• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar folik asitim bitmişti dr elevit yazdı onun içinde folik de var dedi bana bakıyorum şimdi 0,8 mg folik asit varmış içinde 12. haftaya kadar günde en az 400mg almamız gerekmiyor mu ekstra folik asit kullanmalı mıyım??????
Canın ben kızımda elevit kullandım ilk baştan beri şimdide decavit kullanıyorum dkrum yeterli olduğunu söyledi
Kizlar karninin alt kisminda agrisi olanlar var mi ?
Benim neden cok agrimaya basladi :14:
Oldukca fazla usuyorum o nedenle olabilir mi :26:
Üşütmüşsündür mutlaka çorap giy canım

merhaba ; evet vbendede kasılma ve agrı yapıyo benım kı 8 cm sol kasıgımda sol bacagımda uyusma yapıyor ıdrar keseme baskı yaptıgı ıcın sık ıdrara cıkıyrm sureklı adet agrısı gıbı bı agrım oluyo dr patlayabılme yada burkulup kangren olma ıhtımalı oldugunu soyledı ayın 24 une kontrole cagırdı gerekırse amelıyat dedı ama gebelıkte bır ogu erıyomus yanı bebek bununla beslenıp kıstı erıtıyomus bebek ıcın faydalı dıyede bır cok yazı okudum yalnız bana acı veren kıst bebegıme ne ıyı olabılır dıye de dusunmeden kendımı alamıyrm :(
ben de adet ağrısı gibi oluyor,kistten kaynaklandı dedi dr,umarım bir şey olmaz,Allah a emanet bebişlerimiz
kızlarrrr 4 haftalık hamileyim ve sabah uyandıgımdan beri bel ve kasık ağrım var hani adet olcakmışız gibi hissederiz ya aynen öyle düşük riskmdee var sizce normalmi bel ve kasık ağrısı çok korkuyorummm:43::43::43:
uffff,aynı kork bende de var,bi 15,20 dakika sürüyor ağrı,senin nasıl

Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle

Allah sabır versin arkadaşım,tez zamnada inşallah tekrar Rabbim nasip eder

Kızlar doktordan geldim yazamadım bir türlü kızımdan kalp atışlarını duyduk çok şükür içim rahatladı Allah herkese nasip etsin inşallah:) İdrar yollarımda iltihap varmış ve mantar var onun için ilaç ve fitil verdi doktorum demir hapının3. Ayın sonunda vericek decavite devam edicem. Çatlak kremi Pregnacare verdi bitkisel bir kremmiş ve intim jel verdi numis med gün aşırı kullanıcam. Benden haberler bunlar :))
gözün aydın
Kızlar bebeğimi kaybettim:( gece çok kasık ve bel ağrım oldu içimdede bir sıkıntı vardı uyuyamadım tuvalete kalktım kırmızı akıntı geldi peçeteye o an hissettim annelik duygusu çıktı gitti insan gerçekten hissediyor...sabah doktora gittik bebek gelişmemiş ölmüş kürtajla alındı:( çok üzgünüm...birdaha ne zaman kalırım bilemiyorum doktor 1ay geçsin tekrar başlayın dedi son dönemdede o kadar duyuyorum ki düşük yapıp 1 sene olmayan çok korkuyorum açıkçası..
Allah sabır versin arkadaşım,benim arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı

saol cnm.
ilkindw 5. haftada kanama basladi. progestan kullandim ama 8+4 de kalbi durdu. evde dusuk yaptim. gerisi kurtajla alindi.

ikincide 6+2 de kontrol vardi. hersey yolundaydi. 8+1 de kan geldi hemen gittim. meger gelisimi durmus iki hafta oyle gezmisim. mecbur yine kurtaj oldum.
allah kismet ederse bu ucuncu.
bu arada sen neden korkuyorsun ki? leke yada kanaman yoksa hersey yolundadir zaten. korkma bosuna.

canım benim çok teşekkür ederim rahatlattın beni, kanamam yada lekem yok çok şükür. Allah senin benim ve tüm hamilelerin bebeklerini korusun inşallah

Kızlar bebeğimi kaybettim:( gece çok kasık ve bel ağrım oldu içimdede bir sıkıntı vardı uyuyamadım tuvalete kalktım kırmızı akıntı geldi peçeteye o an hissettim annelik duygusu çıktı gitti insan gerçekten hissediyor...sabah doktora gittik bebek gelişmemiş ölmüş kürtajla alındı:( çok üzgünüm...birdaha ne zaman kalırım bilemiyorum doktor 1ay geçsin tekrar başlayın dedi son dönemdede o kadar duyuyorum ki düşük yapıp 1 sene olmayan çok korkuyorum açıkçası..

