• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sağolun kızlar daha yeniye herşeyden korkuyorum çok yeni son adet zamanım 10 ağustostu bu ay 11 eylülde hamile olduğumu öğrendim inşallah kalp atışlarını duyar sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız:)

merhaba canım aynıyız benimde son sat 10 ağustos nasipse 2.olucak

Benim ilk bebegim 16 aylik ve mayis dogumlu.
Dun ikinci kez hamile oldugumu ogrendim ve yine mayis annesi olucam insallah.
Oglum 11 agustostu simdiki 17 agustos :))))
Ama sanki hic yasamamisim gibi cok heyecanliyim.
Rabbim herkesin gönlünce versin...

Merhaba canım bende bugün 2.ye hamile olduğumu öğrendim 18 aylık kızım var ama ben korkuyorum nasıl baş edicem diye benim kızım oldukça huysuz ve emiyor hala

slm,maşallah kızlar mayıs annelerimiz çogalmış,bende bugün doktora gittim,çok şükür kendi doktorum gelmiş tatilden,kesemizide bebişimizide,kalp atışımızıda duyduk çok şükür herşey yolunda,cuma kontrolüm var,bu arada benim bulantılar hafiften başladı 2 gündür,krakerle geçiştiriyorum,inş hep beraber sağlıklı hayırlı hamilelik geçiririz,Allah hepimize kolaylık versin( amin:) ):emir_bebek:

herkese merhabalar ben agustosun 7sınde hastalandım en son bu ay hastalanmayınca doktorda aldık solugu 2 haftalık kesem var ama ıcınde bebıs gozumuyor haftaya persembe bır daha gıdıcem tekrar ultrasona gırıcem bakalım bebıs varmı dıe ultrasonun cok fazla zararı yoktur umarım bebısımde gelmıstır artık :2:

Son düzenleme:
herkese merhabalar ben agustosun 7sınde hastalandım en son bu ay hastalanmayınca doktorda aldık solugu 2 haftalık kesem var ama ıcınde bebıs gozumuyor haftaya persembe bır daha gıdıcem tekrar ultrasona gırıcem bakalım bebıs varmı dıe ultrasonun cok fazla zararı yoktur umarım bebısımde gelmıstır artık :2:

Canım karamsar olma, gerçi bunu derken kolay gelmiyor dile insanın aklına neler geliyor neler :( bak

3 hafta önce doktora gittim %99 hamile değilsin dediler kese falanda görmediler.. Bugun doktora gittim hem keseyi hemde bebeği gördük :) bu zamana kadar benimde aklımdan neler geçti neler :(

çok teşekkür ederim ama sanırm benm daha çok erken. bhcgm 66 çıktı dün doktorum yarın tekrar yaptrmamı istedi. nomaldir değilmi?
canım benim de bat 11 eylüldü battan 3 gün önce yumurtlamanın 11. gününde idrarda çıkmazken kanda öğrendim bhcg 6,96 ydı,bugünse yumurtlamanın 16. gününde 178 çıktı merak etme yükselir ilk duyduğumda ben de düşük sanmıştım çok çabuk yükseliyor
günaydın kızlar şuan o kadar küçük ve yeni öğrendim ya hamile olduğumu anlamıyorum tabii karın ağrılarım olmasa:( sizde de oluyor mu ağrı sızı
canım benim de çok yeni ve karın ağrısı süründürüyor.dr a gittim bugün kist için baktı birşey görmedi birşey demedi de sanırım ilk zamanlarda normal, dinlenmemiz ayakta fazla durmamamız gerekiyor
Selam kizlar
Benim bu ayin 23unde regl olmam gerekiyor tabiki insallah olmam ama size danismak istedigim seyler var

