Selam kızlar
Ne zamandır uğramadım ama geriye dönük 50 sayfa falan okudum. Bebeğini kaybeden kardeşlerime Allah sabırlar versin, inşallah tez zamanda yeniden bebek sevincini yaşarlar inşallah. Güzel haberler paylaşan kardeşlerime ve bebişlerine de maşallah
Ben ağır bulantıları geride bıraktım sanırım ama hala yiyecekleri çok seçiyorum maalesef;( hüzün böceği oldum bir de vara yoğa gözlerim doluyor... işte bunların hepsi hormon

(((
İsim konusunda berbat bi deneyim yaşadık, münasebetsiz kayınvalidenin Bayramını kutlamaya gittik, kız olursa şu erkek olursa bu olacak dedik ismi, hatun da bana kişi ismine benzer benim o isimde tanıdığım var hafifmeşrep ucuz bi kadın dedi... tuhaf mimik ve jestler de cabası... şoka girdim... ister beğenin ister beğenmeyin Allah kısmet eder de bi kız bebeğim olursa o adı vericem dedim... sonra çıktık gittik... yazıklar olsun diyorum başka bi şey diyemiyorum.... erkek ismi yorumu da sevimsizdi ama bu kadar değil
İş için şehir dışındayım, 2 kasıma dönücem ve o gün ikili testi yaptırcam...ama sürekli korkuyorum sanki ben kendimi hamile biliyorum ama bebeğim yaşamıyor diye... yazarken bile gözlerim doluyor... Allahım bebeğime sahip çık
Lafı çok uzattım, yorduysam sizi affola
Allah'a emanet olun