Allah daha sağlıklı hayırlı bebekler versin canım sana inşallah

Hayırlısı canım. Ben de rüyamda göğüslerim süt doluydu, akıyodu, sonra çocuğumu alıp emzirdim. Kız mı erkek mi anlamadım ama :)

benim eşimde göğsümden süt geldiğini görmüş rüyasında hamile kaldığım ama bilmediğimiz günlerde , araştırmıştım, kız çocuğunuz olacağına işarettir diyordu. güzel rüya görmüşsün.

Son düzenleme:
yok arkadaşım hormon içeren her doğum kontrol yöntemi yasak zaten bana artık. kullanmayı bırak çevremdekilere bile sakın içmeyin diyorum ama pek önemseyen olmuyor :50: beni Allah korudu doktora gitmekte ısrar etmesem ben de yaşıyo olmazdım :50:

kesinlikle evet insanların bilinçli olması gerekiyor Allah korumuş senide

Allah sabır versin canım sen içini ferah tut hayırlısıyla birdaha bebişi olur inş.

kızlar bıraksalar her dk uyuyacağım öyle yorgunum ve çook susuyorum her yarım saatte bir dilim damağıma yapışıyo su içiyorum hiç doymuyorum

canm çok çok geçmiş olsunnn çok üzüldüm benmde sabah bel ve kasık ağrım var korkmaya başladım bende geçen yıl düşük yaptım 3 ay beklemen daha sağlıklı olur canm

Geçmiş olsun canım Allah sabır versin
kızlar bıraksalar her dk uyuyacağım öyle yorgunum ve çook susuyorum her yarım saatte bir dilim damağıma yapışıyo su içiyorum hiç doymuyorum

Ben kızımda böyleydim canım :)

ben de adet ağrısı gibi oluyor,kistten kaynaklandı dedi dr,umarım bir şey olmaz,Allah a emanet bebişlerimiz

uffff,aynı kork bende de var,bi 15,20 dakika sürüyor ağrı,senin nasıl

Allah sabır versin arkadaşım,tez zamnada inşallah tekrar Rabbim nasip eder

gözün aydın

Allah sabır versin arkadaşım,benim arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı

aynen sabah başladı 15-20 dakka sürüyo gidiyo sonra yine geliyo

uyku konusunda al benden de o kadar gece uyuyamam uyku düzenim bozulur diye gündüz tutuyorum kendimi uyumuyorum ama hiç verimli olamıyorum yemek bile zorla yapıyorum elim kalkmıyo :) fakat suyu zorlayarak içiyorum gene de 1.5 - 2 litreyi geçemiyorum buna bir çare bulmam lazım :26:

moralini bozmak gibi olmasın da canım 9. haftada zirveye ulaşıyormuş bulantılar. geçen hafta benim de çok bulanıyordu. bu hafta sabah akşam kusmaya başladım. haftaya ne olacak bakalım. :43:

ilk çocuğumdada hiç belirtim olmadı ne miğdem bulandı nede aşerdim şimdide öyleyim.herkeste belirti olmak zorunda değil.ben çok rahat geçiriyorum şimdilik.inşallah sizinde çabucak geçer.

çok geçmiş olsun biraz ara vermen senin sağlığın için önemli.doğru zamanda gelecektir meleğin canım.

ilk çocuğumdada hiç belirtim olmadı ne miğdem bulandı nede aşerdim şimdide öyleyim.herkeste belirti olmak zorunda değil.ben çok rahat geçiriyorum şimdilik.inşallah sizinde çabucak geçer.

herkeste bulantı olmak zorunda değil zaten. ama bulananlar için en şiddetli dönem 9. haftaymış. doktorum söyledi. bi şekilde geçireceğiz yapacak bir şey yok.

ikinci bebeği olacak anneler ablalara abilere nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz minikleri.benim oğlum kardeş asla istemiyor arada soruyordum.şimdi nasıl söylesem diye düşünüyorum

aynisi canim.
oturamiyrm bile. basim donuyor. mecbur uzaniyorum. o da sikiyor beni... yemegi bile zor yapiyorum.
dudaklarim hep kuruyor. hep su iciyrm. bu defa da wc den cikamiyrm.

Back
X