• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ikizde böylemi oluyor yani belirtisi bu mudur aceba:)

Hcg daha yüksek çıkıyor diye biliyorum ama tek belirtisi bu değildir :) en güzel öğrenmenin yolu doktorun bakması :) hayırlısı olsun
Bak bir başlıkta bunu destekleyen şeyler yazmışlar ...
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-gebelik-cogul-gebelikler/473305-beta-hcg-degeri-ikiz-olup-olmadiginin-ipucunu-verebilirmi.html

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm

keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm

ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim

doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)
Tebrik ederim maşaAllah :nazar: ay çok sevindim ben ikiz haberi duyunca çok heyecanlanıyorum zor ama güzel bence.
Kendinize daha da dikkat edin artık; ikiz gebelik yorarmış biraz. Allah kolaylığını da verir inşaAllah

arkadaşlar merhaba hamilelik test sonucum 6000 çıktı 5.haftadayım çok değil mi???
Hayırlı olsun :nazar ikiz olabilir belki ama hormonlarınız da bu şekilde olabilir benim de 5.haftada 3580 di daha düşük olanlar da var daha fazla olanlar da. yumurtlama tarihiniz de önemli galiba.

arkadaşlar merhaba hamilelik test sonucum 6000 çıktı 5.haftadayım çok değil mi???

canım benimde 7821.00 çıkmıştı 5 haftalık demişti doktor hatta kese bile göründü ama tek kese vardı ikiz olsa 2 kese mi olur ki gerçi doktor bişiy demedi salı günü kalp atışlarını duymaya gidicem :

benide ekleyin listeye yaş 28 şehir denizli/ankara meslek memur ilk çocuk yeni öğrendim hcg değerim 203.98. kızlar değerim nasıl salı günü tekrar gideceğim dış gebelik felan olmaz inş

Hayırlı olsun hcg değeriniz için hemen endişelenmeyin daha 4 haftalıksınız haftaya tekrar yaptırın çok düşük değil

canım benimde 7821.00 çıkmıştı 5 haftalık demişti doktor hatta kese bile göründü ama tek kese vardı ikiz olsa 2 kese mi olur ki gerçi doktor bişiy demedi salı günü kalp atışlarını duymaya gidicem :

Biz 5 hafta diye hesaplıyoruz ama yumurtlama geç olanın aslında 4 haftalık da olabiliyor o zaman da hcg değerleri düşük çıkmış zannediyoruz.
Eğer ikizse tek kese içinde de olabilir tek yumurta ikizi. hayırlısı...

benide ekleyin listeye yaş 28 şehir denizli/ankara meslek memur ilk çocuk yeni öğrendim hcg değerim 203.98. kızlar değerim nasıl salı günü tekrar gideceğim dış gebelik felan olmaz inş

korkma cnmm degerin gayet normal.
benim yumurtlamanin 14. gunu degerim 336 diydi. dr. cok begenmisti. 12 gun sonra yani bugun de keseyi gorduk sukur.

korkma cnmm degerin gayet normal.
benim yumurtlamanin 14. gunu degerim 336 diydi. dr. cok begenmisti. 12 gun sonra yani bugun de keseyi gorduk sukur.
internette 4 haftalık için değerler için 40-425 arası yazıyor. sen özele mi gidiyorsun bir sorum olacak

Kızlar her hastanenin referans değerleri farklı o yüzden düşük mü Yüksek mi bilemeyiz ben artmış mı diye kontrol etmek için aynı hastaneye gitmiştim diğerinin referans aralıkları çok farklı ...

Merhaba arkadaşlar Mersinden aranıza katılıyorum ben de mayıs annesi olacağım inşallah. sürekli ağlamaklıyım. sinirliyim. eşime laf vuruyorum sürekli halsizim. siz de de var mı bu durumlar :( :5:

güngörende yada esenlerde tavsiye edeceğiniz hastane daktor varmı kızlar ben hala nereye gideceğime karar veremedim de yakın biye istiyorum:31:

Ben Ozel Gungoren Hastanesi'nde Nalan Karacaoglu'na gidiyorum. Cok da memnunum. Kizimda da ona gitmistim. Ablam da gelinimiz de ona gidiyor. Fiyatlar da ssk gecerli muayene 20 tl.

Aşırıya kaçmadan limonlu su mide bulantına,kuru kayısı ve yeşil elma kabızlığına ,gaz içinde dereotunu salatadan eksik etme,kimyon seversen çorbalarına ...dereotunu ben ilk hamileliğimde yedim,doğumdan sonrada yedim oğlumun ve benim hiç gazı olmadı çok rahatlık yani..belki bilirsiniz bebeklere verilen gaz ilaçlarının içinde dereotu esansı var koklayınca anlaşıyor..

