• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sağol benimde içime serin sular serpildi artık daha dikkat edecem kendime inş, bazen farkında olmadan rahat davranıyorum dünde baya yoruldum ondan oldu sanırım Allaha şükür kü devam etmedi biraz gelmişti daha kesildi şimdilik bi leke görün müyo dahada gelmez inş. benimde bugün acayip miğdem bulanıyo

Bende dün bayağı yoruldum temizlik falan çok ağrım oldu ama çok şükür leke olmadı:nazar: benim midem bulanmıyor neden acaba normal mi bu durum? İyice pimpirikli oldum :1:

Bende dün bayağı yoruldum temizlik falan çok ağrım oldu ama çok şükür leke olmadı:nazar: benim midem bulanmıyor neden acaba normal mi bu durum? İyice pimpirikli oldum :1:

herkeste miğde bulanması olmazmış daha iyi ama gerçekten kendini yormamaya dikkat et hiç bişey bebeklerimizden değerli değil yavaş yavaş yapmak lazım diinlenerek

Kızlar maşallah site 2 günde bayağı arttı...

Birşey sormak istiyorum benim gibi kahverengi koyumsu bir akıntısı olan var mı benim bazen karnımdada ağrı oluyor :(

benimde eltim hamile benden 2 ay büyük bizim ki bakalım ne olacak babane baya sakin 12 torun çünkü ama anane tarafından ilk olacak inş:49::49::49:

12 mi ,:) heycan kalmamıştır tabi kadında :) ama hepsinin yeri ayrı .. Bakalım cinsiyetleri ne olucak :) sağlıklı olsun da

uykum geliyorrrr:( duramıyorum...

aynı durumdayım uykum var cumartesi günü dr gidicem deli gibi onu bekliyorum bir yandan belim ağrıyor midem bulanıyo ev işi falan yapmıyorum bu durum ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum:( gerçi hiçbirşey bebeğimden kıymetli değil kendimi zorlamak istemiyorum gerçi eşim hafta sonu ben temizlik yapıcam dedi.. tek istediğim şuan keseyi ve kalp atışlarını duymak ama galiba biraz erken bunun için:(

Son düzenleme:
aynı durumdayım uykum var cumartesi günü dr gidicem deli gibi onu bekliyorum bir yandan belim ağrıyor midem bulanıyo ev işi falan yapıyorum bu durum ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum:( gerçi hiçbirşey bebeğimden kıymetli değil kendimi zorlamak istemiyorum gerçi eşim hafta sonu ben temizlik yapıcam dedi.. tek istediğim şuan keseyi ve kalp atışlarını duymak ama galiba biraz erken bunun için:(

Ben bi tek yemek yapıyorum eşim temizliği bn yaparım dedi daha önce gelen kadın vardı bana olmazsa onu alırım şu ilk üç ay çok önemli ev her zaman temizlenir ama bebiş çok daha önemli ben kendimi yormuyorum ütüyü bile oturduğum yerde. Yapıyorum .. Yüksekteki yerlere uzanmayın , bi de çömelmeyin diyorlar .. Şimdilik dikkat ediyorum bakalım

aynı durumdayım uykum var cumartesi günü dr gidicem deli gibi onu bekliyorum bir yandan belim ağrıyor midem bulanıyo ev işi falan yapmıyorum bu durum ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum:( gerçi hiçbirşey bebeğimden kıymetli değil kendimi zorlamak istemiyorum gerçi eşim hafta sonu ben temizlik yapıcam dedi.. tek istediğim şuan keseyi ve kalp atışlarını duymak ama galiba biraz erken bunun için:(

canım ne güzel evdeymişsin. iş güç yapma hiçbişey bebişden önemli değil. ben mesela misafire canım çıkardı ne var ne yok hazırlim isterdim ama şimdi misafir falan gelirse anaca bi çay kahvaltı falan koyarım diyom uğraşmam yani. temizlikte eşin yardım etsin tabi ne gzl.
Allah'ın izni ile keseyide görürsün kalp atışınıda yeterki dinlen iyi şeyler düşün.

Ben bi tek yemek yapıyorum eşim temizliği bn yaparım dedi daha önce gelen kadın vardı bana olmazsa onu alırım şu ilk üç ay çok önemli ev her zaman temizlenir ama bebiş çok daha önemli ben kendimi yormuyorum ütüyü bile oturduğum yerde. Yapıyorum .. Yüksekteki yerlere uzanmayın , bi de çömelmeyin diyorlar .. Şimdilik dikkat ediyorum bakalım

bende aynen dikkat etmeye çalışıyorum yormuyorum eşimde izin vermiyor sağolsun belki yeni evliyiz diye görmemişin çocuğu olmuş durumundayız ama :)) allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin en önemli şey şuan bebeğimiz...

sanırım bulantı birazda psikolojikmiş kızlar öyle düşünmeyin lütfen

ac karınla alınan vitaminlerde bulantıyı tetiklermiş

düşünsenize kendi sağlığınıza en dikkat ettiğiniz dönemler yani en sağlıklı olduğunuz dönemler

canım ne güzel evdeymişsin. iş güç yapma hiçbişey bebişden önemli değil. ben mesela misafire canım çıkardı ne var ne yok hazırlim isterdim ama şimdi misafir falan gelirse anaca bi çay kahvaltı falan koyarım diyom uğraşmam yani. temizlikte eşin yardım etsin tabi ne gzl.
Allah'ın izni ile keseyide görürsün kalp atışınıda yeterki dinlen iyi şeyler düşün.

yok canım çalışıyorum ben akşamları evde oluyorum onda da hep uyuyorum zaten:(

bende aynen dikkat etmeye çalışıyorum yormuyorum eşimde izin vermiyor sağolsun belki yeni evliyiz diye görmemişin çocuğu olmuş durumundayız ama :)) allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin en önemli şey şuan bebeğimiz...

bede rahat davranıyodum daha hmilelik havasına girememiştim ama şimdi baya girdim, aman evde dağınık olunca hiç oturamıyorum mutfak falan dağınık olsun aklım orda kalıyo. bide alışveriş var tabi yürüyüşe çıktığında onu alıyım bunuda alıyım derken eller doluyo onun için tek dışarı çıkmak sakıncalı

Arkadaşlar dr.a gidenler var aranızda,hangi tahlileri yapıyorlar bu ayda,netten baktım da farklı farklı okuyorum..

Back
X