• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
tünaydın:) en düşük 180 den başlıyor 280 e kadar gidiyor fiyatlar benim bildiğim,hayırlı sonuçlar alırsın inş

devlet hastanesinde de mi öyle ? bende okuduklarım dolayı ikili test hakkında şüpheye düştüm, zaten ilk hamileliğim olduğu için yeni yeni duyuyorum bunları.. kan ile olan testi yaptırmadan sadece ultrason ile olana baktırsam olur mu acaba :44:

Tunaydın herkese :) kızlar yarın ıkılı teste gırıcem sımdıden heyecan bastı valla bakalım hepımız ıcın hayırlısı 2 lı test fıyatı ne kadardır acaba asagı yukarı bı fıyat verebılen varmı

merhaba, bana 40 tl dediler gittiğim hastanede, özele gidiyorum. artı muayene ücreti veriyorum. sgk anlaşmalı olması nedeniyle böyleymiş duyunca çok sevinmiştim.

kızlar ben bugün dr a gittim. idrar yollarımda iltihap varmış biraz, o nedenle kusmaya başlamışım. şikayetle hesapta olmayan bir tarihte gidip bebişi de göreyim gelmişken dedim tabi :) 2 li test için yeterli büyüklüğe ulaşmışız, hemen ölçümlerini yaptılar. ama esas bomba bizim cücüğün pipisini gördük resmen :)) dr çok erken ama bu çok bariz erkek olcak dedi :)))

bomba haber çok güzelmişşş :52: genelde kordonla karıştırılıyor diye okumuştum ama drun baya emin konuşmuş demek ki öyle hadi hayırlı olsun :1:

devlet hastanesinde de mi öyle ? bende okuduklarım dolayı ikili test hakkında şüpheye düştüm, zaten ilk hamileliğim olduğu için yeni yeni duyuyorum bunları.. kan ile olan testi yaptırmadan sadece ultrason ile olana baktırsam olur mu acaba :44:

yok cnm özelde hastaneden hastaneye değişiyor,benimde ilk hamileliğim ama yaptırcam ben bütün testleri..

patates ve domatesle kanka gibiyim bende.. domatesi elma gibi yiyorum :1: ama bittiler maalesef o kadar sık yemeye dayanamadılar tabi, salçaya sardım bende. evlendikten sonra gördüm bunu da, eşimin memleketinde insanlar kendi yaptıkları salçayı kimyonlayıp karabiberleyip yağlayıp ekmeğe sürerek yiyorlar, midem yana yana salça yiyorum çünkü çok domates yiyesim var.. önceki sayfalarda gördüğüm bi arkadaş da domatesçi olmuş benim gibi, yalnız olmadığıma sevindim :52: acaba eksik bi vitaminden dolayı mı böyleyiz diyeceğim ama zaten multivitamin olan elevit kullanıyorum haftalardır :44:

dünde facede bi arkadaş yaptığı patatesli böreğin resmini koymuş , gece gördüm sabahı zor ettim, eşim erkenden işe gidince bende pastaneye gittim patatesli börek bitmiş :14: peynirli aldım ama kesmedi, yufka aldım kendim yapcam inşallah azcık enerjim yerine gelirse.. :31:

ay bende bir kaç gündür domates yiyorum yalnız değilmişim :9:

kızlar ben bugün dr a gittim. idrar yollarımda iltihap varmış biraz, o nedenle kusmaya başlamışım. şikayetle hesapta olmayan bir tarihte gidip bebişi de göreyim gelmişken dedim tabi :) 2 li test için yeterli büyüklüğe ulaşmışız, hemen ölçümlerini yaptılar. ama esas bomba bizim cücüğün pipisini gördük resmen :)) dr çok erken ama bu çok bariz erkek olcak dedi :)))

:) Çok sevindim arkadaşım insan çok merak ediyor , Allah oğluşuna uzun ömür versin

ay bende bir kaç gündür domates yiyorum yalnız değilmişim :9:

Domates ‘in İçerdiği Maddeler:

Likopen ( kanseri önleyici etken madde), Folik Asit, A vitamini, B1
Vitamini, B2 Vitamini, C vitamini, K Vitamini, Bitkisel Yağlar, Protein,
Karbonhidrat, Demir, Kalsiyum, Potasyum

:13:

Bende salatalık yiyorum kızlar biraz rahatlatıyor kokusu falan uzunlanasina dörde bölüyorum çubuk çubuk tuzluyorum sonra tv nin karşına geçip cerez gibi:)) bu arada 11. Haftamız bugun dolduuuu..haftaya pazartesi randevumuz var ins..bskalım biz cinsiyetleri görecek miyiz?

