- 24 Temmuz 2010
- 248
- 134
- 648
Merhabalar benimde 8 yaşında bir kızım var.Allah kısmet ederse mayısta da bir bebeğimiz daha olacak
Son adet tarihim 02 Ağustos , tahmini 9 mayıs gibi görünüyor doğum.
Kanamam olduğu için yatak istirahatindeyim.Bu hafta içi salıdan cumaya kadar hastanede yattım çok şükür ki şu an görünen bir kanamam yok ama doktorum rahim içinde az bir bölgede var onun için yatak istirahati ve rapor verdi..![]()
çok geçmiş olsun dinlen muhakkak, inşallah sorunsuz atlatırsın.
Çok çok teşekkürler inşallah
Bu arada yazıların altında yer alan bebeğin gelişimi ile ilgili görseli nasıl yapıyoruz?
Kusura bakmayın yeni olunca sayfa kullanımı ile ilgili sıkıntılar olabilir
![]()
Kullanıcı kontrol paneline girip profili düzenleyi seç. Kişisel bilgilerde bebeğinizin tahmini doğum tarihi olan yere tarihi yazıp kaydedersen otomatik çıkar canım.
Merhaba, bende de tam tersi bulantı falan çok nadir oluyor. Benimde bu 2. Oğlumda berbat günler geçirdim 4 ay dışarı çıkamadım kusmaktan damarlarım çatlıyordu o derece.
Saçlarım dökülüyor. Evet göğüslerim taş gibi.
Bende kızımda çok kötüydüm. 6 ay kustum nerdeyse. Geçen hafta kokular daha çok rahatsız ediyordu ama şimdi hem göğüslerim yumuşak ve hassasiyeti azaldı gibi. İştahsızlık var. Kontrolümü az kaldı perşembe gidicem ama korkmaya başladım inşallah sorunsuz çıkarım. Allah'ım sağlıklı olsunda 9 ay kusmaya razıyım.