• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlarr sabah doktora gttim bhcg me tekrar baktı. 66 ydı 170 e yükselmiş çok şükür:) ama sanırım daha çok yeni taa 23 eylülde ultrasyona gitcem ozmana kadar nasıl sabretcem bilmiyorum:S

çok sevindimmmmm.hayırlı olsun tekrar.darısı kalp atışlarına,diğer güzel haberlerine olsun inşallah.bende cumartesi regli oldum.bu ayda olmadı.bakalım hayırlısı artık.

Mide bulantılarına zencefilli şeker öneriliyor.
Kalp atışları 6.haftadan itibaren başlıyormuş bende o yüzden dr. a gitmedim daha :) 6-7 haftalık olsun istiyorum.
Benimde hiç bir belirti şikayetim yok,sadece oturarak çalışıyorum sanırım ondan belim ağrıyor ...

Merhaba canım seninle günlerimiz ve belirtilerimiz aynı :49: 21eylülde ilk doktor kontrolüm sen ne zaman gideceksin?

Sizinle çok yakın günlerimiz,benim tahmini 21.05.2014 de geliyor.Ben anadolu yakasındayım,dr.a henüz karar veremedim devletemi gitsem özelemi bilmiyorum,kardeşim medicalpakta sorumlu hemşire ,kendisi ebe zaten,oraya gelmemi istiyor,başka yere yollamam seni dedi ..ben kararsızım özeller çok pahalı ,devlet hastaneleri eskisi gibi değil ben çok beğeniyorum mesela,neden o kadar para verim bilmiyorum yani ,henüz netleşmedi ...

:) negüzel benim ilk bebeğim 23/24 diye tahmin ediyorum senin adına cok sevindim kardeşin var en azından

Evet istanbulda fiyatlar inanılmaz yüksek bende özel hastanede uzman olarak calısıyordum olanları bildiğim için devlet hastanesine sıcak baktım ama bu istanbulda ne mümkün kafam cok karısık bence okadar para verilmez yazık ama insanlar mecbur kalıyor işte

:) negüzel benim ilk bebeğim 23/24 diye tahmin ediyorum senin adına cok sevindim kardeşin var en azından

Evet istanbulda fiyatlar inanılmaz yüksek bende özel hastanede uzman olarak calısıyordum olanları bildiğim için devlet hastanesine sıcak baktım ama bu istanbulda ne mümkün kafam cok karısık bence okadar para verilmez yazık ama insanlar mecbur kalıyor işte

kızlar, özellerde neler oluyor ki? :(

Selam arkadaşlar, sabah yatarken benim oğlan karnıma felaket bastı :( bişey olmamıştır umarım.

kızlar keseden sonra ne zaman kalp atışları duyuluyordu

canım bana 7. haftamda gel dedi.

Selam arkadaşlar, sabah yatarken benim oğlan karnıma felaket bastı :( bişey olmamıştır umarım.

bişey olmaz korkma. ablamda da oğluna hamile iken kızı habire karnına yükleniyordu, üstelikte riskli gebelikti. Allaha şükür oğlu 1,5 yaşınada şimdi.

Merhaba canım seninle günlerimiz ve belirtilerimiz aynı :49: 21eylülde ilk doktor kontrolüm sen ne zaman gideceksin?

Sanırım önümüzdeki hafta ,hastaneye karar veremedim..Özel de kardeşim var kardeş indirimi v.s. yararlanıyoruz ama hastane çok pahalı ,onunla da konuşmadım henüz ben ayarlıcam dr.unu gününü dedi..bakalım akşam konuşmam lazım..

aynen bende ona dayanraktan gitmedim istanbul avrupa yakasında doktor tavsiyeleriniz varmı peki ?
Canım ben kızımda doğumu medicalpark fatihte yaptım drum Şule Selman çoook memnunum normal doğum yaptım anne sıcaklığı var kadında:) Ebelerde aynı şekilde çok sıcaklardı hemşireler ilgili çok memnun kaldım şimdide oraya gidiyorum herkesede öneririm. Ben kapalı bir bayanım doğum hanede erkek sinek uçurtmuyorlar:)) bu benim için çok önemliydi. Eğer imkanın varsa kesinlikle git..
Özel hastane çalışma deneyimim olduğu için cok tedirgin yaklasıyorum bu konuda daha da karar veremedim

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım, tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlardanım. Ayın 26 sında ilk kontrolüm olacak inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza alacağımız günü nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :)
kızlar keseden sonra ne zaman kalp atışları duyuluyordu
Beni 15 gün sonra çagırdı drum cuma günü randevum var hayırlısı bakalım inşallah duyarız:)

