Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.6 gün geçmişti canım. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi.
Önceki sayfalara bakarken bi cevap buldum sanki
Pazartesi kan tahlili yaptırırsam benimde 6 gün geçmiş oluyor, zamanlama için iyi sanırım bu.
Aminn bu arada..
Günaydın arkadaşlar.. Ben doktora gidiyorum inşallah kalp atışlarını duyarız dua edin nolur çok heycanlıyım..
Günaydın canım
Hadi bakalım güzel haberlerle gel hayırlısıyla![]()
Günaydın canım
Hadi bakalım güzel haberlerle gel hayırlısıyla![]()
Günaydın arkadaşlar.. Ben doktora gidiyorum inşallah kalp atışlarını duyarız dua edin nolur çok heycanlıyım..
Ben olayı çözdüm sanırım, kan tahlili yapılacak değer 1500ün üzerine çıktığında kese görülebilecek inşallah. Kese görüldükten 2 hafta sonra kalp atışına sıra geliyor.. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla görürüz bunları..
Kızlar kan tahlilini kaçıncı haftada yaptırdınız?
Sağlık ocağına mı hastaneye mi gitmem daha iyi olur?
Tecrübesizlik diz boyu :26:
cnm, benim değer 2300 lerdeyken kese görünmedi, bir hafta sonra gittim. anca görüldü
Günaydın..
Ben kan tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım,bugün sonucumu alıcam ve idrar tahlili vericem aynı gün idara bakıyorlar bizim burda..Dr.a gidebileceğin tarihi söylüyor..gebelik dosyamı açtırdım..Çünkü her ay düzenli olarak olarak arayıp çağırıyorlar,tansiyonu v.s. bakmak için,kontrol durumunu yazıyorlar,testlerini hatırlatıyorlar..
Aile hekimi sizi zaten yönlendiriyor,hiç merak etmeyin.Sonuçlarını alıp,dr.una götürebilirsin..
inşallah çevremde çok oldu diş gebelik kese gelişmemesi insan korkuyor nedense hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum ama yine deallahım hepimiz için hayırlısını versin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
kan testi yapmama gerek varmıdır dr. gitmeden acaba yaptıran var mı?
Ben olayı çözdüm sanırım, kan tahlili yapılacak değer 1500ün üzerine çıktığında kese görülebilecek inşallah. Kese görüldükten 2 hafta sonra kalp atışına sıra geliyor.. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla görürüz bunları..
Gazdan dün gece uyuyamadım ya resmen gaz sancım vardı eşimin yanında kendimi kasmaktan gaz sıkışması oldu :)) gaz beni bitirio kızlar .. Pazartesiyi iple çekiyorum gidip bebişimi görmek isyorum aklıma saçma sapan şeyler geliyor çok fazla efam oldum ... Bi de acayip duygusalımm
Sağol canım doktoru bekliyorum..canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle :)
inşallah canım güzel haberlerle gel .bende dün kesemi gördüm iki tane embriyomdan bir tanesi annesine tutunmuş.doktorum iyi buldu ama yinede ortalığa yayma henüz hamileliğini dedi malum tüp bebekte temkinli olmakta yarar var.şimdi 15 gün geçmesini bekliyeceğim bakalım miniğim büyüyecekmi
Hayırlı olsun canım büyür inşallahh:)
keseden sonra 2 hafta sonra kalp atışı için çağırıyorlar doğru benim doktorumda öyle yaptı.