offfff ya su yazılanlarda benden bahsedılıyor ben nasıl bıseymısım yaaaa valla een bıle korktum kendımdennnn
Merhaba Helinefe1 öncelikle açıklama yapmana sevindim. Şimdi yazdıklarımı sakin kafayla tekrar okumanı rica ediyorum. Yargısız infazı senden istediğim açıklamalarla yapmadığımı göreceksin. İlk mesajmı grubuna üye olmak için buradaki yazılan mesajlardan alıntı yaparak yazdım. Verdiğin facede hesabı ile xezal isimli kişinin kullanıcı profil resmi aynı idi. Aynı olmasa idi zaten böyle bir çıkarımda bulunmazdım. Şimdi iki kişininde(o iki face hesabınında) sen olduğunu biliyorum. Facedeki gruba inan Helinefe kullanıcı adlı face hesabınla katılmak isteseydin grup seni kabul ederdi. Ancak ismin xezal olması profil bilgilerinin olmaması (resim vb.), gruba girmek için herkese gönderdiğin arkadaşlık istekleri insanları şüphelendirdi, konun geçti ve grup yöneticileri gruba almama kararı aldı. Sen arkadaşlık isteği yollayıncaya kadar yazılardaki geçen isme takılmamıştım bile çünkü ben oraya üyeyim sadece. Şimdi benim yerimde olsan ne düşünürsün empati yapmanı rica ediyorum. Facede bir grup var bunu biliyorsun ama grubun varlığından söz etmiyorsun, kızlara soruyorsun. Bunito böyle bir grup var ben yöneticiye söyleyeyim sizide oraya üye yapalım diyor onun yazdıklarına cevap verilmiyor. Deseydinki " kızlar ben facebook üzerinde sizinle birlikte daha samimi yazışmak istiyorum. Ancak facede bir grup kurulmuş. Bir çok kez katılım isteği gönderdim, hatta üyelerine bile arkadaşlık isteği gönderdim, beni gruba almadılar. Sanırım onlar üye kabul etmiyorlar, böyle bir grup kursam katılırmısınız" deseydin kendi adıma sana daha çok güven duyardım ve grubuna katılırdım.
İkinci mesajıma gelince ben kk daki yazımı paylaşınca grup üyelerinden biride aynı durumu farkedip orada paylaşmış. Buradaki kimliğimin çıkmaması için oraya yorum yapmadım ve oradaki kızlarda profil resminden teyit etmiş. Onun için senin cevabını merakla bekledim. Şizofren kısmına takıldıysan ona açıklama getirmek isterim mesajımda açık ama yanlışlık olmaması adına onun senin kulanıcı hesabınla bir ilgisi yok. Grup üyelerinden biri daha önceki bir grupta başına gelen olayı anlatmış. Ben düşüncelerimi tüm samimiyetimle buraya yazıyorum. Buradaki paylaşımlarımdan kimsenin zarar görmesini yada üzülmesini istemem. Konuya verdiğin cevap benim için önemliydi. KK'da birlikte olmaktan hiçbir rahatsızlığım olmayacak bilmeni isterim. Değerlendirme kızların, bundan sonra bu konu hakkında yorumda bulunmayacağım.