merhaba kızlar iki gündür yoktum epey yazılmış bu arada okumaya çalıştım hepsini.çok kötü iki gündü benim için cuma günü iş için izmite gittim geldim ve gün içindede çok yoruldum şantiyede.akşam altı gibi eve dönerken karnıma çok ani bıçak gibi bir ağrı girdi.yanımda iş arkadaşlarım vardı bişey söyleyemedim arabayıda ben kullanıyordum.ağrı şiddetini git gide artırdı.eve varıp arabadan indiğimde bacaklarımdan aşağıya acayip bir sızlama oldu ve birden kan boşaldı içimden aniden koşarak eve çıktım epey bir kanamam olmuştu.biraz dinlendim doktorumu aradım yatmamı dinlenmemi ilaçlarımı kullanmamı söyledi yapacak hiç bişey yok düşük oluyorsa engelleyemezsin dedi.sabahı zor ettik oğlum benim ağlamalarımdan çok etkilendi bir yandan onu teselli edemeyişim bir yandanda içimdeki canı kaybetme düşüncesi sabaha kadar mahvetti beni.sabah erkenden doktora gittik kese yerinden oynamış kanlanma var fazlaca ancak kanamam durduğu için şimdilik sadece düşük tehtiti yaşamışım.her an herşey olabilir sen yinede hazırlıklı ol dedi.şimdi 10 gün rapor aldım evde yatacağım dinleneceğim ve miniğimin beni bırakmaması için dua edeceğim.bunları sizleri üzmek yada tedirgin etmek için yazmıyorum lütfen benim gibi yapıp kendinizi yormayın üzmeyin.belkide cuma günü iş için kendimi o kadar yormasaydım bütün bunları yaşamamış olacaktım.allah yavrularımızı bize bağışlasın.daha önce düşük yapmış yada benim gibi düşük tehtidi yaşamış olanları o kadar da iyi anladımki.acılar paylaşıldıkça azalıyor.şimdilik ağrımda geçti kanamamda durdu ama hala risk devam ediyor.dua edin benim için.
çok geçmiş olsun cnm lütfen yat dinlen hiç bir şey yapma.
bence kızlar hamilelikte en önemli şey işyerinin bilmesi. ben tüm gebeliklerimde söyledim ona göre rahat hareket ediyorum. yada direkt hamileyim diye birçok işi erteleyebiliyorum.