• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben varim cnm.
iki dusuk ve bu gebeligimi sayarsak baya dr ve hastane gordum. en guzeli cag hastanesi erol bayraktar. hayatta degistirmem. bu bebegim de buldum onu da.

Ben ilk doğumumu cag hastanesinde yapmıştım doktorum disardada ama hastaneden cok memnunda. Bebek hemşireleri cok ilgili cok iyi şimdi bakalım nerede yaparım henüz karar vermedim Erol beye esimin kuzenin eşi gidiyor Pazartesi Sezeryan olacak o doktoru baya iyi dediler

Ben bunalıma mi giriyorum acaba yaa :( o kadar isteksizim huzursuzum gerginim anlatamam..
Bi de nasil doğurucam derdi sardi sanki etrafimdakileri..sezeyan düşünüyorum ben dedim gecenlerde..teyzenin biri kalkti dedi "ayy ben onlara ana demiyorum ben catir catir normal dogurdum" madalya mi takdilar acaba ona??

Hic üzülme canı sıkma canım bebegin sağlıklı doğsunda nasil doğarsa doğsun ben ilk hamileliğimde inat ettim normal istiyorum diye bekledi bekle 41 hafta olduk hala kizimda tık yokken son mecbur Sezeryan oldum cok üzülmüştüm bosa üzülmüsum. Sezeryanda hic zor geçmedi sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ins şimdi benim ikinci hamileliğim bakalım bu kaçıncı haftada doğacak :))

o depresif haller hepimizde oluyr sanirim cnm. uzulme. gecici bir donem.
ama o teyzenin de cahilligine aldirmam sen kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yaparsin .

aaa cidden ayniymis ;)
benim bu cumartrsi cnm az kaldi.
benim gebeligin sikintili oldugu icin sik cagiriyor dr.
kanamam vardi ignelerle durdu sukur. progestan iciyrm ama.
bir de pihtilasma var. surekli igne yapiyrm. onun icin risklisin dedi. ne zaman derse gidiyrm iste.

Hayırlısi ile bebislerimizi aynizamanda sağlıkla kucagimiza alacağız canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende alım bir tane battaniye yarın bim e de bakacağım. Bebişimin ilk eşyası oldu ama eve götüremeyeceğim. eşim çok kızıyor. 7. aydan önce alış veriş yasak şimdilik ama ben o yasağı delmeye kararlıyım :)) bu arada kızlar alış veriş yapanlar var mı?

İlk hamileliğimde hamile oldugumu öğrendim hemen ortak renk hastane ikisi aldım :) bes aylikken falan bütün eşyalarını almıştım yıkayım ütüleyip dolabına yerleştirmiştim şimdi ikincide bı mendil bile almadım ikinciler ihmal mı ediliyor ne :( bı cinsiyeti belli olsun onada alırım :)

Canim bende hem akinti hemde idrarda yanma var....
O halde fazla gec kalmadan gitmeliyim degil mi :18:
Hamilelikte hersey oldukca ozen istiyor sanki :1:

cnm geç kalma doktora git idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmesi gereken birşey,bendede yanma vardı gittim,enfeksiyon çok yüksek çıktı,antibiyotik fitil falan verdi,birde bol su iç,ben maalesef içemiyorum:( zorluyorum kendimi artık su içmek için...

canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah :nazar:

sağol canım. ense kalınlığı normal çıktı. hatta bana göre az bile. 1in altında çıktı. doktor çok iyi dedi. tek başına bir şey ifade etmiyor, kan sonuçlarına bakacağız dedi.

muayane ve teste toplam 60 tl ödedim. ikili testi pahalı bir şey zannetmiştimm ben. doktorda hiç sıra da beklemedik. kendi doktorum hacda olduğu için asistan baktı. bebek takla attıkça doktor gülüyordu. böyle sevecen doktor da görmedim. :9:

cinsiyeti söylemedi ama :50: eşim ben gördüm erkek deyip duruyor. bakalım ne olacak. sonuçları göstermek için gittiğimizde öğrenirim belki. :31:

bebeğimin keyfi yerinde. içeride hiç durmuyor. takla atıp duruyor. :49:
karından canım bana öyle baktılar

evet canım karından baktılar. ne olur ne olmaz diye sorayım dedim.