Ben gecen hafta cuma dr gittim 2 yum.da catlamis dedi bu ay ilk defa korunmadik velhasil hamile kalma durumum yuksek olabilir ins.. pazartesi gununden beri kasigimda sol tarafimda batmalar agrilar oluyodu dune kadar devam etti bugun gecti. Bugunde göğüslerim sizliyor belim agriyor
Bu kadar erken belirti olur mu ki? Nasip olursa 2.bebegim olucak inşallah biirde bat'ima 10 gun kaldi yarin kan testi yaptirsam cikar mi acaba?
canım benimde belirtilerim böyleydi ve hala devam ediyor yalnızca göğüs ağrısı azaldı ben de pek heyecanlıydım tumurtlamanın 11. gününde idrarda çıkmadı kanda çok düşük çıktı 12. gün hayalet 13. 14. gün silik 15. gün daha koyu ve bugün 16. gün baya koyu çizgi gördüm kısacası 12 gün önce bakma bence, hatta batı bekle çünkü değer pozitif çıksa bile bu sefer de yükselmesi için stres yapıyorsun bekliyorsun... battan 2 gün sonra baya yükselmiş oluyor değer kafa da rahat oluyor

slm,maşallah kızlar mayıs annelerimiz çogalmış,bende bugün doktora gittim,çok şükür kendi doktorum gelmiş tatilden,kesemizide bebişimizide,kalp atışımızıda duyduk çok şükür herşey yolunda,cuma kontrolüm var,bu arada benim bulantılar hafiften başladı 2 gündür,krakerle geçiştiriyorum,inş hep beraber sağlıklı hayırlı hamilelik geçiririz,Allah hepimize kolaylık versin( amin:) ):emir_bebek:

Amin hayırlı olsun darısı benim başıma bende biraz bekletiyorum ki kalp atışını duyayım diye ama heycanda hat safaya ulaşıyor hergün:49::49::49:.

merak ediyorum aramızda hiç ikiz annesi olmak isteyen var mı, aramızda ikizi olacak bir anne olacak mı??? ben önceden çok isterdim herşeyin ikizini yerdim ikiz bebeğim olsun diyede şimdi ikizleri görünce korkuyorum tabi genede hayırlısı olsun Allah onunda kolaylığını verir tabiki :34::118::emir_bebek::emir_bebek:

İki hafta sonra giderim diye düşünüyorum kendime iyi bir Dr arıyorum güneşli de ama şuan bulamadım kafam karışık

bende aynı ekim başında gidicem ikinci benim bu dr. aynı devam olacak çok iyi anlıyorum seni doktor seçimi çok önemli senin ve bebeğinin hayatını değiştiriyorlar resmen sana güven vermesi ve ciddiye alması en önemlisi canım allah iyilerle karşılaştırsın

merak ediyorum aramızda hiç ikiz annesi olmak isteyen var mı, aramızda ikizi olacak bir anne olacak mı??? ben önceden çok isterdim herşeyin ikizini yerdim ikiz bebeğim olsun diyede şimdi ikizleri görünce korkuyorum tabi genede hayırlısı olsun Allah onunda kolaylığını verir tabiki :34::118::emir_bebek::emir_bebek:

Ben hep ikisilerim olsun isterdim :) ama dün sanki doktor bunu bilmiş gibi iki değil tek dedi :)

Rabbim hayırlısını versin :)

günaydın arkadaşlar....
güneşli de olup doktor soran bir arkadaş vardı....
güngören de meltem hastanesinde, Nuray Günay isimli bir kadın doğumcu var, şiddetle tavsiye ederim...
biraz uzak olacak arkadaşa ama, değer diye düşünüyorum... :)
hastane iyi değil ama Nuray Hanım süper,işinin ehli.....

kızlarr sabah doktora gttim bhcg me tekrar baktı. 66 ydı 170 e yükselmiş çok şükür:) ama sanırım daha çok yeni taa 23 eylülde ultrasyona gitcem ozmana kadar nasıl sabretcem bilmiyorum:S

günaydın güzel mayıs anneleri
ben bügün bi yorgun bi mutsuz uyandım ağlamk istiyorum kendime engel olamıyorum içim bi daraldı:43::31:

günaydınnnn...
benimde bulantılarım başladı öhööööö kızımdaki gibi olmak istemiyorum. 20. haftaya kadar poşet elimde dolaştım hiç bir şey yiyip içemedim :((((((((((

Bende sabah kalktım boş boş bir öğürme geldi :D

Oğlumda bu haftalar da çok fenaydım :)

Back
X