğruluyorum.çok ciddi bi ağrı değilse canını sıkma

benim böbreğimde büyüme ve ağrı var. böbreğimi yormamak için, içmiyordum. :5:
ama iyi geliyorsa en azından 2 güne bir içebilirim belki canım. teşekkür ederim tavsiyen için.

rica ederim canım geçmiş olsun
ben iki sene önce böbrek taşı düşürmüştüm o zaman da dr um iç demişti
ama sen yine de bi dr una sor zararlı olcagnı sanmıyorum ama
sen de günde 1 şişe yerine yarım şişe içebilirsin beni rahatlatıyor

günaydın kızlar herkes iyidir umarım sancısı açılaması olan ark varmış cok geçmiş olsun bende cok etkileniyorum erken doğurcam diyorum eşime bile oda diye diye doğurcan bu gidişle diyor dün burda sizi okuduktan sonra bebişin kıyafetlerini yerleştirdim çantaya kendime en acil durumda ne götürüceğime baktım daha pijama gecelik almadım iç çamaşırı felan alınacak Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inş 32 oldum ama korku var içimde belim cok ağrıyor cokkkk gece dönerken bile dişlerimi sıka sıka dönüyorum sağıma soluma ama dün arkadaşımın oğlu var 2. istiyorlar 2. düşük yapmış cok üzüldüm 6 haftalıktı düştü dedi şükrediyorum halime allahım bana nasip etti hayırlısıylıda doğurmayıda nasip eder inş allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın zor anlar olsada en büyük mutluluk gerçekten

yorulunca bel ağrısı çok ağırıyo.öyleki doğrulamıyorum ağrısı çok fena bişey.sonra yavaş yavaş yürüyerek doğruluyorum.çok ciddi bi ağrı değilse canını sıkma
çok aşırı değil gibi ama, erken doğuma filan neden olur mu diye vesvese yaptım...
internette de araştırdım şimdi, bel ağrısı hamilelerde genelde olurmuş. kötüye yormayayım bari.

rica ederim canım geçmiş olsun
ben iki sene önce böbrek taşı düşürmüştüm o zaman da dr um iç demişti
ama sen yine de bi dr una sor zararlı olcagnı sanmıyorum ama
sen de günde 1 şişe yerine yarım şişe içebilirsin beni rahatlatıyor
tamam canım doktora sorayım dediğin gibi. teşekkür ederim tekrar.

günaydın herkeseee....
arkadaşlar artık gaz ypan hiçbirşey yememeliyiz,zaten yeterince şişiz:1: şaka bitarafa fasulye bulgur turp aman haa zaten gaz yapar budurumda 2 kat gazz:9:
ya kızlar benim de tabiri caizse altımdan çıkacak sanki bebeik çok aşağıda rahatsız oluyorum çok,bugün izin alıp gitmeye çalışacağım çok korkuyorum:26:
canım benimde öyle bebek çok aşağıda gibi hissediyorum söyledimde dr a bi sıkıntı yok dedi tehlikeli bişey de yok sadece bebek dönmüş kafası aşağıdaymış yorulursan iki kat ağırlık yapar diyor dende öyle hissedersin dedi. artık normalmiş yani.çok yorma kendini dedi vs..

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah :))

Sırf bunun için devlette bir doktora daha gittim 15 gün sonra göreyim diye. Devletteki doktor çok daha iyi çıktı fonda Türk sanat müziği çalıyor o muayene ediyor falan:D Gayet anlayışlı 1 ay sonra gel dedi bir ay mı deyince arada ilacın bitersede gel muayene ederim ne yapayım dedi :D Ben doktorda çıkınca 1 hafta içim rahat durabiliyorum falan ama bir hafta sonra endişelerim başlıyor tekrar şuan bende zor duruyorum gitmemek için.
ayy aynen etkisi sadece 1 hafta annemde kzııyo çok gidiyosun diye ayda 1 gitmeme bile taktı çokmuş. çatlarım gitmezsem:1: allah tan çalışıyoruz bide evde olsak ogünleri nasıl geçircez acaba?:44:

Canım çok geçmiş olsun inşallah kızlarımız bekleyip annelerini üzmeyecekler, bol bol dinlenmeye çalış...

Evet canım tek derdim en azından kilosu iyi olsun azıcık güçlü olsun diye çabalıyorum :)

Canım ben de doktora gittiğimde sormuştum buradan duyup, hamilelere genelde önermiyoruz demişti. Bilmeden kullanmışsın bundan sonra dikkat edersin bir şey olmaz inşallah.

Ben de gittiğimde 28+2 idim canım 1297 gr dı iyi dedi durumuna doktor, ne tosun ne de zayıf dedi. Seninki tosunmuş sanırım yerim onun yanaklarını :)

Maşallah bebişine canım akıllı akıllı büyüsün annesini hiç üzmesin inşallah :)

Teşekkürler canım, aklıma hiç kötü şeyler getirmiyorum Pazar günü kızımın odası gelecek eşyalarını da yıkmayacam, kendi bavulumu da hazırlamayacam inanıyorum ki kızım zamanında ve kocamaaaaan olarak gelmiş olacak inşallah.

Senin güzel haberlerini de bekliyorum, bizi haberdar et lütfen geçmiş olsun dileklerin için de ayrıyeten teşekkürler...

Canım ben de eskiden kurufasulye yiyince öyle oluyordum fakat gaviscon üstü kurufasulye yiyince rahatsız olmadım pek, canın isterse tekrardan aklında olsun :)
ayyyy çokta tosuncuk olmasın nasıl doğururum :) 1hafta önden gidiyo kağıtta ama dr bişey demedi normal demekki. boyu biraz uzunca onuda zaten hissediyorum fena tepeliyo:1: oyyyy bi doğsalardı zamanında sağsağlim bi öpüp koklasaydıkk.. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin:nazar::emir_bebek:

doğumgunun kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice nice yıllara.

