• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hayırlı olsun canım inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın. düşüklerini kaçıncı haftalarda yapmıştın. ben de düşük yapmaktan çok korkuyorum.hemen belli oluyo mu , belirtisi var mı. bazen 1 iki hafta yaşamayan bebek farkedilmeyebiliyormuş

saol cnm.
ilkindw 5. haftada kanama basladi. progestan kullandim ama 8+4 de kalbi durdu. evde dusuk yaptim. gerisi kurtajla alindi.

ikincide 6+2 de kontrol vardi. hersey yolundaydi. 8+1 de kan geldi hemen gittim. meger gelisimi durmus iki hafta oyle gezmisim. mecbur yine kurtaj oldum.
allah kismet ederse bu ucuncu.
bu arada sen neden korkuyorsun ki? leke yada kanaman yoksa hersey yolundadir zaten. korkma bosuna.

Canım geçmiş olsun peki şikayetlerin. Var mıydı ?

Sağol canım geçti şükür, ama yine aynısı olacak korkusu var oğlumdayken aynı düşünceler mevcuttu.

Tek hatırladığım rahim ağrısı idi.. Çok feci derecede rahimde batma vardı. Ha bideşunu hatırlıyorum günüm 10 gün geçmesine rağmen testim silikti. Zaten doktorda 5 haftalıkken ölmüş demişti.

Son düzenleme:
Sağol canım geçti şükür, ama yine aynısı olacak korkusu var oğlumdayken aynı düşünceler mevcuttu.

Tek hatırladığım rahim ağrısı idi.. Çok feci derecede rahimde batma vardı. Ha bideşunu hatırlıyorum günüm 10 gün geçmesine rağmen testim silikti. Zaten doktorda 5 haftalıkken ölmüş demişti.

Rabbim bi daha yaşatmasın kimselere sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza benim hiç tecrübem yok korkuyorum ben de bişey olacak diye korku tek sen de yok emin ol ..

Kizlar karninin alt kisminda agrisi olanlar var mi ?
Benim neden cok agrimaya basladi :14:
Oldukca fazla usuyorum o nedenle olabilir mi :26:

Canım benimde oralarım ağrıyordu hemde ne ağrıma özellikle sağ tarafımda doktora gittiğimde bebek sağ taraftaydı..
Bebek rahme yerleşiyor oun ağrısıymış..

Bendeçok üşüyorum.

selam güzel anneler sohbet baya ilerlemiş

yarın doktor randevum var bakalım görebilecekmiyiz susam tanesini :)

Benimde pazartesi sen gorebilirsen bende gorebilirim:) insallah bi aksilikolmaz ben cok korkuyorum dun gece kosturuyorum ruyamda kanamam oldu dusmus bebegim. Sabah aglamamak icin zor tuttum kendimi. Daha ilk aydan boyleysek biz 8 ay daha napcaz bilemiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Kuzucuklarimizi sagkikla kucaklarimiza alalim insallah.

İyi aksamlar. Bise soracagim kizlar. Benim SAT 19 ağustos. İnternetten ne kadarlik gebe olduguma baktim da iki ayri site de 8+6 oldugumu soyluyor. Yani hesaplamalarin farkli oldugunu biliyorum da bu rakam biraz fazla geldi. Bu arada yasim 27. Nete gore MDT 26 mayis. Kizim tersti ilk dogumda mecbur sezeryan oldum. Bu da oyle olacagi icin 26'sindan daha erken alinir buyuk ihtimal. Listeye eklerseniz sevinirim.

İyi aksamlar. Bise soracagim kizlar. Benim SAT 19 ağustos. İnternetten ne kadarlik gebe olduguma baktim da iki ayri site de 8+6 oldugumu soyluyor. Yani hesaplamalarin farkli oldugunu biliyorum da bu rakam biraz fazla geldi. Bu arada yasim 27. Nete gore MDT 26 mayis. Kizim tersti ilk dogumda mecbur sezeryan oldum. Bu da oyle olacagi icin 26'sindan daha erken alinir buyuk ihtimal. Listeye eklerseniz sevinirim.

Ben senin yerine hesapladım canım. 4+4 çıkıyor.

cok geçmiş olsun cnm. sende de kan pıhtılaşması olabilir mi? kontrol yaptırdın mı benimde 2 düşüğüm var cnm. kalbi durdu. bebeğe giden damarlar tıkanıyordu bebek kendini besleyemiyordu.

teşekkür ederim. ben evlendikten 2 ay sonra akciğer embolisi geçirdim. doğum kontrol hapı yüzünden dedi tüm doktorlar hatta öyle ki yattığım hastanede benim yaşlarımda doğum kontrol hapı yüzünden emboli olan 4. kişiymişim. doğum kontrol hapıyla sigara içilmezmiş belki de ondan oldu diyorum. evlenmeden 3 ay önce başlamıştım doğum kontrol hapına ama genç kızlığımda da içmiştim polikistik over yüzünden. bir önceki gebeliğimde emboli öykümden dolayı clexane 0.4 kullanıyordum zaten ama bebeğin otopsi sonucunda pıhtılaşmayla ilgili bir sonuç çıkmadı Allahın takdiri. şu an clexane 0.6 ve coraspin kullanıyorum. göbeğim mosmor oldu iğneden :) inşallah bu sefer Allah bize bağışlar bebeklerimizi. ben hep çok uzun yazıyorum kusura bakmayın :17:

