• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar hala dr.dayım. keseyi gordu ama bebegi gördüğüne dair bisi demedi. Bi de kese asagida dedi yalniz kendimi cok kasmisim surekli kasmamam gerektigini soyledi, sonra kese burda diye gosterdi. Asagida dediğinde bi sorun mu var dedim yok ama keseyi takipte olalım dedi. En son hafta basinda hcg baktırmistim bi tanede simdi verdi ogleden sonra sonucu alacagim inşallah onu bekliyorum suan. Hersey normal mi bilmiyorum endişeliyim dua eder misiniz

dualarım seninle Allahım hayırlısını versin inşallah.

hamilelikten önce ramazanın başunda bi kan testi yaptırmıştım doktor testti gördü bişey dememişti ben testlerimi henüz yeptırmadım doktor haftaya dedi bakalım orda bişey çıkarmı bilemem inş çok aşırı bişey çıkmaz

inşallah canım. dediğim gibi hamilelikte söylediğim geçerli olmayabilir sen gönlünü ferah tut.

kızlar benim bulantım kendini aştı :18: en sevdiğim kokulara bile bulantım başladı. ayrıca önceden midemin bulandığı kokular aklıma gelince bile öğürüyorum ama kusma kattiyen yok =) vücudum benimle dalga geçiyo :35:

Kizlar hala dr.dayım. keseyi gordu ama bebegi gördüğüne dair bisi demedi. Bi de kese asagida dedi yalniz kendimi cok kasmisim surekli kasmamam gerektigini soyledi, sonra kese burda diye gosterdi. Asagida dediğinde bi sorun mu var dedim yok ama keseyi takipte olalım dedi. En son hafta basinda hcg baktırmistim bi tanede simdi verdi ogleden sonra sonucu alacagim inşallah onu bekliyorum suan. Hersey normal mi bilmiyorum endişeliyim dua eder misiniz

Endişe etme canım,dualarımız seninle tabiki..

Arkadaşlar ben bebegimi kaybettim listeden çıkararabilirsiniz beni ...hepiniz sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ...hoşcakalın

Üzülme arkadaşım,sağlıksız bebek düşermiş..İnşallah Rabbim en kısa zamanda yeniden tekrar nasip eder.

mutlu haberlerini bekliyoruz canımm dualarımız seninle en son hcg sonucun kaçtı ki inşl. hereşy yolunda giderr:49:

kızlar benim bulantım kendini aştı :18: en sevdiğim kokulara bile bulantım başladı. ayrıca önceden midemin bulandığı kokular aklıma gelince bile öğürüyorum ama kusma kattiyen yok =) vücudum benimle dalga geçiyo :35:

bende de aynı problemler var eşim sevdiğim yemekelri sayıyor sana yapayım diyor ama o saydıkça midem kalkıyor lavoboda alıyorum solugu şimdilik sadece simit yiyorum o da zorla :50:

Aynen bende etten tiksindim.su anda hic yiyemiyorum kokusundan bile igreniyorum.isten eve gidince hic yemek yapamiyorum.dolabin onunden bile gecemiyorum.acayip midem bulaniyo.ne zamana kadar surecek acaba bilginiz varmi kizlarrrr

benm dolaptaki herşey çürüdü attık :1: dolabı açamıyorum sebzeleri gördükçe midem bulanıyor çok hassas geçiyor hamileliğimz benm doktorum 3 ay sürecek demişti ama 9 ay çekende varmış korkuyorum 9 ay nasıl geçer böyle :14::14:

Arkadaşlar ben bebegimi kaybettim listeden çıkararabilirsiniz beni ...hepiniz sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ...hoşcakalın

canım çok geçmiş olsun.iyi misin.kürtaj? düşük hangisi?
çok zor bir zaman geçiriyorsun yaşadığım için biliyorum.
gönlünü ferah tut inşallah sağlıklı bebeklere kavuşman dileğiyle.
sıhhatler dilerim.

canım çok geçmiş olsun.iyi misin.kürtaj? düşük hangisi?
çok zor bir zaman geçiriyorsun yaşadığım için biliyorum.
gönlünü ferah tut inşallah sağlıklı bebeklere kavuşman dileğiyle.
sıhhatler dilerim.

iyi olmaya çalışıyorum ...cumartesi kalp atışını görmüştük...carşamba kanamam başladı tabi hemen doktoro koştuk...malesef bebegin kalp atışı yoktu dünde kürtaj oldum.... bedenen iyim ama psikolojim o kadar iyi degil...allahım kimseye yaşatmasın

benm dolaptaki herşey çürüdü attık :1: dolabı açamıyorum sebzeleri gördükçe midem bulanıyor çok hassas geçiyor hamileliğimz benm doktorum 3 ay sürecek demişti ama 9 ay çekende varmış korkuyorum 9 ay nasıl geçer böyle :14::14:

ya evet çok üzülüyorum sebzelere değerlendireyim diyorum ama bulantı derdi bitti istirahat başladı tuvalet dışında kalkmak yasak bi süre çürümezler inşallah :(

canım, endişelenme lütfen, bende bebeğimi ilk öğrendiğim zamanlar hapşıra hapşıra bir hal oldum. DRa sordum bişey olurmu diye. dediki istersen 150 defa hapşır yinede bişey olmaz. ve bir iki hafta hapşırdım. şimdi geçti.
dün DR a gittim ve maşallah bebeğimin kalp atışlarını bile duydum :)

Kızlarrr yarın sabah kalp atışı için kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım. İnşAllah hayırlı haberler alırız.

Bi de bişey sorucam. Arada hapşuruyorum, o anda kasıklarıma acayip bi ağrı giriyo. Bi kaç saniye sürüyo.

aynı hapşırma bende de mevcut, nezle oldum sanırım.. Boğazım bugün biraz daha iyi.. doktora gittim ilaç da yazamadı.. en azından bir göstereyim iltahaplı mı değil mi diye, çok şükür iltahap yok..

iyi olmaya çalışıyorum ...cumartesi kalp atışını görmüştük...carşamba kanamam başladı tabi hemen doktoro koştuk...malesef bebegin kalp atışı yoktu dünde kürtaj oldum.... bedenen iyim ama psikolojim o kadar iyi degil...allahım kimseye yaşatmasın

canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun ... Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah.. Lütfen moralini bozmamaya çalış.. :25:

bende de aynı problemler var eşim sevdiğim yemekelri sayıyor sana yapayım diyor ama o saydıkça midem kalkıyor lavoboda alıyorum solugu şimdilik sadece simit yiyorum o da zorla :50:

bende en rahat siyah üzüm yiyebiliyorum hafif mayhoş olcak tadı tatlıysa onuda yiyemiyorum sabah kahvaltım ve dier öğünler hep siyah üzüm ve peynir ohh miss. böyle giderse hiç kilo almadan doğurucaz :52: :52:

benim midemde 2 gündür daha kötü, canım hiçbişey yemek istemiyor. dün doktora gittim, midemi söledim. diyorki sadece kuru şeyler ye. sıvı şeyler yeme diyor. tamam kuru yiyince midem daha iyi ama hiç su içemiyorum dedim.
diyor ki ; su içme, neden su içiyosun? mideni daha çok bulandırır.
ben şaştım kaldım, su içmezsem nasıl olcak? Allah korusun bebeğime bişey olmasın:((

Back
X