• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. cep telinden yazmak zor oldu.

Herşeyin hayırlısı... Teselli olacak kelime bulmak zor ama herşeyin hayırlısı... İnşallah sağlıkla büyüyecek bebeğiini kucağına aldığın günleri göreceksin... Sabırlı ve umutlu ol lütfen... Kendine iyi bak...

hoşgeldin. valla ben neredeyse 50 gündür kusuyorum. çözüm bulamadım. gelip buralarda ağlıyorum. :14: en son dün banyo yaparken kustum. şampuanlar beni öldürüyor. sonra bir de temizlikle uğraştım. mide bulantısı yaşamayanlar çok şanslı.

sende bendensin bende uzun zamandır kusmaktan yoruldum.ilaç kullanıyordum oda etkisiz kalmaya baslıyor yavas yavas.ben banyo bile yapamıyorum desem çunku suda şampuanda banyo kokusuda mıdemı bulandırıyor.annemın yardımıyla gırebılıyorum.ama ümitliyim her ne kadar kötü durumda olsakta geçecek inanıyorum bu gunler.

12. haftamın içindeyim hala bulantılarım var, kusuyorum yatıyorum sanki 9 ay sürecekmiş gibi hissediyorum. yıldım artık, yemek yapabilmek çocuğumu dışarıya çıkarabilmek istiyorum, insan bunları özlermi ya ben özlüyorum.

canm bende çok özlüyorum yemek yiyebildiğim deli gibi su içebildiğim gezdiğim dolaştığım eğlendiğim günleri...merak etme canm geçecek Allahın izniyle.senin ikinci bebiş sanırım ilkindede aynı sorunu yaşadın mı?

kızlar hepinize merhaba bayram tatilimizden bugün döndük bulantılarım kurban bayramında da tam hız devam etti uçakta baya zorluk çektim bulantım oldu ama ailemi sevdiklerimi gördüm hep bir aradaydık ayrılık tabiki üzücü.... sizleri de çok özledim neler yaptınız sayfaların hepsini okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdirrr kızlarr:49:

selam guzel anneler.. bende mayıs annesi olacagım inşaallah..

SAT 09.08.2013
MDT 16.05.2014
SUAN 10 + 4 gunluk bir bebişim var.
benide tabloya eklermisiniz..

yasim 30
ev hanımıyım
istanbul
kilom 90

canm bende çok özlüyorum yemek yiyebildiğim deli gibi su içebildiğim gezdiğim dolaştığım eğlendiğim günleri...merak etme canm geçecek Allahın izniyle.senin ikinci bebiş sanırım ilkindede aynı sorunu yaşadın mı?

kızlar merhaba...
bende aynı sizin gibiyim. 10+4 gunluğum. bulantıdan gözümü açamıyorum. ilaç kullanıyorum. 2 haftadır.
bende su içemiyorum.. susuzluktan çıldırıcam. yatıyorum durmadan yatalak gibi.. Allah'ım gececek mi acaba. midesi agrısı çekiyorum akşamları sizler neler yapıyorsunuz arkadaslar ?
önerisi olan varmı?
opuyorum sizi Allah şifa versin cumlemize...

bebiişim nasıl bilmiyorum kanamam olmustu içim hiç rahat değil doktor bebeğin etrafında kanama görünmüyor dio ama karnım agrıyor ara ara aniden acıyoo :5:

Canim benim ya...
Insan tereddutte kalir haklisin fakat olumlu dusun hep....
Bebeginide kendinide uzme :nazar:

kızlar merhaba...
bende aynı sizin gibiyim. 10+4 gunluğum. bulantıdan gözümü açamıyorum. ilaç kullanıyorum. 2 haftadır.
bende su içemiyorum.. susuzluktan çıldırıcam. yatıyorum durmadan yatalak gibi.. Allah'ım gececek mi acaba. midesi agrısı çekiyorum akşamları sizler neler yapıyorsunuz arkadaslar ?
önerisi olan varmı?
opuyorum sizi Allah şifa versin cumlemize...

Canım maalesef bi care bulamadım ben..bende aynen senin gibi hiç kalkamadim su icemedim mide ağrısından ve yanmasından kıvrandım durdum ama bi sabah uyandım midem eskisi gibi bulanmıyor :) yani hala cok iyi degilim ama en azından ayağa kalkabiliyorum su icmek azap olmuyor sürekli bulantı ağrıdan kuvranmiyorum..11+1 im su an.. Cok erken başlamıştı bulantılar maalesef 4,5 haftalıkken yani adetim gecti ögrendim 4 gun sonra başladı :(

Dikkat ettigim seyler sunlarbelki sana da faydası olur :
-suyu soguk iç yudum yudum iç bir anda içme
-acılı ,baharatli , yaglı, salçali, etli, sarimsakli soganli yiyeceklerden uzak dur..
-su içmeden once bi tane hurma yada kuru incir ye suyun tadı daha iyi gelir..

Bunlar tam care olmadı ama mide ağrılarımı ve bulantilarimi hafifletdi..

merhaba arabina yeni katildim bene 10 arti 1 im bugun ,dogum mayis 27 diye gozukuyo ikinci bebegimi bekliyoum 2 yasinda bi prensesim var fransada yasiyorum

Son düzenleme:
ya bu ikili test fiyatları neden bukadar pahalı memleketimde çalıştım hastanede 21 tlye yapıyolar

burda 140 -280 arası kim ne koparabilirse sanırım

aynen kim ne koparabilirse,ben hiç özelde gittigim doktora sormadım bile oda bişey demedi,bugün gittim ikili test için devlet hastanesine ultrasondan ölçüm yapıldı,kan alındı 10 gün sonra çıkcakmış sonuç,ordada biriyle tanıştım benim gibi özele gidiyor ikili test için gelmiş devlete,ondanda özelde 90 tl istemişler,bu arada bebişim çok tatlıydı elini ağzına götürmeler falan parmakları Allahım bu mucizeyi isteyen herkese yaşatsın inş:16:

Son düzenleme:
Kizlar ikili test Baskent hastanesinde 21 tl imis ucreti....
Muayene ise 110 tl ama ...
Illa bir yerden cikartacaklar :20:

Camlica Erdem 320 muayene 50....

Bence en iyisi Zeynep kamil :34:

erdem hastaneside çok fırsatçı ya,320 liralık ne yapıyorlar sanki,birde muayene ücretinin yanında bebeğin kalp atışlarını falan dinletirse ek olarak 20 lira ücret daha alıyormuş,en güzeli testleri devlet hastanesinde yaptırmak...

kızlar ben bu gece sizi rüyamda gördüm hepimiz mayıs anneleri olarak toplamnışız birinin evinde oturuyoruz sohpet ediyoruz karınlarımız şişmiş mutluyduk yani, bu arada rüyam yeni geldi aklıma:9:

sende bendensin bende uzun zamandır kusmaktan yoruldum.ilaç kullanıyordum oda etkisiz kalmaya baslıyor yavas yavas.ben banyo bile yapamıyorum desem çunku suda şampuanda banyo kokusuda mıdemı bulandırıyor.annemın yardımıyla gırebılıyorum.ama ümitliyim her ne kadar kötü durumda olsakta geçecek inanıyorum bu gunler.

ben de şimdi kokusuz şampuan adı bilen var mı diye başlık açmıştım. :1: banyoda kusuyorum devamlı. bitlenene kadar gezesim var. yeter ki şampuan kokmasın. :50:

Back
X