Vitamin verildi mi sizlere?
ben sadece folik asit kullanıyorum..
folik asit,demir eksikliği için birde calsium c vitamini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar, belki ilk trimesterda olduğumdan burada yazılanlardan kötü bir şekilde etkileniyorum. Herşey normal seyrinde gitmesine rağmen rahat değilim ve okuduklarım benimde başıma gelecekmiş gibi geliyor ve panikliyorum. Keyfini çıkaramıyorum hamileliğimin. kaybedecekmişim gibi bir his kaplıyor içimi bebeğime bağlanamıyorum. sonradan çok üzüleceğime şimdilik bekleyeyim diyorumhalbuki mutlu, huzurlu ve sakin olmalıyım ki oda keyifle büyüsün. Bu nedenle artık bu foruma uğramayacağım. Bunun yerine ''whattoexpect'' diye bir web sitesi keşfettim size de tavsiye ederim insanın gülümsemesine neden oluyor. Ayrıca bebek ürünleri ile ilgili tavsiyeler, makaleler ve şirin fotoğraflar var. Bir de kendi adıma çok yararlı olduğunu düşündüğüm bir kitap:'' bebeğinizi beklerken sizi neler bekler''. Kulaktan dolma bilgiler, bölük pörçük internet makaleleri yerine güvenilir ve yararlı bir kaynak. üstelik laptop ve bilgisayarı göbüşünüzün üzerine koymanıza gerek kalmadan keyifle okuyabilirsiniz. Her konu ile ilgili bilgi var benim çok hoşuma gitti esprili bir dilde yazılmış olması da kitabı okurken sizi gülümsetiyor. Umarım herkes bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Hoşçakalın!
Kızlar sabah doktora gitmeyi düşünüyorum. aslında doktor 3 ekımde gel dedi ama ben dayanamıyorum. sizce kalp atışı duyarmıyım.. meraktayım.. hepinize iyi geceler :)![]()
kızlar müjde ile döndüm bebeğim benimleymiş bugün dr gittim sorun yok dedi (bu arada doktorumu değiştirdim )keseyi gördük haftama göre de kese boyutumda iyiymiş. dr ne dış gebelik dedi ne de kimyasal gebelik dedi gayet normal gebelik. sevincimden ne yapacağımı bilemedim inannamadım içimde hala korku var ama artık umudum da var. bana dua edin. rabbim bir kez daha yüzüme güldü.
merhaba aranıza yeni katıldım. ben de eylül hamilelerindenim eğer bir aksilik çıkmazsa. sat 18.08.2013. adet olmadan bir gün önce yani 11 eylül de beta hcg tesi yaptırdım 401 çıktı ,daha sonra 24 eyllde tekrarladım sonucu bugün aldım 64252 cıkmıs,yaptırdıgım gün 5+2 idim. normal aralıklarda değil çok fazla cıktı, bugün de sol kasıgımda agrı vardı tek taraflı. yarın doktora gidecegim sabah randevum var ama ben çok korkuyoru dış gebelik midir diye. nolur bişeyler söyleyin.
Merhaba;
Ben geldimmmmmmmm
Ben daha bhcg sonucumu alalı3gün oldu ikiyede katladı şükür dr bi daha baktırmana gerek yok dedi.kese görmek içinde iki hafta sonraya randevu aldım hiç bitmiyor benim bekleyişim anlayacağınız.önce yumyumlar gelşti mi sonra döllendi mi sonra kaçı kaldı hangi gün transfer sonra transfer sonrası korkunç bekleyiş ve şimdide kese allaha bin şükür olsun tabiii beklerim napayımmm
Benim kasık ağrım var sadece onun dışında hiçbir belirtim sıkıntım yok acaba bebişler benimle mi diye her sabah düşünüorum insanın midesi bulansın isteyeceği durumda oluyormuş demekki
Bunarada tarihim haziran görünüyor ama ben tüp bebeğe göre hesaplamamışım o zaman 30 mayıs oluyor dr ikiz sanki deiği içinde erken doğar tam mayıs oluyorum kısaca)
bende mayis annesi olucam ins. sat 8 agustos. ama su an dusuk tehtidim var 7 haftaligim
merhaba kızlar ben de mayıs annesi olucam inşaallah :)
bende mayıs sonu yada en geç haziran 2 de Allah izin verirse anne olacağım
Merhabe kizlar bugun dr gittim bende mayis annesiyim.
Aaslinda yasam mi yazmasammi kararsiz kaldim.gecensene dogumuma 10 gun kala bebegimin kalbidurdu tam bir sene sonra rabbim tesellisini verdi hala inanamiyorum allahim cok buyuk herkese hayirlisini versin.resim ekleyemedim minicik bir fasulye gibi bebegim cuma gunu tekrar dr gitcem hepimizn saglikli sihatli bebeklerinizi kucaginiza almamizi nasip etsin rabbim saka gibi hala agliyorum..
