Cif aynı mısır cipsi gibi kokuyor yahu![]()
hiç güleceğim yoktu güldürdün beni teşekkür ederim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) tek çocukda 2 de farktemez ama ne bileyim öle söleynce değişik duygular oluştu bian :)
Allah yardımcısı olsun kuzeninin canım
Kızlar işyerinde aşçı abla beni ikiz hamile olarak görmüş rüyasında :)) kaçıncı haftada belli olur ikiz ise eğer![]()
üzgünüm ama ikizler anneden alıyor genlerini yani senin ailende ikiz varsa olma olasılığı cok yüksek ben 3.kuşağım abşama değil ama bana vurdu.:)
yok yok üzülme arkadaşım ben korkuyorum zaten nasıl bakacağım diye. anacağım da yok bakacak kimsem de eşime düşüyor bütün yardım işi(
üzgünüm ama ikizler anneden alıyor genlerini yani senin ailende ikiz varsa olma olasılığı cok yüksek ben 3.kuşağım abşama değil ama bana vurdu.:)
yok yok üzülme arkadaşım ben korkuyorum zaten nasıl bakacağım diye. anacağım da yok bakacak kimsem de eşime düşüyor bütün yardım işi(
rabbim herşeyin hayırlısını verir üzülme sen bak ben gurbetteyim 2cücüğümde geliyor vardır herseyde bir hayır diyorum.Bakmışsın yıllar geçmiş kocaman oluvermiş yavruşlar nerden nereye
Merhaba,
İsim konusunda söz hakkı annenindir diye düşünüyorum. Ona sormadığınız için öyle söylemiş olabilir. Sonuçta eşinizle karar verdiyseniz onlara da saygı duymak düşer ama işte.
O korkular bende de var. Gögüs hassasiyeti dışında hamilelik belirtisi yaşamadığım için.. Bulantı da yok kusma da
3 gündür mide ağrım geçmeyince endişelendim. acaba acaba diyerek ultrasona girdim. İçime su serpildi. Hem büyümüş hem hareketli
3 cm olmuş. Allahım bir an önce doğurmak istiyorum.
Hepinize kontrollerinde hayırlı haberler.
Kızlar baş ağrım yoktu 2 aydır şimdi var sessizlikte geçiyor az seste çıkıyor böyle olanlar var mi
kan dolaşımı fazla olduğu için bu dönemlerde baş ağrıları olabilir cnm bildiğim kadarıyla,geçen haftada benim baş ağrım çok oluyordu..
hiç dr a gitmedinmi şu aralar belli olmuş olması gerek:)
Çok teşekkür ederim, midenizde de sıkıntı oldu mu
mide değilde cnm karnımın sağ tarafında sancı oluyor bu ara,oda rahimdeki bağlar gerildiğindenmiş...
Valla alış verişte ben duramıyorum kızlar, bu arada tiyo aldım 4-6 ekim bebek eşyaları fuarı varmış fuardan sonra bebek ürünlerinin fiyatlarında artış olacakmış, o yüzden param da varken eksiklerinin bir kısmını tamamlamak istiyorum. Kızıyorlar bana ama ben alınca mutlu oluyorum napayım..
Şu ana kadar aldıklarım:
2 tane lohusa pijama takımı ( biri 3 lü takım sabahlık + pijama , biri sadece pijama - hastanede giyecem sonra evde de giyerim )
1 tane bebek triko battaniyesi
1 tane bebek akrilik battaniye
1 zıbın ( arkadaşlardan hediye geldi 9-12 ay ama olsun :) )
1 pijama takımı ( 0-3 ay anannesi hediye almış )
Bebek arabası travel sistem ( ki eşim almıştı bunu kaç ay önce )
şu anlık bu kadar, bu hafta sonu beğendiğim park yatak ( hediyeleri ile birlikte ) alacam bakalım, nasip olursa..
Ben 7-8 aylıkken çıkıp gezebileceğimi pek zannetmiyorum çünkü ocak- nisan ayları iş yerinde en yoğun olduğum dönem normal zamanda eve gider gitmez uyuya kalıyorum hamileyken düşünemiyorum ..
kızlar iştahlar nasıl,ben bu ara yemek yiyorum yarım saat geçmeden yememiş gibi aç hissediyorum bidaha yiyorum![]()
merhaba arkadaşlar
bugün doktora gittim daha önceden olduğum için belirtilerini biliyorum vajinal mantar oldum
doktor fitil ve krem verdi, fitilin zararı olur mu dedim aksine yararı olur geçmesi için kullanmalısın dedi
bu arada bebeği gördüm iyi maşallah
yalnız dün forumda biraz araştırdım ilk trimesterde fitil zararlı yazmış bazı arkadaşlara doktorları önermemiş
bende kararsız kaldım fitili kullanıp kullanmama konusunda
bu durumu yaşayan varmı
canım ilacın prospektüsünde hamilelikte kullanımında ne yazıyor, zararlı olsa doktor vermezdi heralde.