Pipiyi gören arkadasım kaç haftalık acaba? :)

Domates ‘in İçerdiği Maddeler:

Likopen ( kanseri önleyici etken madde), Folik Asit, A vitamini, B1
Vitamini, B2 Vitamini, C vitamini, K Vitamini, Bitkisel Yağlar, Protein,
Karbonhidrat, Demir, Kalsiyum, Potasyum

:13:

Canım çekti yaa gidip yiyim bi tane..:)
Bu arada daha bulantilarim başlamadan ilk istedigim şey di domates:)

Son düzenleme:
patates ve domatesle kanka gibiyim bende.. domatesi elma gibi yiyorum :1: ama bittiler maalesef o kadar sık yemeye dayanamadılar tabi, salçaya sardım bende. evlendikten sonra gördüm bunu da, eşimin memleketinde insanlar kendi yaptıkları salçayı kimyonlayıp karabiberleyip yağlayıp ekmeğe sürerek yiyorlar, midem yana yana salça yiyorum çünkü çok domates yiyesim var.. önceki sayfalarda gördüğüm bi arkadaş da domatesçi olmuş benim gibi, yalnız olmadığıma sevindim :52: acaba eksik bi vitaminden dolayı mı böyleyiz diyeceğim ama zaten multivitamin olan elevit kullanıyorum haftalardır :44:

dünde facede bi arkadaş yaptığı patatesli böreğin resmini koymuş , gece gördüm sabahı zor ettim, eşim erkenden işe gidince bende pastaneye gittim patatesli börek bitmiş :14: peynirli aldım ama kesmedi, yufka aldım kendim yapcam inşallah azcık enerjim yerine gelirse.. :31:

:))o domatesçi benim :) biz senle aynı gidiyoruz sanırım bende az önce dayanamayıp börek yemeye gittim 2 porsiyonu bi güzel yedim sonrada dün aldığımız 2 kilo domates bitince domateste alıp geldim :D

bugün akşam doktor randevum var saatler geçmek bilmiyor miniğimi göreceğim için çok heyecanlıyım çok.çalışmak konusunda bende dertliyim oğlumda hamileliğimin beşinci ayında işten atılmıştım sonuna kadar evdeydim iyi olmuştu sonra oğlum 3,5 aylık olunca işe başlamıştım.çalışan annenin tüm zorluklarını yaşadım allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor.şimdi sağlığım elverdiği sürece sonuna kadar çalışmayı planlıyorum.iznimi miniğimi büyütürken kullanmayı tercih edeceğim.herşeyin hayırlısı en başta.

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Bende mayıs 2014 annesiyim kısçeler:) 29-30 mayıs gibi olacak ikizler olcak bebişim:)

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok geçmiş olsun, hayrılı olsun hadi ilk öğrenen seninsin aramızda Allah oğlunu sağlıklı uzun ömür nasip etsin bende acayip bi şekişlde merak ediyorum cinsiyetini sağlıklı olsunda :emir_bebek:

Herkese merhaba;
Benide listeye ekleyebilirisiniz.SAT 17 Ağustos 28 yaşında ve mesleğim broker .2 aylık klomen tedavisi sonucu hamile kaldım çok şükür.Gebeliğimi 2. ay ın sonuna doğru öğrenerek şapşallık rekor kırdım :) Adet düzensizliği olduğu için geç farkettim.Mayıs ta doğum görünüyor.Gebeliğiniz nasıl geçiyor? Mutlu bir hamile olmayı çok istiyodum ama ağzı sürekli acı mide bulantılı ve yemekten sonra rehavet halindeyim.Sürekli uzanma ihtiyacı duruyorum.Ve bu durumda çalışmakta zorundayım.Yemeklerden sonra maden suyu içip midemi rahatlatmöaya çalışıyorum sabah tuzlu çubuk vs. ama hep kısa geçici çözümler.Bu durum ne kadar sürecek.Kolay bir hamilelik için sizler neler yapıyorsunuz? Bu arada herkes sağlıkla huzurla güzel bir hamilelik ve doğum geçiriri inşallah.Birbirimiz için duacı olalım.:)
sevgiler.

