• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hayırlı olsun öncelikle...ne güzel 2.bebek...
kan testindemi öğrendin acaba hamile olduğunu.benimde sat 17 ağustos.Çarşamba günü kan testinde değer 2 çıktı.yarın adet olmam gerekiyor normalde.ama hala bi umudum var kan testini erken yaptırmış olabilirmiyim diye düşünüyorum.senin değer nasıl merak ettim?

yok canım ben daha doktora gitmedim idrar testiyle baktım.İlk olmayınca doktora gitmek için çok acele etmiyor insan :D

Selam kizlar
Benim bu ayin 23unde regl olmam gerekiyor tabiki insallah olmam ama size danismak istedigim seyler var

Ben gecen hafta cuma dr gittim 2 yum.da catlamis dedi bu ay ilk defa korunmadik velhasil hamile kalma durumum yuksek olabilir ins.. pazartesi gununden beri kasigimda sol tarafimda batmalar agrilar oluyodu dune kadar devam etti bugun gecti. Bugunde göğüslerim sizliyor belim agriyor
Bu kadar erken belirti olur mu ki? Nasip olursa 2.bebegim olucak inşallah biirde bat'ima 10 gun kaldi yarin kan testi yaptirsam cikar mi acaba?

Son düzenleme:
Kızlar benim belim ağrıyo yaa öğrenmeden önce çok daha fazla ağrıyordu şimdi hafifledi.. Adetken olan bel ağrısı gibi değil ama böyle tutulmuş gibi sanki

Sizde de oluyo mu

Arasıra benim de oluyor canım, elimle yavaş yavaş sıvazladığımda bir süre sonra hafifliyor ama daha evvel de dediğim gibi ağrı geliyor ve gidiyor yani 1-2 dakika sürüyor sonra kayboluyor, allahtan devamlılığı yok

Selam kizlar
Benim bu ayin 23unde regl olmam gerekiyor tabiki insallah olmam ama size danismak istedigim seyler var

Ben gecen hafta cuma dr gittim 2 yum.da catlamis dedi bu ay ilk defa korunmadik velhasil hamile kalma durumum yuksek olabilir ins.. pazartesi gununden beri kasigimda sol tarafimda batmalar agrilar oluyodu dune kadar devam etti bugun gecti. Bugunde göğüslerim sizliyor belim agriyor
Bu kadar erken belirti olur mu ki? Nasip olursa 2.bebegim olucak inşallah biirde bat'ima 10 gun kaldi yarin kan testi yaptirsam cikar mi acaba?

cnm ben günüm gelmeden öğrendim belirtiler benimde önce başlamıştı.

kızlar merhaba
facebook ta grup acıldı katılmak ısteyenler 2014 Mayıs anneleri yazıp gelebilirler

Kızlarrrr farkında mısınız bu sene anneler günü daha bi anlamlı olacak bir kısmımız için :46:

cnm ben günüm gelmeden öğrendim belirtiler benimde önce başlamıştı.

kaç qün önce öğrendin canım? ben çok sabırsızlanıyorum ya sence 9 qün önceden yapılan kan testinde gebelik qörünür mü ki?:26:

kızlar merhaba
facebook ta grup acıldı katılmak ısteyenler 2014 Mayıs anneleri yazıp gelebilirler

merhaba canım inşallah hamileyimdir ve gruba qelirimm :52:
ayrıca aradım ama arama sonuçlarında grup çıkmıyor
:26:

Günaydın hanımlar, bende sabaha kadar ayıptır söylemesi sıkıştırdım sabah erkenden wc gittim. Midem bi tuaf oldu..

Bugun doktora gidiyorm çok heyecanlıyım, akşam 5'i iple çekiyorum :)

canım ne yaptın, merakla dönmeni bekliyoruz. umarım bebiş de sende iyisinizdir.
güzel haberlerini bekliyoruz. :)

sağolun kızlar daha yeniye herşeyden korkuyorum çok yeni son adet zamanım 10 ağustostu bu ay 11 eylülde hamile olduğumu öğrendim inşallah kalp atışlarını duyar sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız:)

aynı ben :) ben bide gündüz filan uyumam , çok uykum geliyo, çok yorgunum ya. ama mide bulantısı yok

Inanamiyorum hayatim ben
Zaten uykuyu severdim simdi inanilmaz oldum her an her yerde uyuyabilirim. Hani ofisye telefon caliyorya nasil kizip aglayasim geliyor bilemezsiniz. Evet canim benimde sadece 2 gun bulantim oldu bitti birdaha olmadi simdi cok istahim acik canimin istedigini o anda hemen yemek istiyorum. ..
Ay insallah bitanem biz kusma bulati falan olmadan tamamlariz aliriz bebisleri kucagimiza...

ben de aynı durumdayım canım. rapor aldım yatıyorum sürekli. bol su iç dedi doktor bana. ben de çok korkuyorum inşallah sağlıklı bir hamileleik geçiririz. kese kaç mm sende

insan korkuyor gerçekten allahım hepimize sağlık bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.kese 14.5 mm dedi.ama yolk sac görünmüyor bende senin kaç ve görünüyormu ultrason kağıdında?

sağolun kızlar daha yeniye herşeyden korkuyorum çok yeni son adet zamanım 10 ağustostu bu ay 11 eylülde hamile olduğumu öğrendim inşallah kalp atışlarını duyar sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız:)

benimde 8 ağustos canım çok yakınız inşlh ne zaman gidiceksin dr. kontrole

Öncelikle aynılarını yaşamış dogum yapmış biri olarak soyluyorum ki sakın korkma, kendını daha çok kotu hissedersın rabbım hayırlı ıse nasip et de herzaman. Progestan içip dinlenmek bir alternatif çünki elden baska bısey gelmiyo o durumda. Rahim duvarını besleyen bir ilaç. Bol bol neşeli müzikler dinle ve rahat düşün. Tavsiyem

saol desteğin için allah razı olsun moral oldu bana bunları yaşaayıp kucağına almana çok sevindim allah bağışlasın

canım ne yaptın, merakla dönmeni bekliyoruz. umarım bebiş de sende iyisinizdir.
güzel haberlerini bekliyoruz. :)

Geldim canım :) giderken o kadar karamsarlık ki anlatamam..

Alttan baktı keseyi gördük bebişim gördük, çok sağlıklı dedi gayet güzel dedi 6+3 günlük 7.22 mm'miş :)

Allahıma şükürler olsun benim durum karışık ya biraz neler çektim 3 ay boyunca :)

Geldim canım :) giderken o kadar karamsarlık ki anlatamam..

Alttan baktı keseyi gördük bebişim gördük, çok sağlıklı dedi gayet güzel dedi 6+3 günlük 7.22 mm'miş :)

Allahıma şükürler olsun benim durum karışık ya biraz neler çektim 3 ay boyunca :)

sadece keseyi mi gördünüz kalp atışı varmıydı yada yolksac ?7.22 mm olan kese mi bebek mi acaba ?

sadece keseyi mi gördünüz kalp atışı varmıydı yada yolksac ?7.22 mm olan kese mi bebek mi acaba ?

Canım kesenin boyumu bebiş boyumu bilmiyorum bak :) sence kese olmalı demi :'/

Mesajımı düzeltiyorum :) netten baktım bebişin boyuymuş ayrıca kalp atışı pek dinlenmiyor burda kesenin içinde hareket vardı..

Ben oğlumun kalp atışlarını 14 haftalıkken dinledim.. Oğlumda ilk doktor kontrolü 8 haftalıktı oda kıpır kıbırdı

Son düzenleme:
Back
X