Dolakaysmom Canım dogum gunun kutlu olsun :) Nıce yıllara guzel gunlerde saglıkla mutlulukla cocuklarınla uzun bır hayat dılıyorum :) Kocacınada ezıyet etme kendı halıne bırak uzme kendınıde ....

Selam kızlar,

Gözlerimden uyku akıyor, tüm gece uyumama rağmen yetmiyor hep sersem gibiyim...geçmişi okumaya da halim yok, inşallah herşey yolundadır.
Cumartesi randevumuz var sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi görmeyi, son ultrason fotosuna doyamıyorum, Allahım sağ salim doğurmayı da nasip eder inşallah hepimize...

Bu arada bu hamilelik takvimini hergün eşime gönderiyorum, bebek falı diyor ona ve çok hoşuna gidiyor, kendi çapında yorumluyor:)
Bi de biz artık sarılamıyoruz normal şekilde, beni yan çeviriyor öyle sarılabiliyoruz:49: aynen bunun gibi...eşim de bebişime ananla aramıza girme diyo-kopuyorum:)))

Merhabalar herkese;

Arkadaşlar sizler bebişinizin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye başladınızmı? Yoksa henüz erkenmi 30+2 deyiz.
Birde deterjan olarak en güveniliri sizce hangisi?

Merhabalar herkese;

Arkadaşlar sizler bebişinizin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye başladınızmı? Yoksa henüz erkenmi 30+2 deyiz.
Birde deterjan olarak en güveniliri sizce hangisi?

cnm ben yıkadım ütüledim 31.haftamda her ihtimale karşı çantamı bile hazırladım dalan roxy marka bebeklere özel matik deterjan kullandım yumuşatıcı dalin aldım ama ilk kıyafetlere kullanmadım ilerleyen dönemlerde kullanacağım zaten yumuşacık yapıyor

doğumgunun kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice nice yıllara.

Kızlar artık gecelerı sıkıntılarımız olmaya başladı uykular yalan oldu ...
Dün gece çok afedersınız aşırı sıkısmıs sancılı uyandım kosarak wc ye gıttım geldım sonra anladımkı o sancı devam edıyor hala alt karnımda sıddetlı sancılar devam edıyor , yatakta yatamaz oldum , kalktım yataktan koltuga oturdum , sıvazlarken ovalarken sabah oldu. Sanırım bebegım agrıyan yerıme ayagı ıle basıyordu su anda orda bır agrım kalmadı , ama çooooookkkk uykum var.
Ne olur bır daha hemencık gece olsun :)

cnm ben yıkadım ütüledim 31.haftamda her ihtimale karşı çantamı bile hazırladım dalan roxy marka bebeklere özel matik deterjan kullandım yumuşatıcı dalin aldım ama ilk kıyafetlere kullanmadım ilerleyen dönemlerde kullanacağım zaten yumuşacık yapıyor

Teşekkür ederim :) ya bende başlayım diyorum ama dolapta bekleyecek diyede düşünüyorum. Ama yavaştan başlarım artık.
Dalan roxy yi çoğunlukla öneriyorlar sanırım. Bende ondan alıp bi deneyim, en azından bitkisel bir ürünmüş.

Tekrardan selamlar sekerler dr dan geldim. Minnosum gostermedi yüzünü elini alnina koymuş. Hic bişey anlamadım busefer birde 1ay sonra gel defi yine. Bnde dedim yinemi 1 ay nst ye faln nezaman gircem dedim. Acele eyme ben zamani gelince söylerim dedi. Bebiskomunda gelisimi iyimiş 1377 gr olmus 40 cm de boyu:)) biraz uzunca sanırım. 1hafta önden gidiyo ama dr onemsemedi. Bu adamin rahatligi beni oldurecek. Iste böyle kizlar isin yoksa 32. Haftayi bekle:(
28+2 yiz biz bugun bu günlerde bebisiniz nasildi kizlar.

Benide 28 de gidince 32 de çağırdı canım üstelik şekrrimde var neyseki pazartesi gidicem az kaldı. Senin kilosu iyi benim 28+o da 1200 dü :)

Teşekkür ederim :) ya bende başlayım diyorum ama dolapta bekleyecek diyede düşünüyorum. Ama yavaştan başlarım artık.
Dalan roxy yi çoğunlukla öneriyorlar sanırım. Bende ondan alıp bi deneyim, en azından bitkisel bir ürünmüş.

arkadaşlar bende hazırlamak istiyorum kıyafetlerini ama dolapta beklerken yeniden toz olacak diye bekliyorum. bu seferde hem kuzenim hem de yakın bir tanıdığım erken doğum yaptı korkuyorum da geç kalmaktan. en makul zaman ne vakittir ki acep??

kızlar az once eve yurume bandı almaya karar verdım :)

kocikoşu ıkna etmem gerekecek :)

bu arada bugun balık yagı ıcmedım.. daha da ıcmem.. ınsallah yavrumda bı sorun yoktur..

bugun ogrendıgım bır bılgıyı de aktarayım; balık yagı hapları derın denız balıklarından alınan yaglarla yapılıyormus.. onlarda da civa fazla oldugu ıcın zehırleme rıskı cok yuksekmıs..

bır de bısey daha soylıcem .. benım hamılelıgımden once de dolasım bozuklugum vardı.. gebelıkle daha da cok arttı.. bu konuyla ılgılı dolasım bozuklugu ıcın ılac kullanan var mı aranızda?

çok kötu durumdayım :50:

Back
X