gözün aydın sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allah inş

güzel, mutlu sağlıklı haberlerle bu haftayı geçirmeyi Allah hepimize nasip tesin, bende canım hep meyve yemek istiyo geceleri kalkıp meyve yiyorum, rüyalarımda hep yeşilikler görüyorum.et yemek isteyen ben etten artık tiksindim sanırım kokusunu ve kendisini görmek istemiyorum bayramda çok haşırneşir olunca kendisinle artık yeter dedim

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. İkinci hamileleğim benimde, mide bulantısı ilkinde yaşamamıştım, bunda da tıkanma hissi var sürekli, sana verebileceğim tavsiyem yok canım, birde yorgunluk halsizlik hat safhada, onu nasıl çözeceğiz bilemiyorum:44:[/QUOTE]

Yorgunluk hissi geçmediği gibi birde çarpıntım var.Oysa ciddi bir eforda sarfetmiyorum.Benim ilk gebeliğim..Birde bu ara doğum paniği sardı çok erken bilyorum ama benim ağrı eşiğim çok düşük,açık yaraya dayanamıyorum.Allahımmm..Okadar istedimki bu gebeliği bu korkuları yaşadıkça kendime kızıyorum.

:))o domatesçi benim :) biz senle aynı gidiyoruz sanırım bende az önce dayanamayıp börek yemeye gittim 2 porsiyonu bi güzel yedim sonrada dün aldığımız 2 kilo domates bitince domateste alıp geldim :D

:9: gerçekten domatesler börekler baya aynı gidiyoruz.

semt pazarı da manavlarda bize çok yakın ama domatesi pazardan almayı tercih ediyoruz çünkü çok güzel domatesleri olan bi satıcı var, onu bekliyoruz :10:

Okul öncesi dönemimde de çok domatesçiymişim ben, birçok fotoğrafım var öyle elimde koca bi domatesle :9: biraz daha büyüyünce geçmiş bu domates aşkı sadece salatada filan öyle yiyordum, hamilelik başlayınca da geri geldi işte :52:

Herkese merhaba;
Benide listeye ekleyebilirisiniz.SAT 17 Ağustos 28 yaşında ve mesleğim broker .2 aylık klomen tedavisi sonucu hamile kaldım çok şükür.Gebeliğimi 2. ay ın sonuna doğru öğrenerek şapşallık rekor kırdım :) Adet düzensizliği olduğu için geç farkettim.Mayıs ta doğum görünüyor.Gebeliğiniz nasıl geçiyor? Mutlu bir hamile olmayı çok istiyodum ama ağzı sürekli acı mide bulantılı ve yemekten sonra rehavet halindeyim.Sürekli uzanma ihtiyacı duruyorum.Ve bu durumda çalışmakta zorundayım.Yemeklerden sonra maden suyu içip midemi rahatlatmöaya çalışıyorum sabah tuzlu çubuk vs. ama hep kısa geçici çözümler.Bu durum ne kadar sürecek.Kolay bir hamilelik için sizler neler yapıyorsunuz? Bu arada herkes sağlıkla huzurla güzel bir hamilelik ve doğum geçiriri inşallah.Birbirimiz için duacı olalım.:)
sevgiler.

hoşgeldin. valla ben neredeyse 50 gündür kusuyorum. çözüm bulamadım. gelip buralarda ağlıyorum. :14: en son dün banyo yaparken kustum. şampuanlar beni öldürüyor. sonra bir de temizlikle uğraştım. mide bulantısı yaşamayanlar çok şanslı.

