- 24 Temmuz 2010
- 248
- 134
- 648
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Canı gönülden hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
Bebeğim melek oldu, tanısı şöyle " body stalk syndrome" şimdi bir Türkçe yazı buldum
Prognoz ve tedavi: Fetusun ölümüyle sonuçlanan bir malformasyondur. Fetusun yaşama şansı yoktur. Bu nedenle tanı konduğunda gebeliğin sonlandırılması önerilmelidir. Terminasyon öncesinde genetik danışma yapılmalıdır. Eğer akranianın sebebi amniotik band ise sonraki gebelikte tekrarlama riski yoktur. Ancak sebep amniotik band değilse sonraki gebeliklerde görülebilme risk %3 olarak bildirilmiştir.
İnşallah şu band bende yoktur, eminim yok içim ferah çünkü çaresi maalesef yokmuş..
Sadece bu tanıyı paylaşmak istedim, sizden ricam araştırma yapmayın.. Buraya kadarmış hakkınızı helal edin..
Ilerleyen aylarda tekrar deneyeceğim hele bi atlatayım şu durumu, inanıyorum diğer sefere güzel şeyler olacak..
Düşük yapan arkadaşlara sesleniyorum beterin beteri varmış lütfen üzülmeyin.. Hakkınızı helal edin.
Tekrar geçmiş olsun canım. Amin dualarınada, inşallah bundan sonra üzücü haberler vermeyiz birbirimize.