Benimde pazartesi sen gorebilirsen bende gorebilirim:) insallah bi aksilikolmaz ben cok korkuyorum dun gece kosturuyorum ruyamda kanamam oldu dusmus bebegim. Sabah aglamamak icin zor tuttum kendimi. Daha ilk aydan boyleysek biz 8 ay daha napcaz bilemiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Kuzucuklarimizi sagkikla kucaklarimiza alalim insallah.

bende o korkuyla yasıyorum inan çünkü hiç bir belirtim yok çok şükür ama ya boş gebelikse diye bakalım hayırlısı artık :)

teşekkür ederim. ben evlendikten 2 ay sonra akciğer embolisi geçirdim. doğum kontrol hapı yüzünden dedi tüm doktorlar hatta öyle ki yattığım hastanede benim yaşlarımda doğum kontrol hapı yüzünden emboli olan 4. kişiymişim. doğum kontrol hapıyla sigara içilmezmiş belki de ondan oldu diyorum. evlenmeden 3 ay önce başlamıştım doğum kontrol hapına ama genç kızlığımda da içmiştim polikistik over yüzünden. bir önceki gebeliğimde emboli öykümden dolayı clexane 0.4 kullanıyordum zaten ama bebeğin otopsi sonucunda pıhtılaşmayla ilgili bir sonuç çıkmadı Allahın takdiri. şu an clexane 0.6 ve coraspin kullanıyorum. göbeğim mosmor oldu iğneden :) inşallah bu sefer Allah bize bağışlar bebeklerimizi. ben hep çok uzun yazıyorum kusura bakmayın :17:

arkadaşım sakın kullanma doğum kontrol hapıı birdaha

benim bir arkadaşım daha 15 günlük gelinken vefat etti emboli yüzünden o da doğum kontrol hapından oldu Allah korusun

Bi de kaç aya kadar araç kullanabilecez geçen gün hamile bayan fren yerine gaza basmış pazarın içine girmiş haberlerde gördüm ... Acaba bi kaç aydan sonra dikkat eksikliği falan mı oluşuyor ?

doktorum bana önümüzdeki bir kaç hafta halsizlik yorgunluk unutkanlık ve dikkat bozukluğun olacak araba kullanırken dikkat et dedi. gerçekten de öyle sanki üstüme fil oturdu hep uyuyayım ben :) bi önceki bebeğimde hiç uyku halim yoktu bana senin oğlun olacak diyorlardı ben de öyle hissediyordum hakikaten oğlanmış :) şu an heralde kız diyorum ne yorgunlukmuş arkadaş :) bir de 30 haftadan sonra araba kullanmayı önermiyoruz gebelere dedi doktorum refleks kaybı olurmuş.

arkadaşım sakın kullanma doğum kontrol hapıı birdaha

benim bir arkadaşım daha 15 günlük gelinken vefat etti emboli yüzünden o da doğum kontrol hapından oldu Allah korusun

yok arkadaşım hormon içeren her doğum kontrol yöntemi yasak zaten bana artık. kullanmayı bırak çevremdekilere bile sakın içmeyin diyorum ama pek önemseyen olmuyor :50: beni Allah korudu doktora gitmekte ısrar etmesem ben de yaşıyo olmazdım :50:

Kızlar bebeğimi kaybettim:( gece çok kasık ve bel ağrım oldu içimdede bir sıkıntı vardı uyuyamadım tuvalete kalktım kırmızı akıntı geldi peçeteye o an hissettim annelik duygusu çıktı gitti insan gerçekten hissediyor...sabah doktora gittik bebek gelişmemiş ölmüş kürtajla alındı:( çok üzgünüm...birdaha ne zaman kalırım bilemiyorum doktor 1ay geçsin tekrar başlayın dedi son dönemdede o kadar duyuyorum ki düşük yapıp 1 sene olmayan çok korkuyorum açıkçası..

Kızlar bebeğimi kaybettim:( gece çok kasık ve bel ağrım oldu içimdede bir sıkıntı vardı uyuyamadım tuvalete kalktım kırmızı akıntı geldi peçeteye o an hissettim annelik duygusu çıktı gitti insan gerçekten hissediyor...sabah doktora gittik bebek gelişmemiş ölmüş kürtajla alındı:( çok üzgünüm...birdaha ne zaman kalırım bilemiyorum doktor 1ay geçsin tekrar başlayın dedi son dönemdede o kadar duyuyorum ki düşük yapıp 1 sene olmayan çok korkuyorum açıkçası..

geçmiş olsun canım. gönlünü ferah tut Rabbimden hayırlısını dile. hayırlı zamanda bir bebek nasip edecektir sana.

Canım çok geçmiş olsun belki okumuşsundur dün de aynı olay görümcemin başına geldi aldılar bebeğini kürtajdan sonra 15 gün ilişki yasak dedi 3 ay da bebek düşünmeyin dedi vücut kendini anca toparlıyormuş ... Ama o kürtajdan çıkanları genetik laboratuvarına gönderdi ve kendi tahlil oldu kan pıhtılaşmasondan şüpheleniyorlar sen de tahlillerini yaptır artık herşeyin çözümü var Rabbim den dua edelim sağlıklı bebişler nasip etsin ... Meleğin seni hep koruyacak ..

cok gecmis olsun cnm. Allah sabir versin. bir daha yasatmasin.

Back
X