Benim kızımda çook hareketli sürekli üstümde kucağımda Allah'a emanet bebişlerimiz olmaz bişey Allah'ın izniyle canım

Merhaba kaderdaşlarım :) nasılsınıZ bugün bakalım ilk üç ay çok önemli olduğu için ceviz badem yumurta balık kuru kayısı ve sağlıklı beslenme bizim için çok önemli ... Pekmez de yemeliymişiz ... Meyvelerde çok önemli ... Ben ekmek yemiyorum gibi bir şey .. Sür içmeyi de ihmal etmeyelim :)

aynen bende ona dayanraktan gitmedim istanbul avrupa yakasında doktor tavsiyeleriniz varmı peki ?

Özel hastane çalışma deneyimim olduğu için cok tedirgin yaklasıyorum bu konuda daha da karar veremedim

Canım cevap verdim ama telden girdim çok karışık olmuş tekrar yazıyım:)) Medicalpark Fatih drum Şule Selman hastane ebeler ve hemşirelerden çook memnunum ben normal doğum yaptım Şule hanım çook sıcak kanlı rahatlatıcı bi doktor anne gibi yaklaşımı var. Ben kapalı bir bayanım doğum hanede erkek sinek bile uçurtmuyolar buda benim için önemli eğer imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba kaderdaşlarım :) nasılsınıZ bugün bakalım ilk üç ay çok önemli olduğu için ceviz badem yumurta balık kuru kayısı ve sağlıklı beslenme bizim için çok önemli ... Pekmez de yemeliymişiz ... Meyvelerde çok önemli ... Ben ekmek yemiyorum gibi bir şey .. Sür içmeyi de ihmal etmeyelim :)

Allahım balık yiyemiyorum ömrüm boyunca yiyemedim zaten :(

ekmek bende yemiyorum birazda dikkat ediyorum

yumurtanında beyazını yemek ölüm gibi birşey :( nasıl yaparım bilmiyorum

ama kayısı ,kuru erik ve incir fındık yiyorum

Canım cevap verdim ama telden girdim çok karışık olmuş tekrar yazıyım:)) Medicalpark Fatih drum Şule Selman hastane ebeler ve hemşirelerden çook memnunum ben normal doğum yaptım Şule hanım çook sıcak kanlı rahatlatıcı bi doktor anne gibi yaklaşımı var. Ben kapalı bir bayanım doğum hanede erkek sinek bile uçurtmuyolar buda benim için önemli eğer imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim

ücretler ne kadar acaba?

Allahım gönlüme göre birini bulurum inşallah

Dut pekmezini her sabah 3 tatlı kaşığı kadar yiyordum zaten,devam ederim..Ekmek tam tahıllı yerim zaten,aslında ben normalde de çok sağlıklı beslenirim o yüzden hiçbişey değişmeyecek beslenmemde ,sadece ilk üç ay bende ceviz balık yumurta düzenli tüketeceğim..

Allahım balık yiyemiyorum ömrüm boyunca yiyemedim zaten :(

ekmek bende yemiyorum birazda dikkat ediyorum

yumurtanında beyazını yemek ölüm gibi birşey :( nasıl yaparım bilmiyorum

ama kayısı ,kuru erik ve incir fındık yiyorum

Balık yemeye çalış yani bebişin için barbun yemeyi denesene benim en sevdiğim balık o :) yumurtanın sarısı daha faydalı diyorlar ama bilmiyorum ... Cevizi de ihmal etme ve bizim kabız olmamamız lazımmış kuru kayısı önemli yani ... İyki evdeyim bunları uygulayabiliyoum bankada çalışırken kendimi görmüyordum :) sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah :)

Dut pekmezini her sabah 3 tatlı kaşığı kadar yiyordum zaten,devam ederim..Ekmek tam tahıllı yerim zaten,aslında ben normalde de çok sağlıklı beslenirim o yüzden hiçbişey değişmeyecek beslenmemde ,sadece ilk üç ay bende ceviz balık yumurta düzenli tüketeceğim..

Aynen ben de sağlıklı beslenirim ama şimdi daha bi dikkat ediyorum bebiş için ... Asiti içecek içmem sigara yok alkol yok abur cubur sevmem aramam :) o yüzden zorlanıyorum ... Midye kokoreç ve sakatat gelmememiz gerekiyormuş aklınızda bulunsun burda birbirimize bilgi alışverişinde bulunalım

Back
X