• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
2013 mayıs annelerinin topiclerine bakıyorum bir de ben :1: bizim zamanlarımızla aynı oldukları sayfaları buldum, onları da takip ederek bilgi sahibi olmaya çalışıyorum :1:

asilem,bende geriye dönük bakmaya çalıştım ama topic adı nedir senin takip ettiğin?ben pek net bulamadım.

kızlar merhaba...
bende aynı sizin gibiyim. 10+4 gunluğum. bulantıdan gözümü açamıyorum. ilaç kullanıyorum. 2 haftadır.
bende su içemiyorum.. susuzluktan çıldırıcam. yatıyorum durmadan yatalak gibi.. Allah'ım gececek mi acaba. midesi agrısı çekiyorum akşamları sizler neler yapıyorsunuz arkadaslar ?
önerisi olan varmı?
opuyorum sizi Allah şifa versin cumlemize...

canm merhaba ilaç ne kullanıyorsun ben zofran ve zoferi kullanıyorum şimdi ikiside bağısıklık yaptı ama yinede sürekli içiyorum. kusmalara devam.ama en iyi ilaçlar bunlar.daha üstü yok.ben ıkı gundur ayva yemeye çalışıyorum o bıraz mıdemı tutuyor gıbı.ama uykuya dalmadan hemen önce.su içemiyorum ama kusuyorsun ya hemen arkasından beş on dakıka ıcınde azar azar yudum yudum dene ben haftalardır yeni deneyebiliyorum.13.haftamdayım sanırsam birkaç hafta daha sürecek gibi.sende eğer evdeysen bu senın için cok buyuk avantaj.ben birde iş yerinde zorluk yaşıyorum .bır ay rapor aldım ama yetmedı .

merhaba kızlar bayram arası yoktum. bayram öncesi dr gitttim miniği gördük kalp atışını duyduk şükürler olsun sorun yok. ama iki gündür sanki adet dönemindeki gibi rahim sancım var. belki de üşütmeden dolayı enfeksiyondan oluyor anlamadım. bir diğer sorun da kansızlık var aşırı derecede halsiz ve üşüyorum.
Üşümek normalmiş canım bende cok üşüyorum doktoruma sormuştum hamilelikte normal dedi..
Canim bence once tedbir almakta yarar var...
Neden sukursuzluk olsun ki....
Allah gostermesin bir sorun var ise eger anne karninda iken tedavisini yapabiliyorlar....
Testleri yaptirmadigimizi farzedelim yine bir kusku duyabilir insan...rahat olmaz...
Cunku artik oyle bir dunyada yasiyoruz ki dogallik yok denecek kadar az...
Beslenme saglikli olmayinca bununla birlikte bir takim sorunlarda olusabiliyor insanda...
Once tedbir sonra tevekkul bence:34:
Down sendromuna anne karnında tada doğduğunda herhangi bi müdahale olmuyo maalesef canım sadece öğrenmiş oluyosun o kadar.. Damar akışları ve diger tedkikler tabiki yapılmalı ki zaten her doktor yapıyor bunu ama bu da ikili teste girmiyo bizim bahsettigimiz kan degerleri ve ve insanı şaşırtan sonuclar..

Günaydın, güzel anne adayları nasılsınız bugün ? :49:

Benim bir sonraki kontrolüm 18 kasımda ama çok merak ediyorum, nasıl iyi mi diye :) valla uygun olsa fiyatı eve bir tane ultrason cihazı alacam :P

Günaydın, güzel anne adayları nasılsınız bugün ? :49:

Benim bir sonraki kontrolüm 18 kasımda ama çok merak ediyorum, nasıl iyi mi diye :) valla uygun olsa fiyatı eve bir tane ultrason cihazı alacam :P

günaydın canım, bende aynı durumdayım çok merak ediyorum iki hafta oldu görmeyeli, cumartesi kontrolüm var bi an önce cumartesiyi bekliyorum, aile hekimlerinde yok dimi ultrason cihazı :9:

Esim baktı internetten söyle portatif ultrason cihazları var mı ki eve alsak diye en kötüsü bile cok pahalı :)
adam ciddi ciddi alacaktı eve yani :)

günaydın canım, bende aynı durumdayım çok merak ediyorum iki hafta oldu görmeyeli, cumartesi kontrolüm var bi an önce cumartesiyi bekliyorum, aile hekimlerinde yok dimi ultrason cihazı :9:

hehe valla ben de diyorum şöyle ikinci el ucuz yollu bir ultrason cihazı bulsak da alsak :)

Esim baktı internetten söyle portatif ultrason cihazları var mı ki eve alsak diye en kötüsü bile cok pahalı :)
adam ciddi ciddi alacaktı eve yani :)

Valla yalan yok bende baktım en kötüsü 2. eli bile 2500 dolar :)) o paraya çocuğumun kordon kanını saklatırım artan kısmıyla da eşyalarını alırım dedim.

aile hekimlerinde yok canım maalesef, onlara kontrole gidişim 18 aralık dahaa çooook var yani..

Kızlar ben ufak ufak bir şeyler yapmaya başlayacam mesela odasında ıvır zıvırlarını koyarım diye kutular alacaktım baktım dışarıda çok pahallı, evde de bir sürü boş ayakkabı kutum var. Gittim arkası yapışkanlı kaplama kağıtlarından aldım hafta sonu kaplayacam evdeki malzemelerle süsleyecem :) bitince resimlendirir yüklerim canlarım.

Üşümek normalmiş canım bende cok üşüyorum doktoruma sormuştum hamilelikte normal dedi..

Down sendromuna anne karnında tada doğduğunda herhangi bi müdahale olmuyo maalesef canım sadece öğrenmiş oluyosun o kadar.. Damar akışları ve diger tedkikler tabiki yapılmalı ki zaten her doktor yapıyor bunu ama bu da ikili teste girmiyo bizim bahsettigimiz kan degerleri ve ve insanı şaşırtan sonuclar..

Canim dikkat ettiysen zaten ben genel yazimda anne karninda da tedavi uygulanabildigini yazmisim....
Test yaptirmak gerekli demisimcunku insanin ici rahat olmaz....
Ki oylede zaten...acaba mi diye dusunebilir insan .....
Arkadas oyle yazmis ki sanki tum testleri yaptirdigina pismanmis gibi....:1:
Yoksa down sendromunda anne karninda hicbir sekilde mudahale yapilamayacagini herkes bilir......
Ikili ve uclu testteki tek amacta bunun saptanmasi degil....
Herkese saglikli gebelikler kizlar....
Ikili ve uclu tarama testlerinizin sorunsuz bir sekilde olmasi dilegiyle....:16:

Arkadaşlar sizce bebek için bir şeyler almaya başlamak erken mi olur ? mesela yatağını felan alsak ?

nasılsınız bakayım mayıs anneleri:) biz bugün kontrole gideceğiz kuzumu çok özledim:) umarım büyümüştür en son 8mm di:)

Back
X