Ultrasonda gördüğüm gün merak gidiyor sonraki günler geri başlıyor hep görmek istiyorum :))

bende hep görmek istiyorum ya,gözümün önünden gitmiyo hareketleri,elini ağzına götürmesine bayıldım zaten,bir an önce zaman geçsede kucagımıza alıp sevsek:9:

Ben bunalıma mi giriyorum acaba yaa :( o kadar isteksizim huzursuzum gerginim anlatamam..
Bi de nasil doğurucam derdi sardi sanki etrafimdakileri..sezeyan düşünüyorum ben dedim gecenlerde..teyzenin biri kalkti dedi "ayy ben onlara ana demiyorum ben catir catir normal dogurdum" madalya mi takdilar acaba ona??

doğurmakla ana olunsaydı ozaman sokaklara atan ,bırakıp tatile giden döve döve öldürenlerde anne ozaman ben bişey demiyorum

merhaba arkadaşlar
bugün doktora gittim daha önceden olduğum için belirtilerini biliyorum vajinal mantar oldum
doktor fitil ve krem verdi, fitilin zararı olur mu dedim aksine yararı olur geçmesi için kullanmalısın dedi
bu arada bebeği gördüm iyi maşallah

yalnız dün forumda biraz araştırdım ilk trimesterde fitil zararlı yazmış bazı arkadaşlara doktorları önermemiş
bende kararsız kaldım fitili kullanıp kullanmama konusunda

bu durumu yaşayan varmı

canım belki biliyorsundur ben burda kardeşim adına yazıyorum ... 2hafta önce doktor onada mantar var sende diyerek fitil ve krem vermiş oda senin gibi terettüt yaşadı nitekim kullanmadı :21: işin tuhafıda kardeşimde mantar belirtisi dahi yoktu onunda rahatlığıyla kullanmadı :15: yardımcı olurmu bilemiyorum ama bende oğluma hamileyken 3 aylık tım (9 yıl önce) mantar şikayetim vardı ve ileri derecede dayanamadım eczaneye gittim oda kesinlikle krem yada benzeri birşey kullanamazsın dedi :2: neler çektiğimi ben bilirim :2: kendi imkanlarımla halletmeye çalıştım :26: sana önerebileceğim her zaman kendini olabildiğince kuru tut ( mantar nemli ortamı sever) ve evdeyken içine çamaşır giyme kesinlikle faydasını görürsün :34::34: çok geçmiş olsun :34:

slm arkadaşlar iki gündür girmiyordum rahatsızdım biraz. sizler nasılsınız bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı aranızda.

selam kızlar!malum kış geliyor gebelikte sahlep tüketimiyle ilgili bilgisi olan var mı?

Hamilelik döneminde en iyi tüketilecek sıvılar içme suyu, taze meyve suları ve süttür. Bunun yanında sıcak içecek olarak yine süt, sıcak çikolata, salep gibi içecekler tercih edilmelidir. Kolalı içecekler, çay, yeşil çay ve kahve kafein içerikleri nedeniyle günlük kullanımı maksimum iki birim (fincan veya bardak) ile sınırlanmalıdır. (cnm bu yazıyı buldum şimdi netten)

Hamilelik döneminde en iyi tüketilecek sıvılar içme suyu, taze meyve suları ve süttür. Bunun yanında sıcak içecek olarak yine süt, sıcak çikolata, salep gibi içecekler tercih edilmelidir. Kolalı içecekler, çay, yeşil çay ve kahve kafein içerikleri nedeniyle günlük kullanımı maksimum iki birim (fincan veya bardak) ile sınırlanmalıdır. (cnm bu yazıyı buldum şimdi netten)

teşekkürler canım aynı yazıyı ben de okudum ama internetteki her bilgi güvenilir olmuyor mesela bazı sitelerde adaçayı içmek faydalıdır yazarken doktorum kesinlikle kullanma dedi.erken zamanda kontrole gidecek varsa beni bilgilendirsin lütfen.benim daha 15 gün var çünkü.

slm arkadaşlar iki gündür girmiyordum rahatsızdım biraz. sizler nasılsınız bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı aranızda.

geçmiş olsun,ben kendi adıma iyiyim :) bildigim kadarıyla 1 kişiye tahminde bulunmuşlar erkege benziyo diye kim oldugunu unuttum ama:34:

teşekkürler canım aynı yazıyı ben de okudum ama internetteki her bilgi güvenilir olmuyor mesela bazı sitelerde adaçayı içmek faydalıdır yazarken doktorum kesinlikle kullanma dedi.erken zamanda kontrole gidecek varsa beni bilgilendirsin lütfen.benim daha 15 gün var çünkü.

rica ederim cnm,ama okuduğum siteye güveniyorum ben kağan kocatepenin sitesi,yinede tabiki doktordan duymak daha iyi

geçmiş olsun,ben kendi adıma iyiyim :) bildigim kadarıyla 1 kişiye tahminde bulunmuşlar erkege benziyo diye kim oldugunu unuttum ama:34:

erkek erken belli olurmuş zaten.kalp atış hızında kız bebek ile erkek bebek arasında fark olduğunu okumuştum bir yerde.140 tan fazla atıyorsa kız deniyordu.

teşekkür ederim canım. iyi olmana çok sevindim inşallah öyle devam eder. bende iyiyim çok şükür şimdi benim midemle sorunum var. onun haricinde iyiyim çok şükür. ben çok merak ediyorum cinsiyetini. ama haylaz göstermiyor. yoksa doktor tahmin edecek.

Back
X