• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
:49::49:Anne olmak ne kadar zormuş ve ne kadar korkuları varmış her an bişey olacak korkusuyla yaşıyoruz kese oluştumu kalbi atmaya başladı mı daha içimize düştüğü öğrendiğimiz ilk andan itibaren korkularımız kaygılarımız başlıyor bazen okadar karamsar oluyorum ki korkuyorum bişey olacak diye sonra onunla konuşmaya başlıyorum benim ona sarıldığım gibi oda bana tutunup sarılsın diye bir ömür anne evlat olalım diye Allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler versin korkularımızı umutlarla ve sevinçlerle değiştirsin en güzeliyle karşılaştırsın hepimizi (aminn):49::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar mide bulantımın yanında şimdi de şiş karınla başım dertte.bulantıdan bişey yemiyorum.bi bardak su icsem karnım davul gibi şişiyor.taş gibi oluyor.buyüzden tartıda da çok çıkıyorum.7 haftada 2 kilo aldım bu yüzden.acaba bu gazdan dolayı mı yoksa su mu topladı vücudum.bilen var mı?ilk gebeliğim.

Kızlar mide bulantımın yanında şimdi de şiş karınla başım dertte.bulantıdan bişey yemiyorum.bi bardak su icsem karnım davul gibi şişiyor.taş gibi oluyor.buyüzden tartıda da çok çıkıyorum.7 haftada 2 kilo aldım bu yüzden.acaba bu gazdan dolayı mı yoksa su mu topladı vücudum.bilen var mı?ilk gebeliğim.

Hayirli olsun canim benim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bulantim yok ama karin sisligi benimde enbuyuk derdim:( kalabaliga girmeye korkuyorum. Umarim gecici biseydir.

Merhaba kızlar, sabah bulantıları boş boş öğürme oluyor, genelde bunlar sabahları oluyor akşama kadar rahatım..

Tiksinme, aşerme pek yok kusma da yok, ama sağ tarafımda hafifi bi sancı girip çıkıyor bizim mercimek orda :)

İnşallah normaldir. En çok nefret ettiğim acayip bir şekilde tükürük salgılıyorum :(

:49::49:Anne olmak ne kadar zormuş ve ne kadar korkuları varmış her an bişey olacak korkusuyla yaşıyoruz kese oluştumu kalbi atmaya başladı mı daha içimize düştüğü öğrendiğimiz ilk andan itibaren korkularımız kaygılarımız başlıyor bazen okadar karamsar oluyorum ki korkuyorum bişey olacak diye sonra onunla konuşmaya başlıyorum benim ona sarıldığım gibi oda bana tutunup sarılsın diye bir ömür anne evlat olalım diye Allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler versin korkularımızı umutlarla ve sevinçlerle değiştirsin en güzeliyle karşılaştırsın hepimizi (aminn):49::emir_bebek::emir_bebek:

evet anne adayı olmak bile çok zormuş arkadaşım,ben ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım,şükür ki tuttu.bugun de keseyi gördük ama yetmiyor insana,embriyo oluşacak mı,kalbi atacak mı,sorunsuz bir hamilelik geçirebilecek miyim,5+3 de neden hala bi şikayetim yok,neden midem bulanmıyor gibi bir sürü sapma sapan şeyle yaşamaya başladım.pozitif düşünmeye çalışıyorum ama daha önceki tecrübelerim engel oluyor ne yazık ki..sen de benzer şeyler yazmışsın,okuyunca iyi geldi,yalnız değilmişim:)

evet anne adayı olmak bile çok zormuş arkadaşım,ben ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım,şükür ki tuttu.bugun de keseyi gördük ama yetmiyor insana,embriyo oluşacak mı,kalbi atacak mı,sorunsuz bir hamilelik geçirebilecek miyim,5+3 de neden hala bi şikayetim yok,neden midem bulanmıyor gibi bir sürü sapma sapan şeyle yaşamaya başladım.pozitif düşünmeye çalışıyorum ama daha önceki tecrübelerim engel oluyor ne yazık ki..sen de benzer şeyler yazmışsın,okuyunca iyi geldi,yalnız değilmişim:)

gerçektem insan okadar çok kendinin içini karartıyoruzki halbuki Allak içimize koymuş ve inş kucağımıza da almayı nasip etsin hayırlısıyla

Selam kızlar ben 3+1 hamileyim beklenen doğum tarihi 31 Mayıs :) benim çok küçük şuan umarım sağsalim kucağımıza alırız

merhaba herkese, benim sat 16 ağustostu. 12 eylülde b hcg değerim 650 çıktı. doktor keseyi göremedi ama rahim duvarı kalınlaşmıştı ve uterus büyümüştü. bunları gördü vajinal ultrasonda. 18 eylül için radevu verdi keseyi görmemiz gerek dedi. Umarım bir sorun çıkmaz ve bebişimize mayısta kavuşuruz:) herkese şimdiden tebrikler.

