• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar ben geldiiimmmmm miniğimi gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına :nazar:

gözün aydın canım

Kızlar Dr gittim keseyi gördük çok şükür 5+2dedi 10 gün önceki kan değerine göre normal ilerliyor dedi sağlıklı birşey bulantın olması dedi ilaç falan vermedi 22 Mayıs gözüküyormuş doğum

hayırlı olsun gözün aydın

Kızlar aranızdan ayrılıyorum hepinize sağlıklı gebelik diliyorum allahım hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...İçi bulananlar halsiz olanlar halinize gerçekten sevinin çünkü bi arkadaşta yazmıştı buraya aynen bende kendimi enerjik hissediyordum ne iç bulantısı ne halsizlik belliymiş yani sağlıksız gebelik olduğu banada dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş tekrardan hayırlısıyla hamile kalayım...hepinize sevgiler...

çok üzüldüm gerçekten en kısa zamanda hamile kalırsın anş dualarımız seninle

guzeller. dr sadece ustten bakti. onun icin sadece kese gorundu. cok kucuk oldugu icin bebegi goremeyiz dedi. 10 gun sonra gel dedi.
0.4 luk claxine igne + aspirin + folidece basladi. diger folbiol ile eleviti kesti. hasimatoyum ya onun icin de endokrin uzmanin cok iyi olsun dedi.
simdik sata gore 5+5 bugun. ama 2 gun gec yumurtladim onun icin 5+3. ultrasina gore de 5+1. dr. sat ile uyumlu dedi. gebelik baslamis dedi.

Kızlar aranızdan ayrılıyorum hepinize sağlıklı gebelik diliyorum allahım hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...İçi bulananlar halsiz olanlar halinize gerçekten sevinin çünkü bi arkadaşta yazmıştı buraya aynen bende kendimi enerjik hissediyordum ne iç bulantısı ne halsizlik belliymiş yani sağlıksız gebelik olduğu banada dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş tekrardan hayırlısıyla hamile kalayım...hepinize sevgiler...

canım en kısa zamanda hayırlısı ile hamile kalmanı ve bebeğini kucağına almanı dilerim. sevgiler..

benim de kontrolüm pazartesi ama bugün dayanamadım, tekrar kan verdim. inşallah değerim yükselmiştir. Dr. bana sadece folik asit verdi. başka ne hap verdi ne de tahlil istedi :26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm

keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm

ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim

doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)

Aaayyyyy maşallahhhhh hayırlı olsun canım : nazar: İlk ikizimiz geldi:))

guzeller. dr sadece ustten bakti. onun icin sadece kese gorundu. cok kucuk oldugu icin bebegi goremeyiz dedi. 10 gun sonra gel dedi.
0.4 luk claxine igne + aspirin + folidece basladi. diger folbiol ile eleviti kesti. hasimatoyum ya onun icin de endokrin uzmanin cok iyi olsun dedi.
simdik sata gore 5+5 bugun. ama 2 gun gec yumurtladim onun icin 5+3. ultrasina gore de 5+1. dr. sat ile uyumlu dedi. gebelik baslamis dedi.
gözün aydın kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamanda inş

ay maşallah bende merak ediyodum ikizlerimiz olacakmı diye hayırlı olsun canım sağlıkla ikisini de kucağına alırsin inş çok sevindim senin adına:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::13:

çok sevvindimmm:)) tebrik ederim maşallah onlara:) ikisinide sağsağlim kucağına almayınasip etsin rabbim.. darısı bize inşallah:)

günaydın güzel anneler:16:
kızlar bu adet ağrısı gibi ağrılar normal mi,bende de sabahları bi yokluyo bazen de akşamları
canım kanama lekelenme olmadıkca korkma normal ben de de oluyor
Kızlar ben geldiiimmmmm miniğimi gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına :nazar:
gözün aydın canım detayları da paylaş
kızlar folik asitim bitmişti dr elevit yazdı onun içinde folik de var dedi bana bakıyorum şimdi 0,8 mg folik asit varmış içinde 12. haftaya kadar günde en az 400mg almamız gerekmiyor mu ekstra folik asit kullanmalı mıyım??????[/QUOT
bence gerek olmayabilir. bildiğim kadarıyla folik asit 400 micro gram olmalı 0.8 de 800 microgram yapar.yanlış değilsem.. bence dikkatlice bir daha okursan bizleride bilgilendirmiş olursan memnun oluruz..haberdar et canım..
araştırdım canım yeterliymiş
Kızlar Dr gittim keseyi gördük çok şükür 5+2dedi 10 gün önceki kan değerine göre normal ilerliyor dedi sağlıklı birşey bulantın olması dedi ilaç falan vermedi 22 Mayıs gözüküyormuş doğum
maşallah gözün aydın yavrum
en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın umarım
maşallah maşallah gözün aydın

ayy ne güzel çifte mutluluk ben de çok istiyorum ama şimdilik tek görünüyor

aaa.. super. allah kolaylik versin simdiden.

bende 8 hafta 3 günlük hamileyim.. kalp atışlarını duyduk.. 4hafta sonra tekrar doktora gideceğim....
Ay ne güzel ya biz de görsek kalp atışını duysak ..
benim de kontrolüm pazartesi ama bugün dayanamadım, tekrar kan verdim. inşallah değerim yükselmiştir. Dr. bana sadece folik asit verdi. başka ne hap verdi ne de tahlil istedi :26:
Ben de sadece folik asit içiyorum ama tüm kan testlerim yapıldı testlerini yaptır bence
Canım darısı pazartesi günü başıma inşallah ve de daha kesesini görememiş olan hamilelerimize :)

Pazartesi bizim için de büyük gün :) ayy çok heycanlı

Ay ne güzel ya biz de görsek kalp atışını duysak ..

Ben de sadece folik asit içiyorum ama tüm kan testlerim yapıldı testlerini yaptır bence

Pazartesi bizim için de büyük gün :) ayy çok heycanlı

canım hangi testleri yaptırdın, dr. test istemedi. Aile sağlığı merkezini aradım, testlerinizi yaptırmaya gelin dediler. Kolestrol, troit, şeker vs. bakacaklarmış. kan pıhtılaşması nedeni ile düşük yapanlar varmış, kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı?

Tebrik ederim çok güzel ben ikizlere bayılıyorum büyürken biraz zorluk çekersin ama sonrasında rahat edersin :) hcg falan yüksekti o zaman senin aile de var mıydı peki :))

Bende bayılıyorum ikizlere :) ama doktorum tek oldugunu söylemişti :) sağlıklı olsunda :49:

Back
X