• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bugün nasılsınız? Benim sabah midem bulandı çok aç karnına çook kötü oldum buzdolabını açamıyorum 2 gündür bana çok pis kokuyor dün sildim vanilya koydum tarcın ama yook kokusu geçmiyor eşime sordum muhallebi gibi kokuyor dedi:)) Kızımdada böyle olmuştum. Bide bende herşeye ağlayanlardanım :(( haber hiç izlemiyim zaten resmen hıçkırıkla ağlıyorum kızımdada aynıydı:)) siz nasılsınız? Allah çalışanlara yardımcı olsun canlar zor valla:((

ara ara miğde bulantılarım oluyor ama çok fazla rahatsız etmiyor şimdilik,oğlumda balık ve tavuktan tiksinmiştim 9 ay boyunca eve sokmamıştım bunda şimdilik tiksinme yok gibi.... sadece canım dehşet tatlı çekiyor..nasıldı ye tatlıyı çıkar hakkıyımı :)))

ara ara miğde bulantılarım oluyor ama çok fazla rahatsız etmiyor şimdilik,oğlumda balık ve tavuktan tiksinmiştim 9 ay boyunca eve sokmamıştım bunda şimdilik tiksinme yok gibi.... sadece canım dehşet tatlı çekiyor..nasıldı ye tatlıyı çıkar hakkıyımı :)))

yok öyle değildi.... :)
erkek çocukta ekşiye,kız çocukta tatlıya aşerilir derler....
ben de bizzat yaşadım ve tecrübe ettim... :)
iki oğlumda da hep ekşi şeyler çekti canım...
bakalım bu seferkinde ne olacak :))

yok öyle değildi.... :)
erkek çocukta ekşiye,kız çocukta tatlıya aşerilir derler....
ben de bizzat yaşadım ve tecrübe ettim... :)
iki oğlumda da hep ekşi şeyler çekti canım...
bakalım bu seferkinde ne olacak :))

hımmm ....bende pek uymuyor sanırım oğlumda paso künefe yemiştim....ama birde bunda test edelim bakalım:1:

evet ben de dün katıldım çok hızlı ilerlemiyo ama yavaş yavaş toplanır mayıs annişleri daha alımlar kapanmadı :52::52::52::52::52::52:
hamiş kalan geliyor hamiş kalan geliyor :52::52::52::52::52:

ayyy koptummmm :9::9::9::9::9::9::9::9: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: yinede ellerini çabuk tutsunlarda gelsinler sohbet edek :52::52::52::52:

Back
X