Hcg 1000 i geçtiğinde rahat görünürmüş doktor bana öyle söylemişti .. 14 Eylül'de yani dün gördük biz keseyi :) 23 ünde tekrar gidicez inş .

Merhaba arkadaşlar herkesde olduğu gibi bende de oluyodu mide bulantıları gebeliğimi öğrendiğimin ertesi günü grip hasta oldum doktorum hamile olduğum için bi tane ilaç birde parol yazmıştı bebeğe zararı olmaz rahatlıkla içebilirsn dedi ama en güzel ilaç nane limon çayı hem mide bulantılarını önler dedi hakikaten de doğru ben günde bir bardak nane limon içiyorum sıcak sıcak hem rahatlatıyo hem mide bulantım hiç olmuyo ayrıca gribi 3 günde üstümden attım sizinde aklınızda bulunsun yardımcı olmak amacıyla paylaşmak istedim :))

hcg 1000 i geçtiğinde rahat görünürmüş doktor bana öyle söylemişti .. 14 eylül'de yani dün gördük biz keseyi :) 23 ünde tekrar gidicez inş .

merhaba canım bende 14 eylül yani dün gördüm keseyi beta hcg değerim 7821.00 çıktı 10 sonra gel hem bebeği hem kalp atışlarnı duyucaz mı bakalım dedi bende 24. Eylülde gidicem doktora inşallah güzel haberlerle döneriz ikimizde :))

Merhaba arkadaşlar herkesde olduğu gibi bende de oluyodu mide bulantıları gebeliğimi öğrendiğimin ertesi günü grip hasta oldum doktorum hamile olduğum için bi tane ilaç birde parol yazmıştı bebeğe zararı olmaz rahatlıkla içebilirsn dedi ama en güzel ilaç nane limon çayı hem mide bulantılarını önler dedi hakikaten de doğru ben günde bir bardak nane limon içiyorum sıcak sıcak hem rahatlatıyo hem mide bulantım hiç olmuyo ayrıca gribi 3 günde üstümden attım sizinde aklınızda bulunsun yardımcı olmak amacıyla paylaşmak istedim :))

Geçmiş olsun canım bilgi için çok teşekkürler :) yalnız benim kafama takılan hiç bir bitki çayını içmeyin diyorlar düşük riski artar diye ? Ben buna takıldım

merhaba canım bende 14 eylül yani dün gördüm keseyi beta hcg değerim 7821.00 çıktı 10 sonra gel hem bebeği hem kalp atışlarnı duyucaz mı bakalım dedi bende 24. Eylülde gidicem doktora inşallah güzel haberlerle döneriz ikimizde :))

Bizimki daha kese görmek için erkendi aslında sonuçta üç haftalık :) su iç sıkış öle bakalım dedi gördük keseyi minicik :) biz 23 ünde gittiğimizde ne görceZ bilmiom :) güzel haberlerle dönelim inş.

kılar bende 19.unda kese görmeye gideceğim bakalım tekmi çiftmi göreceğiz.iki embriyo transferi yapılmıştı.merakla bekliyoruz. kasık ağrılarım hala devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi göğüslerimde çok şişti acıyor.umarım miniğim yerleşiyordur keseyi ve sonrada kalp atışlarını duyarız umarım.

kılar bende 19.unda kese görmeye gideceğim bakalım tekmi çiftmi göreceğiz.iki embriyo transferi yapılmıştı.merakla bekliyoruz. kasık ağrılarım hala devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi göğüslerimde çok şişti acıyor.umarım miniğim yerleşiyordur keseyi ve sonrada kalp atışlarını duyarız umarım.[/QUOTE
İnşallah hayırlısıyla güpgüpleri duyarsınız :)

kılar bende 19.unda kese görmeye gideceğim bakalım tekmi çiftmi göreceğiz.iki embriyo transferi yapılmıştı.merakla bekliyoruz. kasık ağrılarım hala devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi göğüslerimde çok şişti acıyor.umarım miniğim yerleşiyordur keseyi ve sonrada kalp atışlarını duyarız umarım.

hayırlısı olur inş canım hakkında,benimde sağ tarafımda bazen kasılma ve ağrı oluyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın kızlar:) Hayırlı haftalar.. Dün benim kasıklarım çok ağırdı ayağa kalkınca sancı oldu hep niye acaba bilen var mı? Cuma günü kalp atışları için gidicem doktora inşallah hayırlı haber veririm.. Etrafımda akrabalrımda çok sık duydum kalp atışı duymayan kürtaj olan şimdi psikolojik olarak korkuyorum:(( siz nasılsınız kalp atışlarını duyanlar var, aramıza yeni katılanlar var hayırlı olsun kızlaaar :))

Kızlar günaydınn :)
Gece bir rüya gördüm..Yemyeşil bir alanda oturuyordum..ve böyle hac kıyafeti gibi bir kıyafet giyen yaşlı beyaz sakallı bir dede bana gülerek dedi bebeklerin ikiz diye :) :)

Ama saba kalktığımda kahverengi akıntım oldu biraz korktum doktor bana cuma gel dedi

Back
X