Ben hayatım boyu böyle olmamıştım toplu ortamlarda çok zorlanıyorum kendimi sıkmaktan .... Bebekler gibi gaz ihtiyacım inanılmaz var tek ben miyim merak ettim ... İnşallah bebişler Gazlı doğmaz ... Bugün bişey öğrendim bebişlerimiz doğduğunda ayaklarının altına ilk yarım saatte acı elma yağı sürersek hiç gaz problemi yaşamıyormuş bunu tecrübeli deneyen annelerden öğrendim :) hastane çantasına onu da atarız
yengemde hamileyken nar diye araştırmıştı hurma gibi doğunca ilk azına narı sıkıyosun ve gaz prıblemi olmamaıştı aşırı
Ins canim.... ben bebegim icin endiseleniyorum acikcasi... :-(
Ayrica ben hamile olmadan once dedikoducu bi akraba herkese hamileyim diye yaymisti kizlar.... ablam ailenin en buyugude ruyasinda gormuslerdi... kesin hamilesin diyorlardi ♥♥♥ ben bile hamile oldugumu bilmeden ailem biliyordu yani ilgic degil mi![]()
benimde annem rüyasında görmüştü her görüştüğümüzde de soruyoda, daha ilginci deeşimin arkadşını kızı evde benim ismimi vererek hamile diye dolaşıyomuş arkadaşıda eşimi aramış vamı böle bileş diye var dedi de sen nerden duydun bizim kız iki gündür söylüyoda bi soram demiş. bide kız beni toplam üç kere görmüştür eşimde dediki biz hariç herkes biliyomuş en son bizim haberimiz oldu yani
Kese 9.2 mm bebek hala görünmedi diye moralim bozuldu yine boş gebelik diye ağlayacaktım nerdeyse.
Ben oğlumun bütün usg görüntülerini saklamıştım aklıma geldi baktım. Oğlum tan 7+6 hafta 14mm iken gözükmüş ve sapasağlam 7 yaşında maşaAllah. hem size belirteyim dedim hem ben de rahatladım biraz.
benim bebeğimde bugün 11 mm di doktor anca 20mm olunca kalbini rahat duyarız dedi. yoksa bi an bende korktum ve ayni şeyleri düşündüm Allah bebeklerimizi korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş