Marifetli arkadaşım :) ellerine sağlık böle şeyler yaparsan paylaşırsan sevinirim ben de yapmak isterim ...
Ya varya anlamıyorum şu büyükleri destek olacaklarına köstek oluyorlar ya gelde delirme boşver arkadaşım ya üzülme miniğini düşün
harika olmuş bayıldım emeğine sağlık
Harika olmuş canım darisi bebek kurabiyelerimize inşallah :)
Teşekkürler arkadaşlar :) Bebek kurabiyelerini pastaneye yaptırıcam canım onları çok süslemeyi düşünmüyorum açıkçası :)
Şimdi öncelikle bir kaç kutu daha var elimde onları da böyle kaplayacam. sonra bebeğime sepet yapmayı planlıyorum, malzeme alırsam bebek şekerlerini de hazırlayacam. :) ve kapı süsünü tasarladım yanlız dikiş işi var annemin yazlıktan dönmesi gerek o dönsün onu da yapacaz beraber. hepsini paylaşırım canlarım ne demek..
bugün nasılsınız anneler:)
canım günaydın, iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?
Ben arkadaşıma şeker hamurundan bebek Mevlüt'ünde kurabiyeler yapıp süsledim güzel oldular ama yenmeyecek bişey için o kadar uğraşmak bana saçma geldi insanlar çantalarına attı kırıldı kalıcı bişey değil ... Şeker hamuru kansolojen olduğu için kimse yemek istemiyor doğal olarak ... Elimden gelmesine rağmen yapıp yapmamakta kararsızım
en iyisi normal kurabiye canım. lohusa şerbeti istiyorum ben hastaneye bakalım, nasip.
sağol canım.. ben şimdi doktora gidiyorum ikili için inşallah güzel sonuçlar alırım. en son 3 hafta önce görmüştüm bebeğimi. o da acilde... 4 gün geriden geliyordu. 2 güne düşmüştü. arayı kapatmıştır inşallah. o kadar midem bulanıyor. iyi olmasa diyorum midem bulanmaz.![]()
herkesin günü güzel olsun.görüşürüz...
canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah