• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bulaşıcı hastalık gibi ne çabuk yayıldı yaff herkes doldu taştı. inşallah gelen sağlıkla doğuma gider :)

masallah cnm. allah kucagina da almayi nasip etsin.

Maşallah hayırlı olsun canımm :)

teşekkür ederim kızlar

maşallah yumurtlamanın kaçıncı günü? benim de bat bugün yarın kan vercem bakalım

canım benimki tüp bebek aslında normalde 12.günde kan vermem gerekliydi ama bugün transferimin 9. günü.aslında adetime 2 gün daha var normalde.doğal hamilelikte nasıldır inan bilmiyorum ilk çocuğumda tüp bebek benim çünkü

Merhaba mayıs anneleri
benim bat 1 eylüldü, 7 eylül de kan testi yaptırdım sonuç 16298 çıktı, dr bile şaşırdı ama bişi demedi
haftaya kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah

Hamilelikte ne kadar az kilo o kadar iyidir :)

Ben ilk çocuğumda 82 ile hamike kaldım 88 ile doğuma gittim.. Hem dikkat ettim hemde yiyemedim diyebilirim.

Şimdi 59-60 kilodayım.. Allah nasip ederse doğurmayı ne kadar alırım merak ediyorum :)

Bende 51 kiloyum 60 kiloyla doğuma gidebilsem süper olurdu:)

Hayırlısı olsun canımm :))

Bende sabahları bulantı var ve buzdolabından tiksinti var.. Ama benimde göğüslerim aşırı şiş patlıcak gibi..

aynen yaa göğüsler şişti benim kasıklardada ağrı var sanki adet olcam gibi.DR düşük olabilir dikkat et dedi.ilişkiyi yasakladı.ilki düşük olmuştu inşallah bu defa olmaz.

kızlar bu sabah uyandığımdan beri aralıksız çok can yakmayan bi sancım var. sağ tarafımda karnımdan kadığıma doğru. doktor kasık sancı krampları normal demişti ama ben endişeleniyorum. tecrübeli arkadaşlar ne olabilir bu normal bir süreç mi? 5+4 üm bu arada.

canım bende de çok sancı oluyor doktor bana da normal demişti. 2 gündür biraz daha iyiyim. gaz dan da olabiliyor.

içimi rahat tutuyorum öyleyse. ben gün boyu çok koşturuyorum endişem ondan. bir 2000 km fazla yol gittim bozuk yollar da vardı ev taşıdım. şimdi de direksiyon kursum var. doktorum çok rahat. ağır kaldırıp yükseğe uzanma başka bişey olmaz dedi. bi de bu tehlikeli zamanlar 3 ay devam edecek mi?

içimi rahat tutuyorum öyleyse. ben gün boyu çok koşturuyorum endişem ondan. bir 2000 km fazla yol gittim bozuk yollar da vardı ev taşıdım. şimdi de direksiyon kursum var. doktorum çok rahat. ağır kaldırıp yükseğe uzanma başka bişey olmaz dedi. bi de bu tehlikeli zamanlar 3 ay devam edecek mi?

canım açıkcası benim en başından beri ağrılarım vardı, ve orta şiddetteydi bazan bir giriyor adet olcam diyom ama çok şükür bişey yok. 2 gündür daha iyiyim. ben de yaklaşık 6 haftalığım.

günaydın kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu değerim 591.30 çıktı sanırım 3 haftalık hamileyim inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Back
X