• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ben ilkinde 52 ile kaldım 69 ile doğum yaptım,59 ile eve geldim ve 6 ay sonra yine 52 kiloya düştüm.17 kilo almıştım toplamda.
Şimdi 30 yaşındayım,yine 52 kiloyum bakalım kaç kilo alıcam:)
Destek olalım evet,dua edelim birbirimize :) Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Amin inşallah canım..
ne güzel bırakmışsınız ben günde neredeyse 1 paket içiyordum ancak 5 e düşürebildim ama tamamen bırakacağım en yakın zamanda

Bende nerdeyse 1 paket içiyordum şimdi 2 yada 3 e düşürdüm bırakalım inşallah içim acıyor :((

elma yiyebilirsin canım mideyi rahatlatır diye biliyorum.

benimde sol kasığım acaip ağrıdı sabaha karşı birde yumurta yiyemiyorum .Balık desen ağzıma koymam ilk 3 ay cok önemliymiş napıcam bilmiyorum.

hergün yürüyüş yapıyorum kilo problemim var cok almamam gerekiyor hayırlısı inş.

kalp atışları hangi hafta duyuluyor bilgisi olan varmı?

Ayni tarihlerdeyiz:) bana 23unde gelmemis soyledi doktorum. Sanirm ozman duyulacak kalp atisi.

çok sevindimmmmm.hayırlı olsun tekrar.darısı kalp atışlarına,diğer güzel haberlerine olsun inşallah.bende cumartesi regli oldum.bu ayda olmadı.bakalım hayırlısı artık.

Cok tesekkur ederim. Darisi basina inşallah. Bende cok suzuldum ama rabbim hayirli zamani bekliyormus napalim dedigim ay oldu:) kafana takmamaya calis. Olur elbet

Bişey sorucam cinsiyet ekşi yiyince ne oluyordu tatlı yiyince ne oluyordu çok merak ediyorum tosunumun cinsiyetini (tabi allah hayırlısını nasip etsin ama insan severken zorlanıo kızışım mı desem oğluşum mu desem die :))

Bişey sorucam cinsiyet ekşi yiyince ne oluyordu tatlı yiyince ne oluyordu çok merak ediyorum tosunumun cinsiyetini (tabi allah hayırlısını nasip etsin ama insan severken zorlanıo kızışım mı desem oğluşum mu desem die :))

Eksi kiz tatli erkek denir:) ben daha cok tatliya dusmeye basladim iki gundur:)

guzel anneler.
ozellikle dip baliklarini yemeyin. en bilineni ton baligi.
cunku bu baliklar deni dibinden besleniyorlar ve dibe coken agir metalleri yiyorlar (civa gibi mesela). biz de o baligi yiyince direk civayi vucudumuza aliurz. o da direk bebege etki ediyr. bu tur 3 balik vardi. dr kesin gebeler yemesin demisti. biri ton baligi.

dip baliklari (yenmemeli): levrek; mezgit; lufer; kefal; barbun

yuzey baliklari (yenmeli): hamsi; istavrit; palamut;uskumru.

selam kızlar bende 6 haftalık hamileyim. 4 yaşında bir oğlum var bu yıl anaokuluna verdim bulantılarımda var ama aşırı değil. benim 7 mayıs görünüyor ama sanırım nisanda doğar benimki 38 haftalıkken alıyorlar çünkü sezaryen de... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Sizinle çok yakın günlerimiz,benim tahmini 21.05.2014 de geliyor.Ben anadolu yakasındayım,dr.a henüz karar veremedim devletemi gitsem özelemi bilmiyorum,kardeşim medicalpakta sorumlu hemşire ,kendisi ebe zaten,oraya gelmemi istiyor,başka yere yollamam seni dedi ..ben kararsızım özeller çok pahalı ,devlet hastaneleri eskisi gibi değil ben çok beğeniyorum mesela,neden o kadar para verim bilmiyorum yani ,henüz netleşmedi ...

kardeşin ebeyse neyi düşünüyosun ki o sana en iyi şekilde yardımcı olur ve en iyi doktor konusunda da yardımcı olur,hiç düşünme derim ben

merhaba mayıs anneleri ! Bende 6 haftalık hamileyim:49: geçen hafta karın ağrılarım oldu. progesteron kullanıyordum lekelenme olmayınca bıraktım. şimdi kendimi iyi hissediyorum benzer bi durum yaşayan var mı?

merhaba mayıs anneleri ! Bende 6 haftalık hamileyim:49: geçen hafta karın ağrılarım oldu. progesteron kullanıyordum lekelenme olmayınca bıraktım. şimdi kendimi iyi hissediyorum benzer bi durum yaşayan var mı?

Öncelikle tebrik ederim :) ilacı doktor kontrolünde mi kullanıp bıraktın ? Adet ağrısından hafif kasılmalar oluo sonuçta içimizde bi kazı çalışması var çok normal hayatını etkilimiosa sorun yok benimkiler varla yok arası :)

merhaba kızlar... sanırım en feci beni vurdu bu hamilelik çok fenayım. su içemiyorum bir şey yiyemiyorum offfffff...

oğlum 26 aylık benimde 16 mayıs bende muhtemelen 1 hafta önce alınır 10 mayıs gibi aslında keşke 16 mayıs olsa evlilik yıldönümümüz ama bu mümkün değil son güne bırakmazlar kesinlikle

benim de muhtemel tarih 16 mayıs gözüküyor,benim ilk bebeğim olacak hayırlısıyla,şimdiye kadar 16mayısın bi anlamı yoktu bizim için ama inşallah bundan sonra olur..inşallah hayırlı olur sizin için de..

:43::43:kızlar ya lavaboya gittim kahverengi leke gekmiş çok korkuyorum ne yapacam :43:

Moralini hemen bozup ağlama her kanama düşük değil benim arkadaşımın dokuz ay geldi kanaması ve sapasağlam bebeği doğdu.Sadece normal bir kanama olabilir bebeğini de üzme
eğer düşük olacaksa zaten önleyemezsin kendini harap etme ben yaşadım insan vücudu neyin doğru olduğunu biliyor.
Allah tan hayırlısını dile.

Moralini hemen bozup ağlama her kanama düşük değil benim arkadaşımın dokuz ay geldi kanaması ve sapasağlam bebeği doğdu.Sadece normal bir kanama olabilir bebeğini de üzme
eğer düşük olacaksa zaten önleyemezsin kendini harap etme ben yaşadım insan vücudu neyin doğru olduğunu biliyor.
Allah tan hayırlısını dile.

sağol yorumlarınızı okudukça içim rahtlıyo kendimi daha iyi hissediyorum

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm ve anne oluyorum inşl.. çarşamba günü doktora adetim 4 gün geçince gittim ve kan testi yaptık 250 çıktı doktorum biraz yüksek bekleyelm dedi bugün gittim tekrar kan testi yaptık ve sonucum 1944 çıktı doktorum gebelik var fakat çok yeni 3 haftalık taş çatlasın 3. haftanın sonu dedi ultrasyonda bakamadık görünmez daha dedi :( şimdi benm son adet tarihim 8 ağustos hesaplayınca 5 hafta 4 günlük hamile oluyorum doktorum 3 hafta diyor ben kaç haftalık hamile oluyorum :O anlamadım bebeğimin doğum tarihi ne olucak onuda annamadım lütfen yardımcı olun..:26:

Back
X