Zaten gebelık ılerledıkce gobekte de kılların cogaldıgını farkedeceksın.. kan oranı kat kat artıyor malum..Badem yağı kıllandırıyor yalnız dikkat edersen hep saç bakımı için veriyorlar badem yağını kılları besliyor ayva tüyleri bildiğin kıl oluyor bilgin olsun beni uyarmışlardu
Rahım buyuyoooooorrr ne guzel o bısey catlarcasına olan sancılar....günaydın kızlaarrr:) geçmiyor günlerrr... bu 8 ay nasıl geçecek bilemiyorum ben günleri geçiremezken:S kızlar bu gece ilk defa benim kasık ağrım oldu normalde dinlendiğim de geçerdi acaba gün içinde yorulduğum içinmi oldu yoksa gece ters bir hareket mi yaptım hatırlamıyorum.. ama uykum gitti o yüzden çok uykusuzummm.. bugün geçmicek sanırım..
dün bulanan midem bugün iyi geri geçti çok şükür:) pazartesiyi iple çekiyorum yine görücem miniğimi:)
Anne olacaksın.. ve vıcks hayatından tamamen cıkacak.. ınternetten bı arastır oldukca zararlı... sımdıden kullanma derım..slm cnm bende grip oldum bol bol mandalin yiyorum
dün burnuma kulaklarıma vikis sürdüm
ballı limonlu sıcak su ve doğal ıhlamur içerek gribi ilerletmemeye çalışıyorum inş. hemen geçer ya
onun yerıne (bebegıne de kullanabılecegın Cold-mıx ya da bebekler ıcın olan (ama cold-mıx de bebege uygulanabılıyor) baby-mıx kullan.
Elden ayaktan dusecek kadar... bulantılar kusmalar ıle ugrasan son gunune kadar 7-10 kez cıkaran bırı olarak sunu soyleyeyım;arkadaşım benim ilk hamileleliğim,önceden bi şey yaşamadım,ama geçen gün çok enerjik ve mde bulantım olmamış şekilde uyandım ve çok telaşlandım ve buraya yazdım,Allah razı olsun arkadaşlar burada ferahlattı beni,telaşlanmamamı söylediler,yol gösterdiler
tabi ki sevncimizi,üzüntümüzü,tedirginliklerimizi yazıcaz,bu demek değildir ki bizler sorunluyuz
arkadaşımızın ifade ediş şekli yanlış olmuş,yoksa kötü niyetli yazdığını düşünmek istemiyorum bende
günaydın kızlar
ben de akşam çok fenalaşıyor mide bulantıları,durmadan uyuyorum
greyfurt demişsiniz ben de hemen bi bardak sıkayım
ben caresını bulamadım.. ama hafıf gecırenler ya da zaten ılk 4aya kadar bulantıyı kusmayı yasayacak olanlara..
Sırayla lımon yagı koklamak..yesılelma...lımonlu su...zencefıl.. onerırım.
Lımon yagı koklamak ılk donem ıyı gelmıstı ama sonra benım ısıme yaramadı.
Hatta anı cıkartmalarım oldugundan bır cantama dokmustum lımonyagını ve hep o cantayı kullandım epey sure..
Her mıdem kalktıgında kafamı cantama gomuyordum..:)komıkkk gunlerr..