• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım benimde öyle bu gidişimde soracağım doktora çok yüksesk olursa sıkıntı ama düşükte de bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum sadece halsiz hissedersin kendini

kızlar hamilelikte istenilen 9-5 9-6 değerleridir. bırakın düşük olsun o ilerleyen aylarda yükselecek.

kızlar ben bu gece sizi rüyamda gördüm hepimiz mayıs anneleri olarak toplamnışız birinin evinde oturuyoruz sohpet ediyoruz karınlarımız şişmiş mutluyduk yani, bu arada rüyam yeni geldi aklıma:9:

ayy ne güzell bi rüya görmüşsün yaa :)) inşll bi gün en azından yakın olanlarımızın buluşup tanışma şansı olur .. ne güzel olur :))

kızlar birde burdaki gebelik takviminde 11+4 çıkıyor,ultrasonda 12+4 ,önden önden gidiyoruz biz:9:

Arkadaşlar merhaba;
Eminimki hepiniz folik asit kullanıyorsunuzdur.Benim tirodim olduğu için sabahları güne tiroid hapları ile başlıyorum zaten.boş mideye hap kabus gibi.Folik haplarımı almakta zorluk çekiyorum 1 haftadır sallıyorum.Önemli olduğunu biliyorum aslında ama... fındık ceviz badem dende tiksindim .onlarıda tüketemiyorum.9.haftamızda bebeğin beyin ve zeka gelişimi çekilleniyor sanırm..Açıkçası korkmaya başladım.Aranızda kullanamayan ve başka alternatif bulan var mı?

sevgiler

eskiden folik asit mi varmış....
ben kullanmadım 9 haftadan sonra zaten hamilelik öncesi aylar faydası var. birde hamileliğin ilk ayı.
arkadaşım 2 çocuğuna izmirde ünlü bir profa gitti. adam ne vitamin nede folik asit verdi. yorumuda basıyorlar vitamini gereksiz yere ondan sonra hiperaktiflik arttı diyormuş. banada mantıklı geldi. ben bu hamileliğimde hiç vitamin kullanmayacağım.

Sizlerin yazılarını okuyunca daha çok rahatlıyorum çünkü beni anladığınızı hissediyorum. Çok teşekkür ederim bende senin gibi yapayım ozaman. Sıfırdan başlamak gerçekten zor bir süreç yine aynı şeyleri yaşa, bu sefer korkarak, umarım Allah benim için iyi şeyler yazmıştır. Kürtaj olayıda benim için sıkıntılı geçiyor regli sancısı çekiyorum resmen, yetmiyormuş gibi etraftakilerde sinir bozucu oluyor sanki hiç çocuğum olmayacak gibi facebookta çocuğunun fotosunu koyup hava atan tipler var indsnın üzüntüsünden beslenen insanları anlamıyorum birde yakın olacaklar vicdan eksikliği vermesin kimseye Allah.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Herşeyden çok fazla etkilenen acayip duygusal bir dönemdesin. Çevrendekilerin yaptığı her hareket seni çok daha fazla üzüyor. İnsanı kendi içinde üzüntüsünü yaşamaya bile bırakmayan düşüncesiz tipler çok fazla.

Sancılara gelince geçer zamanla canım. Sonuçta doğal olmayan bir yolla alındı bebeğin. Vücut kendini hamileliğe hazırlamıştı. Kısa sürede toparlarsın inşAllah. Kontrole gittiğinde eğer rahim kendini toparlamışsa zaten doktorun korunmayabilirsin diyecektir.

Hakkında hayırlısı olsun canım.

tam bir aydır bebeğimi görmüyorum onu çok merak ediyorum.zaten bir kerecik gördüm.elleri kıpırdasın kalbi atsın göreyim istiyorum.yarın randevum var inşallah çok sağlıklıdır.ben de korku başladı yine ,hamilellik beni biraz evhamlı yaptı . aslında öyle değildim de bir kaç gündür böyle oldum.. gerçi karnım baya büyüdü, baya bol giymeye başladım.bi de her gün midem bulanıyo çıkarıyorum, bu da tutunduğu anlamına geliyormuş

6 senedir levitron 75 mg kullanıyorum. sabah aç karnına yutacaksın yarım saat bi şey yemeyeceksin. o kadar bekleyince de midem bulanıyo başım dönüyo çıkarıyorum.çıkarınca da hap etkisini gösteriyor mu ne kadarı etkili.bi daha yutsam fazla olur diyorum. yarın yetişebilirsem endokrine gidip bunları soracağım

Kızlar ben telefondan giriyorum ama sizler için pc açıp gebelik takvimi yaptım:) maalesef sizlerinkini görmüyorum ama pc den cok zormus ya nası rahat gezebiliyosunyz :)

Son düzenleme:
erdem hastaneside çok fırsatçı ya,320 liralık ne yapıyorlar sanki,birde muayene ücretinin yanında bebeğin kalp atışlarını falan dinletirse ek olarak 20 lira ücret daha alıyormuş,en güzeli testleri devlet hastanesinde yaptırmak...

