• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar dun gece hic yatamadik biz :14:
Basim cok kotu agriyor burnum tikali bogazimda da agri var ama bas agrim daha agir basiyor....:2:
Ihlamur falan uciyoeum pek bir etkisi olmadi sanirim :44:
Baska neler yapabilirim fikri olan var mi ...
Uyumak istiyorum artik :5:
Bogazin ve burnun icin 1 cay bardagi kaynamis ilimis suya 1 cay kasigi karbinat 1 cay kaşığı tuz koyup karistir canim Burnuna cek ve boğazında gargara yap özellikle bogazina bir kac kere yaptikdan sonra acisi hafifler.Ihlamurud a mandalina, limon, elma kabuklarini , tarcin cubugunuda ar icine bir tasim kaynatip oyle ic.Hatta yiyebilursen gunde bir tane limon ye.Yat dinlen ben böyle atlattim sayilir daha yeni.Tavuk suyuna çorbada yapabilirsen on numara olur ben kokusuna dayanamadigim icin yapamadim.

Esim baktı internetten söyle portatif ultrason cihazları var mı ki eve alsak diye en kötüsü bile cok pahalı :)
adam ciddi ciddi alacaktı eve yani :)

:)) aynen benim eşimde geçen hafta bakıyordu ne kadarmış alalım diyor bide çok güldürdü beni,alalım desem alcak yani:9:

Arkadaşlar sizce bebek için bir şeyler almaya başlamak erken mi olur ? mesela yatağını felan alsak ?

daha çok erken cnm ya,ben şahsen dayanabilirsem 5. aydan sonra bişeyler almayı düşünüyorum,en erkende cinsiyeti kesin belli olduktan sonra,odasınıda son aylarda hazırlıcam,inş rabbim cümlemize hayalini kurdugumuz günleri gösterir:16::nazar:

Kizlar dun gece hic yatamadik biz :14:
Basim cok kotu agriyor burnum tikali bogazimda da agri var ama bas agrim daha agir basiyor....:2:
Ihlamur falan uciyoeum pek bir etkisi olmadi sanirim :44:
Baska neler yapabilirim fikri olan var mi ...
Uyumak istiyorum artik :5:
Bogazin ve burnun icin 1 cay bardagi kaynamis ilimis suya 1 cay kasigi karbinat 1 cay kaşığı tuz koyup karistir canim Burnuna cek ve boğazında gargara yap özellikle bogazina bir kac kere yaptikdan sonra acisi hafifler.Ihlamurud a mandalina, limon, elma kabuklarini , tarcin cubugunuda ar icine bir tasim kaynatip oyle ic.Hatta yiyebilursen gunde bir tane limon ye.Yat dinlen ben böyle atlattim sayilir daha yeni.Tavuk suyuna çorbada yapabilirsen on numara olur ben kokusuna dayanamadigim icin yapamadim.

kalp atışı için gittiğimiz doktorda her iki yöndende kalp atışı duyulmadı ve bir başka ultrason makinesiyle radyoloji doktorna yönlendirdi kadın doğumcu ordada acilden bakılınca daha teferruatlı vel hasıl kalp atışı falan yok 7 ve hatta 9 olması gerekn haftamız 5+4 olarak sonlanmış bulunmaktaa....şimdi bir başka üniversite hastanesine veya doğum hastanelerine yönlendirdi bu özel doktor ölü bebek kürtajı yapamıyoz dedi riskli duruyonuz vs..dedi bugun annnemde ilk uçakla geliyor ve yarın inşlh bir başka hastane arayışı doktoru ile bu durumumu hallledecekler bana dua edin .... bebek mebek hayal oldu bunada şükürler olsun... inşallah bu operasyon işlemi hayırlı sonuçlanır.... dualarınıza ciddden ruhen ve bedenenn çok ihtiyacım var. hayırlı günler diliyorum bacılarım...

kalp atışı için gittiğimiz doktorda her iki yöndende kalp atışı duyulmadı ve bir başka ultrason makinesiyle radyoloji doktorna yönlendirdi kadın doğumcu ordada acilden bakılınca daha teferruatlı vel hasıl kalp atışı falan yok 7 ve hatta 9 olması gerekn haftamız 5+4 olarak sonlanmış bulunmaktaa....şimdi bir başka üniversite hastanesine veya doğum hastanelerine yönlendirdi bu özel doktor ölü bebek kürtajı yapamıyoz dedi riskli duruyonuz vs..dedi bugun annnemde ilk uçakla geliyor ve yarın inşlh bir başka hastane arayışı doktoru ile bu durumumu hallledecekler bana dua edin .... bebek mebek hayal oldu bunada şükürler olsun... inşallah bu operasyon işlemi hayırlı sonuçlanır.... dualarınıza ciddden ruhen ve bedenenn çok ihtiyacım var. hayırlı günler diliyorum bacılarım...

Canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı başka evlatlar nasip etsin, umarım operasyonun da çok çok iyi geçer gönlünü ferah tut arkadaşım

Tunaydın guzel anneler :) dun ıkılı testımıze gırdık cok sukur bısı cıkmadı kan testı sonucu cıkıcak cuma onu beklıyoruz.bu arada benım ufaklık sat tarıhıne gore 10+6 ama 11+6 cıktı bı hafta ondeyız cok tatlı olmus 20 gun once elı ayagı fln yoktu sımdı herseyı daha belırgın yaa zor tuttum kendımı dısarı cıkartıp sevesım geldı :52:

Geçmiş olsun canım. Allah en yakın zamanda sağlıklı evlatlar versin operasyonunda sorunsuz geçer inş.

Valla yatak için erkende ben dayanamıyorum battaniye tulum çorap falan alıyorum. Allahım koruduktan sonra hiç bişey olmaz izniyle.

Bugün kontrole gittik 12+3 olmuşuz. Ikili test yapıldı. Ense kalınlığına baktı Dr iyimiş. Hareketleri güzel dedi atlayıp zıplıyor gibiydi. Parmakları bile oluşmuş kuzucuğun. Eli ağzındaydı.bboyu 58mm yaklaşık 6 cm çok mutlu oldum görünce. 14. Haftada rekrar kontrol cinsiyet için :)

28 i olsa da bende gidip görsem,ne zormuş beklemek..Çok şükür rahatsız edici şikayetim olmadı ama tedirginde oluyorum bazen..Benim midem kaynıyor eşim istifra ediyor bizde belirtiler böyle ilerliyor:9:

Hayırlı haberler duymak dileğiyle..

Merhaba hanımlar miğdesi bulananlara doktorun verdiği miğde bulantısı ilacı varsa bana ismini verebilirmisiniz aşırı derecede miğde bulantısı çekiyorum dün doktora gittim yazdı ama reçeteyi kaybettim

allah yardımcın olsun canım..:(

gecmis olsun cnm.

Merhaba hanımlar miğdesi bulananlara doktorun verdiği miğde bulantısı ilacı varsa bana ismini verebilirmisiniz aşırı derecede miğde bulantısı çekiyorum dün doktora gittim yazdı ama reçeteyi kaybettim

muhtemeler dramamin yazmıştır yada metpamid ama zencefil kaynatıp içsen keşke... mümkün olduğunca ilaç kullanmaktan kaçınmak adına ... zencefili istediğin kadar içebilirsin... kaynat kaynat iç...

gerçekten çok üzüldüm hatta öyle üzüldüm ki ... bundan yıllar önce yaşadığım acılar geldi aklıma gerçi hiç unutmamıştım ama ötelemişim sanırım... tam 3 keç o korkunç sessizlikle karşı karşıya kaldık.. ama elhamdülillah çetin mücadeleler sonucunda şimdi 33 aylık dünyalar tatlısı bir kızım ve yolunu gözlediğimiz yeni bir gebeliğim var... üzülme demicem tabiki ama umudunu kaybetme nolur çok çok geçmiş olsun...

canım öyle ezbere ilaç alma bence, eczaneye git tc numarandan bulurlar diye düşünüyorum, doktorunun yazdığı ilacı al bence.

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla geçer operasyonun inşallah, Allah tekrar sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Kizlar ikili test Baskent hastanesinde 21 tl imis ucreti....
Muayene ise 110 tl ama ...
Illa bir yerden cikartacaklar :20:

Camlica Erdem 320 muayene 50....

Bence en iyisi Zeynep kamil :34:

canım Batıkent özel bilgi hastanesinde ssk varsa muayene 27 yoksa 90 tl.
ikili testi bilmiyorum henüz ama muhtemelen bu hafta ya da haftaya bana da yapılır diye düşünüyorum yaptırdığımda fiyatını yazarım.

ikili testini yaptıran var mı 13.hafta mı yapılıyor ki acaba :31:

seninle tarihlerimiz aynı sanırım. benim 2li testi yaptılar, seninki de belli olmuştur artık. bebişin büyüklüğü 5 cm civarı oldu mu bakabiliyorlar. şu aralar kontrolün varsa yapılır heralde.

kızlaaar,

bebişin haberini ailelere dün verdik sonunda. arkadaş, iş çevresinin hala haberi yok. şimdiden isim zıtlaşmaları başladı. önceden anne olanlar kendi istediğinizi nası yaptırdınız kimseyi kırmadan ?

Back
X