merhaba arkadaşlar nasılsınız??? domates yiyenleri okkudukça içim gitti 2 haftadır görmek bile istemiyorum mahvediyoo beni domates ama çokkk özledim yemeyii :( bulantılar tam gaz vajinal mantarda öyle kontrole daha 10 gün var ama erkenden gitsemmi diye düsünüyorum içimde kötü bir his var :(((

selam kızlar, öncelikle bayramda foruma hiç dahil olamadığım için hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. Hamilelik süreci benim için çok zor ilerliyor, zaten çok zayıftım kusmaktan içim dışıma çıkıyor ve kilo vermeye devam ediyorum. İş hayatını hiç söylemiyorum zaten oturduğum yerden kalkamıyorum eklem ağrılarım beni mahvediyor, dışarıda yediklerimiz sağlıksız evi toparlayıp işe getiriyorum resmen tabi evde yemek yapmaya halim olursa. İnsanlar hamilelere boşuna Allah kurtarsın demiyor bence :52: Umarım Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder yavrularımızı.
Sizler de durumlar nedir?

inşallah çabuk geçer zor gerçektende

aaa pipili hayırlı olsun.bende oğlumu ilk 11. haftada görmüştüm.sen kaç haftalıktın?

:9: gerçekten domatesler börekler baya aynı gidiyoruz.

semt pazarı da manavlarda bize çok yakın ama domatesi pazardan almayı tercih ediyoruz çünkü çok güzel domatesleri olan bi satıcı var, onu bekliyoruz :10:

Okul öncesi dönemimde de çok domatesçiymişim ben, birçok fotoğrafım var öyle elimde koca bi domatesle :9: biraz daha büyüyünce geçmiş bu domates aşkı sadece salatada filan öyle yiyordum, hamilelik başlayınca da geri geldi işte :52:

Bizim burda domatesler halkın kendi üretimi her daim hormonsuz yani :) mis gibi kokuyorlar teyzeler oturup satıyor :) bende salatada falan ki çok fazla yapmam ancak öyle yerdim ama şuan midem bulanmadan istediğim kadar yiyebildiğim tek şey:)

Bende salatalık yiyorum kızlar biraz rahatlatıyor kokusu falan uzunlanasina dörde bölüyorum çubuk çubuk tuzluyorum sonra tv nin karşına geçip cerez gibi:)) bu arada 11. Haftamız bugun dolduuuu..haftaya pazartesi randevumuz var ins..bskalım biz cinsiyetleri görecek miyiz?

Pipiyi gören arkadasım kaç haftalık acaba? :)

Ne güzel anlattın öyle :) Akşamdan beri salatalık kokuyor buram buram bana da :)

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. İkinci hamileleğim benimde, mide bulantısı ilkinde yaşamamıştım, bunda da tıkanma hissi var sürekli, sana verebileceğim tavsiyem yok canım, birde yorgunluk halsizlik hat safhada, onu nasıl çözeceğiz bilemiyorum:44:

Yorgunluk hissi geçmediği gibi birde çarpıntım var.Oysa ciddi bir eforda sarfetmiyorum.Benim ilk gebeliğim..Birde bu ara doğum paniği sardı çok erken bilyorum ama benim ağrı eşiğim çok düşük,açık yaraya dayanamıyorum.Allahımmm..Okadar istedimki bu gebeliği bu korkuları yaşadıkça kendime kızıyorum.[/QUOTE]

Rob Horowitz - İçgüdüsel Doğum diye bir kitap aklımda benimde, bu topikte Annesinin Prensi bloğuyla bi arkadaşımız var onun sayfasındada görmüştüm.Yardımcı olur diye düşünüyorum.Hep duyduğumuz şeylerin bizi daha çok yorduğuna inanıyorum okumak daha iyi.Hem unutma çok uzun bir zaman 9 ay buna hazırlanıyoruz en büyük teselli bu :) Farklı yöntemlerde var çok zorlanırsan doktorun yardımcı olacaktır bu konularda.Allah yardımcımız olsun cümlemizin.

Kontrolüm 28inde paylaşımını okuyunca daha da cok heyecanlandım :) zaten cok fazla geliyor 1 hafta.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,her haberiyle sevindirsin inşallah böyle.:46:

ayy ne güzel cok sevindim hayırlı olsun inşallah

Herkese merhaba;
sevgiler.

hoşgeldiniz aramıza...

domatesçiler a vitaminine dikkat edin derim karaciğer yağlanması yapabilirmiş

Back
X