Gorusmek uzere...
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıyım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmenin ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..
:)) evet güzel bir gündü bebişimle günlük aldım kendime bi tane pantolon aldım hepsi düşük bel ve dar pantolonlarım kasık bölgeni sıkmasın dediler otururken falan ... Ben de aldım bi pantolon :)) aynı kilodayım ama streç pantalonlar bebeği sıkarmışhepinizin gözü aydın güzel anneler güzel haberlerle dönmüşsünüz mutlu bi güne başladık desenize
Eveett bugün pıt pıt duydum kuzumun kalbinin atışınıCok sevindim bak sen de kendi kendine neler yaptin hayirlisi ile kalp atislarini da duyarsin insaAllah
MasaAllah cok sevindim
Teker teker geliyor guzel haberler
kızlar müjde ile döndüm bebeğim benimleymiş bugün dr gittim sorun yok dedi (bu arada doktorumu değiştirdim )keseyi gördük haftama göre de kese boyutumda iyiymiş. dr ne dış gebelik dedi ne de kimyasal gebelik dedi gayet normal gebelik. sevincimden ne yapacağımı bilemedim inannamadım içimde hala korku var ama artık umudum da var. bana dua edin. rabbim bir kez daha yüzüme güldü.
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıyım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmenin ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..
ben folik asit ve DECAVİT denilen bir vitamin ilacı kullanıyorum cnmVitamin verildi mi sizlere?
Aaayyyyy bi sürü şey sorasım var zor tutuom kendimi yeni geldim ya daha çekingenimmmm
Hepiniz keselerinizi benden erken görmüşsünüz ne güzel bana doktor tahlilden sonra iki hafta demişti ben de 7ekime aldım ultrason tarihini heyecnlı bekleyişim sürüooo işte o yüzdennn şimdi sizden okudukça hemen gidesim gelio ama ben bu süreçte hep sabrettim biraz daha sabretmem lazım herhalde yada bilemedim işte
Birde benim eşimin kız kardeşinin düğünü var uçaklagideceğiz arabyla 8 saat yol gitmek istemedim uçak yolculuğunun sakıncası oluyor mu bilen var mı hani öyle mecburr bi durumki yok gelmiyorum arkadaş diyemiyorsunnn maalesef gidilecek mecburen
Idrar enfeksiyonu cikti bendede tekrar tahlil istedi bakalim pazartesi vericem gene rabbim yardim etsin hepimize bide burda bazi arkadaslar kalp atisini dinletmedigini soyledi doktorub bize hep dinletiyo hiçte zararli demedi kafa karıştı o da doktor oda doktor zararlı olsa neden dinletsin ki:44:
Kızlar merhaba; topiğimizdeki huzursuzluk azda olsa devam ediyor sanırım. bafs32 nickli bir kullanıcı (2014 mayıs annesi değil) yazı yazmış. Sizler ne düşünüyorsunuz bilemem ama ben bu konu hakkında artık yorum yapmayacağım. Kendimi sizleri yöneten olarak görmüyorum, buranın bir üyesiyim. Sen otur sen kalk sen çık diyecek bir durumum yok. Yöneticilik yapmıyorum ama yönetmemi istiyorsanız bunuda yapmam bana uygun değil kimseyi kırmaktan hoşlanmam. Eğer bu durumdan rahatsız iseniz lütfen yönetici olmak isteyen kişiler ben yönetibilirim diye söyleyin bende devredeyim. Ben sadece beni anlayan insanlarla birlikte paylaşımda bulunmak için buradayım. Konuyu tekrar açtığım için çok üzgünüm. Konu hakkında son yazışımdır. Benim nezdimde konu kapanmıştır.
Allah'a emanet ol. Sağlıklı gebelikler dilerim.
Aramızda 1 gün var bende merak ediyorum ama çarşambaya aldım randevumu, inşallah duyarsın.
Çok sevindim söylemiştim canım sana boşuna üzdün kendini. Allah yüzünü hep güldürsün inşallah.
Hoşgeldiniz kızlar. Sağlıklı bir hamilelikler diliyorum sizlere. Listeye ekledim sizleride.
Canım benim çok üzüldüm gerçekten. Allah inşallah bu sefer nasip eder yavrunu sağlıkla sıhatle. Amin canım.
