• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım başlık editör kazenin. geçenlerde sormuştu gönüllü birine devretmek için aday çıkmadı galiba
ben beceremem ayrıca çalışıyorum yapacak biri yokmu gerçekten topik toparlanırdı hem

kızlar yardımmmmmmmm
cok korkuyorum
sabah mide bulantılarım vardı
öğlen kesildi bidahada olmadı
neden acaba bi sorunmu war

ne güzel işte benimde hiç bulanmıyor buda erkek olacak herhalde oğlumda da hiç bulantı yaşamamıştım.

Merabalar ,oğlum 13 yaşında ve ben tekrar hamileyim çok ilginç kendim bile inanamıyorum.....
hayırlı olsun

Merabalar ,oğlum 13 yaşında ve ben tekrar hamileyim çok ilginç kendim bile inanamıyorum.....

İnanamayan biri daha..hoşgeldiniz aramaza..benimde oğlum 9 yaşında ..şaka gibi geliyor şuan bana da,kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum..hiç bir belirti v.s. de yok..alışırız herhalde..evlerimiz şenlenicek,bebek sesleri uzuncaaa bir zaman sonra tekrar duyulucak..ben herşeyi unutmuşum..birde ben uykusuz gece hiç yaşamadım,ağlayan huysuz bir bebeğim olmadı,emer uyurdu gece beslemesi hiç yapmadım,sadece emzirdim sütüm yetiyordu..çok hareketliydi ama ağlamadığı için sorun olmazdı..bakalım bu nasıl olucak,inşallah oğlum gibi olur..

Günaydın bayanlar:49: benim bel ve kasık ağrım ara ara devam ediyor yalnız ağrıdımı çok fena oluyo adet sancısının fazlası belimde kütük gibi oluyor kıpırdıyamıyorum sizlerde de oluyor mu?Dünde kahverengi akıntım oldu çok korktum çamaşırıma bulaşmadı sildikçe geldi tuvalete gidip silmekten mahvoldum şükür bugün yok bişey..

Günaydın bayanlar:49: benim bel ve kasık ağrım ara ara devam ediyor yalnız ağrıdımı çok fena oluyo adet sancısının fazlası belimde kütük gibi oluyor kıpırdıyamıyorum sizlerde de oluyor mu?Dünde kahverengi akıntım oldu çok korktum çamaşırıma bulaşmadı sildikçe geldi tuvalete gidip silmekten mahvoldum şükür bugün yok bişey..

Geçmiş olsun canım doktora bi görün yine de progestan falan verebilir ...

bence bi doktora gitsen iyi olur canım içnde rahatlar ilaç veriri sana ben gittim verdi,bebeğin tutunma kanıda olabilir korkma inş önemli bişey değildir

Geçmiş olsun canım doktora bi görün yine de progestan falan verebilir ...

bence bi doktora gitsen iyi olur canım içnde rahatlar ilaç veriri sana ben gittim verdi,bebeğin tutunma kanıda olabilir korkma inş önemli bişey değildir

Sağolun canım teşekkür ederim aramadım doktorumu bugünde olsaydı arıcaktım çünkü çamaşırımı kirleticek kadar değildi sildikçe çok az gelen leke olduğu için aramadım bi arkadaşım yeni doğum yaptı aynı doktora gidiyoruz onunda olmuş kahverengi akıntısı doktor çamaşırını kirletiyosa rengide pembeye dönükse gel demiş benden ondan aramadım...

Merhaba Arkadaşlar bende inş bu sefer Rabbim izin verirse Mayıs Annesi olucam inş...
bundan 4 ay önce 23 nisan 2013 de 25 haftalık bebeğimi kaybetmiştim karnımda ölmüştü..şimdi tekrar hamileyim kan pıhtılaşması varmış o yüzden hergün düzenli iğne yapıyoruz inş herkes bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucana alır...

Geçen cuma ilk olarak doktora gittim son adet tarihim 11 ağustos 4+5 haftalıktı alttan baktı gördük keseyi 6mm miş diğer kontrolümüz ptesi günü acaba kalp atışı duyulur mu tam 6 haftalık olucam çok merak ediyorum...Bu arada İzmirli hamişler kimler:)tanışalım:49:

selam kızlar kaç gündür giremedim annemler bendeydi yoğun geçti, nasılsınız bakalım

canım hayırlı olsun .sağlıkla kucağına al bebişini inş..benimde ilki sezeryan olduğu için doktor 7 mayıs dedi doğum tarihine :49:

.

saol canım. muhtemel doğum tarihine mi 7 mayıs dedi acaba. benim sat 3 ağustos. 38 de aldılar benim ilkini, 40 haftayı bekleyen çok az doktor var.

