Merhabalar ben de geldim doktordan bebişimin kalp atışlarını tekrar gördük çok mutluyum. Tam bir hafta geriden gidiyor 8+2olması gerekiyor 7+2 ama olsun bakalım sonra neler yapacak :)) bir de bugün hamile pantolonu aldım kendime LCW den aldım kotları çok güzel her bedene göre var haberiniz olsun çok rahat ettim.
Canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :)kızlar müjdem var bebeğim benimle beslenme keseside oluşmuş minik de olsa bebeği de gördük kalp atışıda var kesem 11 mm olmuş. cuma tekrar gideceğim. rabbime sükürler olsun. rabbim hepimize sağlıkla evlatlar versin
canım sakın moralini bozma benim de bir hafta geriden gidiyor yazdım zaten içini ferah tut bak burda hepimiz teker teker korkularımızı yazdık herşey olacağına varıyor ama sen de ne güzel duymuşsun kalp atışını çok kafana takılırsa benim gibi 1 hafta sonra tekrar git için rahatlar. ben öyle yaptım valla.Merhaba kizlar moralim biraz bozuk.bugun kalp atisini gormeye gittik ustten bakti goremedi sonra alttan bakti gordu kalp atisini duyduk sesini de fakat gelisimi bi hafta geri dedi 17 agustos son adetim.bi de bebek kosede duruo ortada olmasi gerekio dedi bi hafta sonra tekrar cagirdi emin olmam gerek dedi.moralim altust![]()
Çok sevindim hadi hayırlısı artık geçsin aylar :)) ya sadece nasıl hareketlerini gördün onu merak ettim ben kalp atışından başka bir hareket göremedim.Günaydın kızlar,dr.dan geldim.Bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür,gelişimi iyi,hatta hareketleri
de gördüm,dr.bak hareketli dedi.çok mutluyum,telden yazıyorum kusura bakmayın,demir idrar kültürü verdim,sonuçlarına
Göre dr.bakıcak.karnımın ağrısı biraz geçti..hepinize dualarınız için teşekkür ederim.
sakın korkma çok kişinin kanaması oldu hatta dün de dedim her ay adet dönemi biraz kanaması olanlar var moralini bozma bunlar olabiliyor kalp atışını da gördükten sonra problem yok hayırlısıyla :)kızlar benim de sabah kahverengi kanamamoldu
bebişimiz çok şükür canlı,dr progestoren verdi
malesef bir hafta gelişimi geride
çok korkuyorum,moralim de bozuldu,dua edin bize de