Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
sat 4 ağustos
bebeğimin doğum tar. 11 mayıs
ikinci bebiş, 1. si 22 aylık kız
sezeryan oldum
İstanbul
canım oğlumda 7+1 de görmüştük 7-8 hafta arasında görülüyor kesin olması için sabredebilirsen 8 i bekle derim sen bilirsin
kan testini ne zaman yaptırdınız acaba.benim sat 17 ağustos.bat 14 eylül ama ben yarın kan testi yaptırayım dıyorum.merak ettim kanda kaç gün kala çıktı diye??????*
kızlar henüz değerim düşük doktora gitmedim ama ben de hamileyimsanırım minnoşum sağlıklıysa ben de mayıs annesi olacağım
![]()
teşekkür ederim katıldım bile peşinizdeyimmm![]()
öyleyse tüm arkadaşlardan sat tarihleri tahmini doğum tarihi ilk çocukları varsa yaşalrı ve cinsiyetlerini ilk doğum normal/sezeryan yazarlarsa bi liste oluşturayım ben listeyi hazırlayınca eklerim böylelikle tüm arkadaşları daha iyi takip edebiliriz epey hamiş var hadi kızlar kolları sıvayın![]()
kızlar henüz değerim düşük doktora gitmedim ama ben de hamileyimsanırım minnoşum sağlıklıysa ben de mayıs annesi olacağım
![]()
kan testini ne zaman yaptırdınız acaba.benim sat 17 ağustos.bat 14 eylül ama ben yarın kan testi yaptırayım dıyorum.merak ettim kanda kaç gün kala çıktı diye??????*
servis olmamasi slklntl.o zaman bilecek senin.is mi bebek mi desen bebek derim ben.kim bakacak peki dogdugunda.anneler hayatta ve yakinmi.yoksa sen mi buyuteceksintamam canım :)
işyerinde sorun yok, rahatım. benim problem yolda. servisim de yok. diyomki gebelik bitene kdr burdan ev mi kiralasam ama aldığım 1000 lira para o da burada kiraya yetmez bile.![]()
öyleyse tüm arkadaşlardan sat tarihleri tahmini doğum tarihi ilk çocukları varsa yaşalrı ve cinsiyetlerini ilk doğum normal/sezeryan yazarlarsa bi liste oluşturayım ben listeyi hazırlayınca eklerim böylelikle tüm arkadaşları daha iyi takip edebiliriz epey hamiş var hadi kızlar kolları sıvayın![]()
selamlar.ins.bende listede yer alacagim bebegim de benim kadar isterse
----------------------------------------
sat:28/07/2013
tahmini dogum: 4 mayis
ilk gebelik 9.haftada kalp atisi durdu kurtaj
ist-buyukcekmece
yas:27
sevgiler