kızlar bugün kan verdim bhcg 151 .çok mutluyummmmm![]()
masallah cnm. allah kucagina da almayi nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah yumurtlamanın kaçıncı günü? benim de bat bugün yarın kan vercem bakalımkızlar bugün kan verdim bhcg 151 .çok mutluyummmmm![]()
masallah cnm. allah kucagina da almayi nasip etsin.
Maşallah![]()
Maşallah hayırlı olsun canımm :)
maşallah yumurtlamanın kaçıncı günü? benim de bat bugün yarın kan vercem bakalım
Hamilelikte ne kadar az kilo o kadar iyidir :)
Ben ilk çocuğumda 82 ile hamike kaldım 88 ile doğuma gittim.. Hem dikkat ettim hemde yiyemedim diyebilirim.
Şimdi 59-60 kilodayım.. Allah nasip ederse doğurmayı ne kadar alırım merak ediyorum :)
bende merak ediyorum biraz da çekiniyorum sormaktan ama eşinle birlikte olmakta bi sakınca varmıdır acaba bi bilgisi olan var mı???
Hayırlısı olsun canımm :))
Bende sabahları bulantı var ve buzdolabından tiksinti var.. Ama benimde göğüslerim aşırı şiş patlıcak gibi..
canım bende de çok sancı oluyor doktor bana da normal demişti. 2 gündür biraz daha iyiyim. gaz dan da olabiliyor.
içimi rahat tutuyorum öyleyse. ben gün boyu çok koşturuyorum endişem ondan. bir 2000 km fazla yol gittim bozuk yollar da vardı ev taşıdım. şimdi de direksiyon kursum var. doktorum çok rahat. ağır kaldırıp yükseğe uzanma başka bişey olmaz dedi. bi de bu tehlikeli zamanlar 3 ay devam edecek mi?
Ayarları gizli yapmışım tekrar açık yapayım ozaman grup oluştuktan sonra birini yönetici yaparız ayarlarını düzenler
günaydın kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu değerim 591.30 çıktı sanırım 3 haftalık hamileyim inşallah hepimiz için hayırlısı olur.