çokça bulantı çekmiş biri olarak sizlere tavsiyem:
Eğer yemek yiyemiyorsanız üzülmeyin, ilk 3 ay yemeseniz de bebeğin gelişimi etkilenmiyor, o sizin vücudunuzdaki depolardan besleniyor.
Bulantılar beta hcg hormonuna bağlı olarak ortaya çıkıyor, zamanla hcg hormonu azaldığı için de bulantılarınız hafifleyerek geçiyor. Mesela 2 haftadır hiç bulantım olmadı, sizler de bulantılar yüzünden benim gibi depresyona girerseniz diye söylüyorum

Birkaç hafta sabredin geçiyor
Ben 1 hafta hiç yemek yiyemedim çok kötü bi haldeydim, doktora gittim serum taktılar vitamin falan. O beni 2 hafta idare etti harika hissettim kendimi.
Eğer duramayacak kadar kötü olursanız hiç çekmek zorunda değilsiniz, gidin bir serum taktırın gözünüz açılsın
Sağlık ocağına gebeliğinizi bildirmeyi ihmal etmeyin, hem hamilelikte hem de doğumdan sonraki aşılarınızı onlar takip ediyorlar mutlaka kayıt yaptırın.
Sigara içen anneler, ben de sigara içiyordum ve bebeğimi öğrendiğim gün bıraktım, lütfen sizler de bırakın. Hem anne olarak hem de insan olarak, bir bebeğin gelişim bozukluğuna sebep olma yükünü kaldıramazsınız. örneğin down sendromu gibi kromozom bozukluğunda sigara içiyor olmak bir etken. Lütfen bebeğinizi bir anne olarak koruyun, kendi keyfiniz için onun bedenine zarar vermeyin.