- 3 Nisan 2013
- 645
- 445
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bayanlar :)
4 yıllık evliyim ve 6 aydır istiyordum. artık olmayacak mı diye ümitsizliğe kapıldığım anda geliyor ilk bebeğim. 11 mayıs ta olacak inşallah.hepinize sevgiler birlikte geçireceğimiz 9 ay için sağlıklı hamilelikler diliyorum :)
Günaydın kızlaaaar !!! Ben doktora geldim dua edin nolur keseyi görelim bugün çoook heycanlıyım :))
Minik kuşumu gördümmmm:)))) 3.69mm :)) Doktor 15 gün sonra çağırdı kalp atışları için kan tahlili verdi ve vitamin verdi.. Çook şükür içim rahatladı Allah isteyen herkese versin inşallaaaah :)))
Canım hadi gözün aydın çok sevindim :)
kalp atışı için mi 15 gün beklicen? SAT kaçtı ?
Minik kuşumu gördümmmm:)))) 3.69mm :)) Doktor 15 gün sonra çağırdı kalp atışları için kan tahlili verdi ve vitamin verdi.. Çook şükür içim rahatladı Allah isteyen herkese versin inşallaaaah :)))
kızlar bende şuan 4 hftlk hamilyim clexane iğne progesteron folik asit b vitamini kullanıyorum.daha mide bulantım başlamadı sadece uyku hali var benim sormak istediğim göğüslerimiin ağrısı sabah azalıyor akşama doğru artıyor sizinde bu şekildemi acaba bide başka ne gibi değişiklikler hissediyorsunuz kızlar
kızlar bende şuan 4 hftlk hamilyim clexane iğne progesteron folik asit b vitamini kullanıyorum.daha mide bulantım başlamadı sadece uyku hali var benim sormak istediğim göğüslerimiin ağrısı sabah azalıyor akşama doğru artıyor sizinde bu şekildemi acaba bide başka ne gibi değişiklikler hissediyorsunuz kızlar
canım ben de de mide bulantısı yok. göğüs şişliğim var ama ara ara oluyor ara ara kayboluyor ben de anlamadım
neden iğne kullanıyorsun?
Uyku hâli, göğüs ağrısı bende de var göğüslerim çok ağrıyor şiştiler süt dolarmış gibi ağrıyor.. Bide oğlum aniden sarılıyor çok kötü ağrıyor o zaman..
nilam karın ağrılarını da sordun mu? ne dedi?
canım ben de de mide bulantısı yok. göğüs şişliğim var ama ara ara oluyor ara ara kayboluyor ben de anlamadım
neden iğne kullanıyorsun?
Karın ağrısı mı normal yoksa kasıklarda olan ağrımı? Arada kasıklarımda bir ağrı başlıyor bende böyle adet olacakmış gibi bide bıçak saplanır gibi hemen geçiyor :'/
cnm daha önce 2 düşük tyaptım hafif düzeyde kan pıhtılaşmam var o yüzden kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün kendime.
sheflera bu arada sen kaç haftalıksın tahminen benim bat dündü ama ben geçen hafta öğrendim tahminen 4+2 günlük hamileyim inşallah buradan sonuna kadar beraber paylaşımda bulunuruz
cnm peki bu belirtiler 7.haftada dahamı çok artıyor 2 3 hafta önce nasıldı mesela göğüs ağrısı falan???yada mide bulantısı
cnm vajinal ultrasondamı gördün keseyi,bende bugün gittim kese görünmedi,daha çok yeni dedi,vajinal ultrasondan bakmak istemedi doktor![]()
Benim durum biraz karışık aslında, uzun zamandır var 2 haftayı aşkından herhalde tam bilmiyorum ama. Alttaki tickerim doğruluk payı ne kadar onuda bilmiyorum, çünkü nette hesaplıyorum şu an 6+2 gözüküyor...
Canım bende ki ağrılarda bayadır var, galiba yumurtlamadan beri.