- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 36
canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun. mayıs annelerinde daha önce düşük yapmış 9 kişi varız şuanda.
bu nedenle emin bizde de sendeki gibi korkular var çok da rahat değiliz.
ama diyorum ki bize rabbim bu ayda hamileliği nasip etti, herşey de vardır bir hayır.
birbirimize dua edelim. inşallah gebeliğimiz sonuna kadar sıkıntısız geçer ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Canım ya bende öyle diyorum, Ramazan'da düşündük bizde 2. Bebeğe, adetlerim hep düzenlidir ama Ramazan'dan dolayı eşimle pek yan yana gelemedik. Tam yumurtlama günüm geldi bende pembe kahverengi lekeler başladı.. Allahım bunda da vardır bir hayır dedim.. Hayırlı olacaksa ver yoksa verme dedim..
En son 9 Temmuz da adet oldum, 25'de lekelendim 6 gün sürdü, bende adet olmayı bekliyorum. 5 gün geçti test yaptım yok 10. Gün yaptım yok. Bide böyle geçmezdi.. Sonra ayın 24'de yaptım testim silik çıktı bide sancılanıyorum. Acile gittim onlarda normal idrar testi yaptı negatif ama benimki belli belirtizdi.. Alttan baktı bişey göremedi %99 hamile değilsin.
Ama 5-6 gün içinde adet olmazsan tekrar yap dedi çıkarsa hamilesin dedi.. Benimde aklımdan bile geçmedi bide öylesine yaptım hemde kaç tane pozitif kop koyu pozitif çıktı..
Biraz uzun oldu kusura kalmayın, adet olamıyorum diye ne kadar üzüldüm gebelik testi yapıyorum yok .. 25'den 25'ne tam 1 ay oluyor hamile kaldıysam onun için gözükmemiştşr herhalde. Zaten doktor yeni bişey varsada gözükmez demişti..
Bide şu vardı kızlar göğüslerim hiç bu kadar ağrımamıştı.. Hep acaba diyordum