Böyle faydalı bilgileri paylaşalım bence :46:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm

keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm

ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim

doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence ikiz çok güzel bir duygu :)

Bende anadolu yakasnda onerenılecegınız bır hastane ve doktr ıstıorum kızlarrr :)

Merhaba arkadaşlar istanbuldan tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru istiyorumm kaç tane hastane gezdim hiç birinden memnun kalmadım yaa artık gebelik takibimi tek bi doktor yapsın istiyorum doktor doktor gezmekten bıktım yaa salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicemm sonrasında sizin memnun kaldığınız doktorla yola devam etmek istiyorum birde muayene ücretleri tahlil fiyatları ne kadar onlarıda yazarsınız çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim hepinize ;)

Bende anadolu yakasındayım forumda bir sürü doktor tavsiyeleri var.Ben Echomara gidiyorum gülşen hanıma şimdilik memnunum kan testlerim vardı normalde sigorta geçiyor ama teslerde geçmiyormuş bende başka yerde yaptırdım.Bunun dışında Maltepe üniversite hastanesine gittim ordanda memnun kaldım sayılır,doğum için hastane bakarken yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı diye kontrol etmekde fayda var.Allah korusun tabi ama önlem alsak fena olmaz dimi :)ataşehir şifada emel balkanı övüyorlar ben pahalı bir seçenek olarak gördüm orayı bakalım ilerleyen zamanda daha iyi karar vereceğiz.

niye kimse bana yorum yapmıypr :44:

Canım benimki daha düşüktü giderek yükseliyor.En iyisini doktorun bilir :)

İkizlerde yüksek olduğunu duymuştum belki ikizdir :16:

internette 4 haftalık için değerler için 40-425 arası yazıyor. sen özele mi gidiyorsun bir sorum olacak

canım bence referans değerleri hastane laboratuarlarına göre değişiyordur. ben özel hastaneye gidiyorum şuan elimde referans değerleri var ve orada 4. hafta: 9,5- 750 yazıyo. bence çok takılıp kafanı karıştırma doktorunun söylediğine göre içini ferah tut. herkes için hayırlısı olsun...

merhaba hanımlar..
Basından berı takıp edıyorum (hamıle oldugumu da bıldırmıstım) sızı.
Ama ben ve benım gıbıler hamılelıgın kesınlesmesını bı baska beklıyor..
Ben 3 dıs 2 kımyasal ve 1 saglıklı gebelık gecırdım.
Suan SAT:17agustos MDT:24mayıs..gorunuyor.
Gecdollenme...ne olacagı bellı olmaz.. İlk dogumum sezeryan ıdı..dogal olarak erken alınacak..
Abımı kaybettım (13agustos). Boyle bı donemde geldı bebegım (planlıydı ve bekletmedı Rabbım)
"bırı gıder bırı gelır" denıyor ya..
Oyle boyle...buradayız sukur..
Herkesın en guzel 9aylarından bırı olsun ınsaellah..

Bugün doktor kontrolünde kesemi gördüm,Allahıma şükür:nazar::nazar::nazar::nazar: :) Haftaya tekrar çağırdı doktor bakalım bu arada eksik teslerimi yaptırdım pazartesi sonuçlarımı alıcam.Tam kan sayımı, kanama ve pıhtılaşma zamanı,protrombin zamanı gibi tesler istedi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.Bunun dışında beslenmemize dikkat etmeli hergün yumurta,süt yoğurt ve peynir tüketmeliymişiz.Bebek sayesinde sağlıklı beslenmeyide öğreniyoruz :46:

Bu arada baştaki liste için
Nick: Galateia
sat: 11 ağustos
mdt: 18.05.2014
kilo:63
meslek:kimyager

Merhaba arkadaşlar Mersinden aranıza katılıyorum ben de mayıs annesi olacağım inşallah. sürekli ağlamaklıyım. sinirliyim. eşime laf vuruyorum sürekli halsizim. siz de de var mı bu durumlar :( :5:

Bende alınganlık ve duygusallık var.Burda yorumları okurken bile gözlerim doluyo. Napcaz bilmiyorum.

Bugün doktor kontrolünde kesemi gördüm,Allahıma şükür:nazar::nazar::nazar::nazar: :) Haftaya tekrar çağırdı doktor bakalım bu arada eksik teslerimi yaptırdım pazartesi sonuçlarımı alıcam.Tam kan sayımı, kanama ve pıhtılaşma zamanı,protrombin zamanı gibi tesler istedi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.Bunun dışında beslenmemize dikkat etmeli hergün yumurta,süt yoğurt ve peynir tüketmeliymişiz.Bebek sayesinde sağlıklı beslenmeyide öğreniyoruz :46:

Bu arada baştaki liste için
Nick: Galateia
sat: 11 ağustos
mdt: 18.05.2014
kilo:63
meslek:kimyager

Gözün aydın canım.

Arkadaşlar ağzımda kaç gündür farklı bir tat var, tatlı yesem düzelmiyor ekşi yiyorum yine aynı.. Sinir oluyorm bu Halim'e :(

Nick: yaren
sat: 8 ağustos
mdt: 15.05.2014
kilo:74
meslek:ev hanımı
merhaba kızlar ben 2012 ağustos annesiyim oğlum 13.5 aylık ve tekrardan hamileyim :49: bugün doktora gittim çok şükür kese ve kalp atışlarını gördüm miniğimin..

Son düzenleme:
Back
X