bugun dr a gittim hiç iyi hissetmiyorum kendimi yine alttan ultrasonla baktı ve kese olması gerekene yere göre biraz aşağıda dediii
bol bol dinlenin uzanın dedi ama nerdeeeeeeeeee?????? iş güç okul vs...
15 gün sonra gel dedi ve o zamana progestoron verebilirm dedi o neyse...
folbiol kullanyom dedim o çok ağır dedi folidoce kullan dediii ne yapsamki bendeeee.... riskli gebelik durumu oln bir arkdşm folbiol önermişti profösör
bu niye onu kullanma dediii ki..sordum ama onda çok folik asid var diyip kestirip attı hatta ben daha yeni başladım folik aside o bakıma folbiol kullansam dedim yok o ağır diye direttiii neyse folidoce alcammmm
barsak problemimide sordumm sabah ılık su iç 1 brdak ve bol lifli ürünler ye meyve hergün posiyon porsiyon tüket ve sebze yemeği ye dedi
şu alttan bakma olayı sonrası o alet sanki daha fazlaaa akrnımı ağrıttı şuan uzanık halde yazıyorumm ölüyom sancıdann sanki regl olucak gibiii
ve işin garip yanı dra ısrarla bir hcg bakın dedim kan tahlili yapın dedim yok kese gözüktğü gerek yok diğer testleride 15 gün sonra yaparızdedi attı başından beni
çok karnımda gurultu ve ağrı var... kabızlık derken şimdide ishalll

zaten ultrasondada aşağıdaa görünyor keseee çok canım sıkıldı çok.. ilk ulrasonla kıyaslayınca barizz bir hareketle aşağıya gelmiş...
dr eğer kanamanız olursa bugunlerde acile gidin dediii ne yanii düşük tehlikesimi var???? hiç bişey demiyolarrr
ve daha kaç haftalık onu bile diyen bir dr çıkmadııı
ama bu en azından sat ı sordu
hiç iyi değilim