ayyy ne tatlıdırı o şimdi...canım bence sen biraz kendinden uzak tut yani evden uzaklaştırma Rabbim merhamet edene merhamet edermiş bunu unutma bakalım vereceğin kişi senin gibi mi bakacak...Anlarlar onlar herşeyi anlıyorlar benimde vardı...birde ilaçları var onların kullandın mı bilmiyorum bu tüylerinden gelen zararı önlemek için...bence o ilaçtan kullandırabilirsin ama verme kimseye yaa benim hiç içim rahat etmez başkasındayken...

aynen canım okadar şirinki zararsız uysal kediciğim kıyamıyorum ama kedi ile ilgili sorunları araştırınca korkuyorum bebeğimide rise atamıyorum eşimn abisine vercez hem bizede yakın için rahat eder abisinin kediside var kedileri sewiyor başka çarem yok :50:

selam kızlar nasılsınız.
ben yemek falan yapamıyorum, evde bir sürü sebze var hepsi çürüyecek.
yoğurt, salatalık, meyveden başka bişey yiyemiyorum.
ben daha doktor bile ayarlamadım kendime. oğlum okula alışamadı evde kaos var onun sıkıntısı ve hastalığından karnımdakini bile düşünemiyorum...
bana dua edin.

selam kızlar nasılsınız.
ben yemek falan yapamıyorum, evde bir sürü sebze var hepsi çürüyecek.
yoğurt, salatalık, meyveden başka bişey yiyemiyorum.
ben daha doktor bile ayarlamadım kendime. oğlum okula alışamadı evde kaos var onun sıkıntısı ve hastalığından karnımdakini bile düşünemiyorum...
bana dua edin.

Allah kolaylık versin çok zor fazla yorma kendini

Değerli anne adayları hepinize selamlar.

Ben de aranızdayım artık. inşallah bi aksilik çıkmaz da doğum sonuna kadar beraber oluruz.
5 haftalık hamileyim şükürler olsun. düşük tehlikem var, TSH yüksek olduğu için.

Umarım bir sıkıntı yaşamadan rabbim bebeklerimize kavuşturur bizleri.:49:

Bendede var o tsh 7 aydır falan ilaç kullanıyorum drum gebelik olursa gel dozunu ayarlayalım demişti pazartesi onada gitcem çok korkuyorum onun yüzünden bişey olmaz inşallah:(

cnm hoşgeldin hayırlı olsun..neden stres içindesin ?? kızın maşalah büyümüş ve bence sana çok yardımcı olacak..bende ilk öğrendiğimde çok heyecanlanmamştım çünkü daha 1.5 yaşında oğlum var ama zamanla alışıyosun..düşünmemeye çalışıyorum nede olsa strese girecek çok zamanım olacak doğunca şimdiden kasamıyorum.

Canım bende bilmiyorum hala emin değilim istediğimden etrafta küçük cocuklar görünce korku basıyor daralıyorum:))yapamayacagım gibi geliyor:) kızıma ayıracağım zaman cok azalacak aramız soğuyacak dıye düşünüyorum:( babamız ve kızım cok ıstıyor ama bakacak olan benım:)

slm kızlar..
yeni gelen anneler var hoşgelmişler..

kızlar mide bulantısıda ayva tek çözüm nette araştırdım cidden çok doğru. çıkmaya başlamış marketlerde var. gece gündüz yediğim şey ekmek ve ayva :)

KIZLAR MERHABA NASILSINIZ BAKALIM BEBİŞLE GÜNLER NASIL GEÇİYOR :)
BENİM ARA ARA BULANTILARIM OLUYOR 3 GÜNDÜR ÇOK ŞİDDETLİ DEĞİL AMA CANIM HİÇBİRŞEY YEMEK İSTEMİYOR YEMEK DÜŞÜNÜNCE İÇİM İSTEMİYOR :s
AĞZIMDA BUGÜN HASIL OLAN DEMİR KOKUSU VE TADI VAR HAYIR OLSUN..
AMAAAAAA EN ÖNEMLİ SORUN AZ ÖNCE WC YE GİTTİM KAHVE AKINTIM OLMUŞ YAA SIKINTI YAPTIM BİRAZ YARDIMCI OLUN CANLARIM SİZCE KORKMALIMIYIM YAŞAYAN VAR MI BU DURUMU ???

sabırsızlıkla bekliyorum o günleri :)

kuşda mı tehlikeli, biz de 2 tane muhabbet kuşu var, işten eve gidince ilk işim onları kafesten çıkarıp havalandırmak oluyor.

Evet maalesef kuşlarla aynı havayı teneffüs etmek astım olasılığını arttırıyor. onlar uçtukça tüyleri de uçuşuyor bu da zararlı. maalesef hayvanları seviyoruz ama evde çocuk olunca, gebe olunca bir daha düşünmek lazım.

Back
X