Evlenerek geldiğim bu şehirde de dr sıkıntısı çekiyorum, büyük şehirde merkezde yaşıyorum ama kimi hastanelerin randevuları dolu, kimi tavsiye edilmemiş... Dün özel hastaneye gittim 45 tl muayene ücreti almayı biliyorlar ama aile hekimliği kadar iyi ilgilenmiyorlar valla.. Randevumu 45-50 dk geçtikten sonra dr u görebildim, dr zaten ağzını açıp konuşmaktan aciz sanki 50.doğumumu yapıyorum da herşeyi biliyorum. Kan alırlarken nasıl aldıysa bugün hala damarım ağrıyor ve geniş bir morluğun ortasında aldığı yerde hala kırmızı kırmızı taze kandan oluşan bi alan daha var, ezilmiş gibi bi görüntü yani.. Sonuçları dr a gösterirkende tekrar ultrason dedi hiç gülmeyen hemşiresi de hadi acele hadi çabuk dışarda bekleyenler var vs, ki dışarda son 2 kişi kalmıştı benim gibi sonuç gösterecek ve sabahki beklemelerin dışında 60 dkdan fazla da sonuç göstermek için bekledim, ben o kadar beklemişim sorun yok ama dışardaki son hastalar için koştura koştura bişiler yapıldı... Yolk kesesi görünüyor dedi , o ne oluyor dedim, Asilem hanım çok heyecan yapıyorsun galiba seninle anlaşamayacağız dedikten sonra, önce kese görünür sonra yolk kesesi oluşur onun içinde bebek oluşur dedi, bunu demek çok mu zordu yani?? Benim vücudumla ilgili bişiler yapıyorsun sormam gerek tabi, sorunca da anlaşamıcaz galiba oluyor. Bi de hemşiresine kontrol yazdın mı Asilem hanıma 15 gün geç olur 13 gün gibi kontrole gelsin diyor. Madem anlaşamıcaz bende kontrole gelip gelmemeyi düşünücem ve başka dr tercih etme hissim ağır basıyor çok bilmiş dr hanım..
Kusura bakmayın kızlar dolmuşum biraz