Bugün biz de kalbinin atışını gördük ama odaklama yapıp dinlemek iyi değil dedi küçük şuan dedi bayramdan önce gelin dinleyin dedi büyüsün biraz daha dedi ... Belki seninki dinlencem boyuta gelmiştir doktor zararlı olan birşeyi yapmaz içini ferah tut ... Bebeği biz çok etkiliyoruz ... Hep olumlu düşünücez
ben folik asit ve DECAVİT denilen bir vitamin ilacı kullanıyorum cnm
cnm ben 8 eyülde uçakla yolculuk yaptım 15 inde hamile olduğumu öğrendim çok şükür bir sıkıntı yaşamadım
merhaba kızlar iki gündür yoktum epey yazılmış bu arada okumaya çalıştım hepsini.çok kötü iki gündü benim için cuma günü iş için izmite gittim geldim ve gün içindede çok yoruldum şantiyede.akşam altı gibi eve dönerken karnıma çok ani bıçak gibi bir ağrı girdi.yanımda iş arkadaşlarım vardı bişey söyleyemedim arabayıda ben kullanıyordum.ağrı şiddetini git gide artırdı.eve varıp arabadan indiğimde bacaklarımdan aşağıya acayip bir sızlama oldu ve birden kan boşaldı içimden aniden koşarak eve çıktım epey bir kanamam olmuştu.biraz dinlendim doktorumu aradım yatmamı dinlenmemi ilaçlarımı kullanmamı söyledi yapacak hiç bişey yok düşük oluyorsa engelleyemezsin dedi.sabahı zor ettik oğlum benim ağlamalarımdan çok etkilendi bir yandan onu teselli edemeyişim bir yandanda içimdeki canı kaybetme düşüncesi sabaha kadar mahvetti beni.sabah erkenden doktora gittik kese yerinden oynamış kanlanma var fazlaca ancak kanamam durduğu için şimdilik sadece düşük tehtiti yaşamışım.her an herşey olabilir sen yinede hazırlıklı ol dedi.şimdi 10 gün rapor aldım evde yatacağım dinleneceğim ve miniğimin beni bırakmaması için dua edeceğim.bunları sizleri üzmek yada tedirgin etmek için yazmıyorum lütfen benim gibi yapıp kendinizi yormayın üzmeyin.belkide cuma günü iş için kendimi o kadar yormasaydım bütün bunları yaşamamış olacaktım.allah yavrularımızı bize bağışlasın.daha önce düşük yapmış yada benim gibi düşük tehtidi yaşamış olanları o kadar da iyi anladımki.acılar paylaşıldıkça azalıyor.şimdilik ağrımda geçti kanamamda durdu ama hala risk devam ediyor.dua edin benim için.
Canım inanılmaz sevindim gözün Aydın :)
merhaba kızlar iki gündür yoktum epey yazılmış bu arada okumaya çalıştım hepsini.çok kötü iki gündü benim için cuma günü iş için izmite gittim geldim ve gün içindede çok yoruldum şantiyede.akşam altı gibi eve dönerken karnıma çok ani bıçak gibi bir ağrı girdi.yanımda iş arkadaşlarım vardı bişey söyleyemedim arabayıda ben kullanıyordum.ağrı şiddetini git gide artırdı.eve varıp arabadan indiğimde bacaklarımdan aşağıya acayip bir sızlama oldu ve birden kan boşaldı içimden aniden koşarak eve çıktım epey bir kanamam olmuştu.biraz dinlendim doktorumu aradım yatmamı dinlenmemi ilaçlarımı kullanmamı söyledi yapacak hiç bişey yok düşük oluyorsa engelleyemezsin dedi.sabahı zor ettik oğlum benim ağlamalarımdan çok etkilendi bir yandan onu teselli edemeyişim bir yandanda içimdeki canı kaybetme düşüncesi sabaha kadar mahvetti beni.sabah erkenden doktora gittik kese yerinden oynamış kanlanma var fazlaca ancak kanamam durduğu için şimdilik sadece düşük tehtiti yaşamışım.her an herşey olabilir sen yinede hazırlıklı ol dedi.şimdi 10 gün rapor aldım evde yatacağım dinleneceğim ve miniğimin beni bırakmaması için dua edeceğim.bunları sizleri üzmek yada tedirgin etmek için yazmıyorum lütfen benim gibi yapıp kendinizi yormayın üzmeyin.belkide cuma günü iş için kendimi o kadar yormasaydım bütün bunları yaşamamış olacaktım.allah yavrularımızı bize bağışlasın.daha önce düşük yapmış yada benim gibi düşük tehtidi yaşamış olanları o kadar da iyi anladımki.acılar paylaşıldıkça azalıyor.şimdilik ağrımda geçti kanamamda durdu ama hala risk devam ediyor.dua edin benim için.