- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunalıma mi giriyorum acaba yaao kadar isteksizim huzursuzum gerginim anlatamam..
Bi de nasil doğurucam derdi sardi sanki etrafimdakileri..sezeyan düşünüyorum ben dedim gecenlerde..teyzenin biri kalkti dedi "ayy ben onlara ana demiyorum ben catir catir normal dogurdum" madalya mi takdilar acaba ona??
Ben bunalıma mi giriyorum acaba yaao kadar isteksizim huzursuzum gerginim anlatamam..
Bi de nasil doğurucam derdi sardi sanki etrafimdakileri..sezeyan düşünüyorum ben dedim gecenlerde..teyzenin biri kalkti dedi "ayy ben onlara ana demiyorum ben catir catir normal dogurdum" madalya mi takdilar acaba ona??
sakın moralini bozma ve kimseyi dinleme bacım.. sen ne istiyosasan onu yaparsın.. doktorunu dinle bakalım o ne diyo.. doktorunla konuştuktan sonra ikna olmadıysan ve sezeryan olmak istiyosan kimse engelleyemez doktorun bile.. en güzel zamanların daha doğuma çok var.. hamileliğinin tadını çıkar..
herkese selam :)
kızlar ikili test için gittim doktorum ense kalınlığı 1,6 dedi,gayet iyi kan vermene gerek yok zaten % 70 ense kalınlığı belirliyor sonucu dedi,ama bazı arkadaşların daha düşük çıkmış ,bende endişelendim şimdi acaba benimki normalmi:26:
selam kızlar iştahlar açılmış bakıyorumda. benimde iştahım çok açık ama zaten açıktı.cnım herşeyi istiyor..arada karnımda gerginlik şişkinlik böyle batmalar oluyor.birde koyu akıntım olmaya başladı.umarım enfeksiyon falan değildir.ama idrar yaparken yanmam falan yok.
![]()
bana doktor değer söylemedi ama ense kalınlığın normal, özel sağlık sigortan da yok boşuna test için para verme dedi :)) gittiğim hastanede muayene ve testler çok yüksek ben sırf doktor için gidiyorum. o yüzden sağolsun gereksiz gördüğü hiçbirşeyi yaptırmıyor bana.
Canim bende hem akinti hemde idrarda yanma var....
O halde fazla gec kalmadan gitmeliyim degil mi :18:
Hamilelikte hersey oldukca ozen istiyor sanki![]()
bencede gitmelisin yanma varsa sıkıntı ::18:
canm bende çok özlüyorum yemek yiyebildiğim deli gibi su içebildiğim gezdiğim dolaştığım eğlendiğim günleri...merak etme canm geçecek Allahın izniyle.senin ikinci bebiş sanırım ilkindede aynı sorunu yaşadın mı?
ben varim cnm.
iki dusuk ve bu gebeligimi sayarsak baya dr ve hastane gordum. en guzeli cag hastanesi erol bayraktar. hayatta degistirmem. bu bebegim de buldum onu da.
ben varim cnm.
iki dusuk ve bu gebeligimi sayarsak baya dr ve hastane gordum. en guzeli cag hastanesi erol bayraktar. hayatta degistirmem. bu bebegim de buldum onu da.
Doğum tarihlerimiz aynı :) senin bir sonraki ultrason ne zaman? Benim 8 kasım
Benim de 8 kasim uf zaman gecmek bilmiyo :)
Doğum tarihlerimiz aynı :) senin bir sonraki ultrason ne zaman? Benim 8 kasım
mrb cnm üsteki imzayı nerden yaptın kaç günlük olduğunu gösterenbenim ilk bebeğimdede ilk erkek dedi dr 16 hafta da kız olduğu anlaşılmıştı kızım oldu:)
Ultrasonda gördüğüm gün merak gidiyor sonraki günler geri başlıyor hep görmek istiyorum :))
Canim oyle doktorlar gercekten oldukca nadir bulunur...
Hangi ildesin hangi hastane merak ettim acikcasi...