Aynen katiliyorum canim ama burada gidebilecegim en mukemmel hastane orasi....
Ayse Katranci yengemlerde ona gitmislerdi....
Giden herkes memnun....
Yengemin riskliydi sezeryani bunjn yaninda fitigi varmis sezeryanda iken onuda tedavi etmisti sagolsun....
Dogum uzerine oldukca ii bir hastane....
Ama ddedigin gibi bende yapiyorim canim devlrtte testlerimi falan hallediyorum....
Yoksa oldikkca pahaliya mal olur....
Durumumuz iyi cok sukur ama testlerde cimrilik yapmamak elde degil :9:

merhaba kızlar nasılsınız ?? Bayadır giremedim umarım hepiniz ve bebişlerinizde iyidir..

Biz dün Dr. gittik 2li tarama için kendi doktorumuz ölçümleri alamadı,bebek bize dönük ense arkada kalıyor dedi biraz salladı falan ama olmadı cuma günü tekrar gidicem tekrar bakcak eğer yine görünmezse bu sefer RADYOLOJİ doktoruna gidicem 5cm olmuş dedi haftasi ile gayet uyumluymuş..Peki cinsiyet için bişey söyleyebilirmisiniz dedim güldü :) daha anlaşılmıyor çıkıntı gibi bişey var dedi soramadımda tekrar nedemek o çıkıntı diye kafam karıştı:2: bilgisi olan var mı aranızda internetten araştırdım çıkıntı her bebekte olurmuş kızda paralel erkekde ise dik olurmuş anlamadım gitti yani:emir_bebek: neysee sağlıklı olsunda ...

Birde hastanede beklerken benim doktorun hastası bebeği ölmüş karnında nasıl ağlıyor bir görseniz içim parçalandı 20 haftalıkmış kalbi durmuş,kadın inanmıyormuş olamaz diyormuş,ne zor bir durum rabbim kimsenin başına vermesin

6 senedir levitron 75 mg kullanıyorum. sabah aç karnına yutacaksın yarım saat bi şey yemeyeceksin. o kadar bekleyince de midem bulanıyo başım dönüyo çıkarıyorum.çıkarınca da hap etkisini gösteriyor mu ne kadarı etkili.bi daha yutsam fazla olur diyorum. yarın yetişebilirsem endokrine gidip bunları soracağım

Bende 1 senedir 25 mg kullaniyordum hamilelikte 50 cikti. 4-5 kez hap icince cikardim ama sanirim etkisi oluyormuş. Oyle umut ediyorum. Her sabah ayni sekilde hap icip yemek yiyememk benimde cok canimi sıkıyor ama mecburen iciyorum. Omrumuzun sonuna kadarda icecegiz sanırım

kızlarrr barsaklarımda gaz olmaya başladı özellikle sağ tarafım kabızlıkta oluyor ne yiyeyim ne içeyimmm

Canim gul kurusu kayisi yiyorum ben gunde 2 adet oldukca etkisini gordum.. .
Kabizlik siskinlik sikintisi cekmedim... .yemedigimde asiri gaz oluyordu...
Insallaah sende etkisini gorursun...:16:

benim testlerde biraz yüksek çıkmış sanırım ama sorun oluştura bilecek kadar değil dedi dr ama acaba bebek için bi sorun teşkil ediyormudur senin bi bilgin varmı

Bende 100 mg kullanıyorum her ay takipdeyim.Bir oglum var aa oglumdan sonra ikinci gebeligimde bebegin kalbi durdu 7 haftalikken. Doktor troid hastası olduğumu söyledi ben o zaman öğrendim. Şimdi 3.hamileligim hamile kalmadan tekrar başladım doktor kontrolünde ilaç . Çok şükür sorun yok ama söyliyim ihmal edilmemesi gerekn bir hastalık .İlaçla ilgili bir sıkıntım yok hatta sabah ezanindan sinra troid ilacimi iciyorum 1 saat gectikten sonra da ac karna yine demir ilacini iciyorum 1 saar sonra da kahvalti yapiyorum.:49: :37:

Back
X