Kızlar baş ağrım yoktu 2 aydır şimdi var sessizlikte geçiyor az seste çıkıyor böyle olanlar var mi
bugün benimde başım çok ağrıyor göz kapaklarımı açamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar baş ağrım yoktu 2 aydır şimdi var sessizlikte geçiyor az seste çıkıyor böyle olanlar var mi
bugün benimde başım çok ağrıyor göz kapaklarımı açamıyorumoluyormuş ama normalmiş. geçecek inşallah
![]()
Aynen göz kapaklarim bile acıyor çok teşekkür ederim canım dün daha şiddetli idi bugün daha hafif
Aynen göz kapaklarim bile acıyor çok teşekkür ederim canım dün daha şiddetli idi bugün daha hafif
geçmiş olsun cnm.
7,8,9. haftalarda ara ara bulantım vardı medpamid aldım güne 3 tane.bana herzaman iyi gelir metpamid.ancak burdaki arkadaşlar daha etkili ilaçlardan bahsetmişlerdi.
yazarlar sana.geçmiş olsun tekrar
asilem,bende geriye dönük bakmaya çalıştım ama topic adı nedir senin takip ettiğin?ben pek net bulamadım.
tek değilsin cnm,çok şükür benimde bulantım kusmam yok çok az oldu 1 hafta kadar ondada hergün olmadı,korktum doktora bile gittim bebeğimi sağlıklı görünce rahatladım:)darısı bulantısı olanların başına diyelim...
Ankaradan olan var mi,hangi hastane ve doktor tercihiniz?
kızlar iştahlar nasıl,ben bu ara yemek yiyorum yarım saat geçmeden yememiş gibi aç hissediyorum bidaha yiyorum![]()
Valla cnm aynen bende korktum ki biseymi var diye doktor da diyo bana ki dua et ki hep bole gitsin ama artik 9+5olduk bu saatten sonra degismez dedi valla ben mutluyum bole allah mide bulantisi yasayanlara kolaylik versin
Off aynen ben valla hamile degilken zorla yerdim esim bile diyo hamilelik yaradi sana diye acayip istahim acildi Allahtan 2 ayda 1 kilo aldim sadece bi de ben sigara da iciyodum birakinca istah tavan yapti tabi :))
aynen cnm aynen akşama kadar yemek yemesem aklıma yemek yemek gelmezdi:)) zaten zayıfımda kilo alsamda sorun değil![]()